Inspirerende Fashion Movies

Voor elke mode-liefhebber, duurt het een soort van inspiratie voor creatieve ideeën te krijgen op wat te dragen, wat naar voren mode, en wat is in stijl. Deze informatie kan worden moeilijk te vinden op een dagelijkse basis als je niet leven in een fashion forward stad. Dit is toen ik graag mode-films die inspireren mij om te denken buiten de doos en meer over de industrie zelf te leren kijken. Hier zal ik de lijst uit films die alle mode liefhebbers zou moeten zien voor inspiratie.
Sex and the City (2008)
Dit is een van de meer recente mode-films die we allemaal moeten zien. Zelfs als je nog nooit keek naar de show, als je houdt van mode is dit de film voor jou. Dit is een film over vier zeer verschillende vrouwen op zoek naar liefde in New York City, en liefdevolle hun grootstedelijke levensstijl helemaal. Dit is een zuiver replicatie van de veelzijdigheid van New York Style. Ze dragen dingen van trouwjurken tot casual wear New York. Deze film ook gesproken over fashion week en tentoongesteld enkele ontwerper de handtekening van stijlen. Wat kan je meer vragen?
Annie Hall (1977)
Dit is een klassieke Woody Allen film met een sterk afwijkende stijl met actrice Diane Keaton. Dit gaat over een paar splitsen en onze hoofdpersoon, Alvy (Allen) natrekken zijn herinneringen aan hun relatie en proberen uit te vinden wat er mis ging. De meeste van Keaton’s kleding hier waren androgyne met een girly flair. Ze droeg dingen van mannen vesten en banden en paren met paren van hoge taille broek. Terwijl haar stijl was zeker anders, laat veel ruimte voor inspiratie.
Bonnie and Clyde (1967)
Wie heeft er niet gehoord van deze film? Het klassieke verhaal van twee notoire liefhebbers, het verplaatsen van de ene stad naar de andere banken te beroven en een leven van misdaad. Acteurs Faye Dunaway en Warren Beatty, die twee misdadigers reizen in stijl. Het karakter Clyde (Beatty) berooft banken in driedelige pakken, en zijn geliefde Bonnie (Dunaway), managers om te dragen een perfect accessorized outfit elke keer met haar baret, mode sjaal, en potlood rokken. Opgevoerd tijdens de grote depressie in de jaren 1930, deze film geeft een veel inspiratie in de mode.
Marie Antoinette (2006)
Na het bekijken van Marie Antoinette, ik eindelijk beseffen wat gecategoriseerd een mode-film. Een mode film is als je naar een film en elk kledingstuk je ziet je hoofdpersoon slijtage (en soms zelfs de andere tekens) windt je op een punt dat je naar adem snakken en commentaar geven over hoe mooi het is. Ja, dit is het geval met Marie Antoinette. Acteurs Kirsten Dunst, dit is een film uitsluitend gebaseerd rond een vrouw die zo veel om gaf ziet er goed uit, ze bedacht een naaimachine voor haar dagelijkse fashion behoeften. Elke scène echt verbaasde me over hoe mooi elk kledingstuk echt was en zeker nog inspireren degenen die niet twee keer over mode denken op een dagelijkse basis.
Breakfast at Tiffany’s (1961)
Voordat er sprake was van de film over het leven van Chanel was er Breakfast at Tiffany’s. Dit is een verhaal over een kleine boerderij meisje dat verhuist naar de grote stad en leeft een leven van spontaniteit. Als er een bericht in dit verhaal is dat Chanel had gelijk toen ze introduceerde de little black dress aan de wereld, en dat het kan iemand glamoureuze bij iedere gelegenheid te maken. Zeker een must voor elke mode-persoon, maar nog belangrijker is alleen weten Audrey Hepburn en hoe iconische ze echt was in de modewereld.
The September Issue (2013)
Als je genoten hebt The Devil Wears Prada, dan zul je love this. Dit is eigenlijk een documentaire over Anna Wintour, de editor bij Vogue, en de productie van het septembernummer, de best verkochte nummer van het tijdschrift. De mode in deze film is geweldig, maar het is meer inspirerend om te zien hoe de mode-industrie werken en als je geïnteresseerd bent in het werken in, een aantal van de dingen die je kan hebben te verduren. Voor degenen die het gevoel alsof mode banen zijn niet echt te onderscheiden, zeker kijken naar deze film. Er is veel meer werk in deze industrie dan men zou kunnen denken.
Funny Face (1957)
Dus als je nog nooit hebt gehoord van deze film, ik weet zeker dat je hebt gezien of gehoord van de taps toelopende broek kijken met instappers. Ja, die beroemde kijkje komen van deze film. Dit is een verhaal over een meisje dat in een New Yorkse boekhandel die de deal van je leven aangeboden als model in Parijs. Terwijl ze heeft vele looks in deze film, waardoor je je zwijmelen en zucht van opwinding, er is veel om hier te leren over de mode-industrie.
The Devil Wears Prada (2006)
Last but zeker not least is The Devil Wears Prada. Dit is nog een verhaal van een meisje werken op een wereldberoemde mode-magazine en realiseert zich dat de mode-industrie is een competitie van zijn eigen. Dit is een andere film die veel ontwerpers namen daalt en legt een sterke nadruk op de fijne lijn tussen je prive-leven en werk die werkzaam zijn in de mode-industrie. Dit is een film die na het bekijken van het voor de eerste keer, dacht ik dat het een overdreven showcase van de mode-industrie. Na het werken in de industrie voor een jaar in New York, ik dan geleerd dat de dingen die over deze beweging, dat leek zo overdreven, echt niet was. Er is meer waarheid in deze film dan het lijkt. Maar ik zou zeggen bekijk deze, en dan kijken naar The September Issue als een meer realistische vergelijking.
Nou daar heb je het, een aantal zeer inspirerende fashion films. Als u op zoek bent naar meer stel ik voor een film gebaseerd in New York en films over mensen die in de mode-industrie voor inspiratie. 🙂
IMDB

Wedding Flower Checklist
Beauty Verbeteringen voor 2013
Manieren van Making Hennep Sieraden
Een blik op de Nieuwe Vrouwen van Line Jean-Paul Gaultier voor Target
Golden Globe Jurken, Kopieer de Look for Less
JC Penny Credit Card: Is het een Store Credit Card moeite waard?
Winkels voor Valentijn Bloemen in Dover, New Jersey
A Beginner’s Guide to kiezen van een koffiemolen
Top 5 Persoonlijke Mode New Year’s Resolutions: Groeien in een volwassen stijl
Horloge Review: GameTime Agent Serie College Team Horloge
Hoe te om Uw Spring Wardrobe Draag Right Now

Leave a Reply