Items retourneren voor een Online Retailer – 5 Aandachtspunten met betrekking tot

Als een online winkelier een vast product, in tegenstelling tot een gedownload product, dan op een gegeven moment zal een terugkeer. De hoeveelheid rendement zal variëren van sector tot sector en ook van product tot product, maar of haar schoenen, lingerie, camera’s, software of iets daar tussenin, op een gegeven moment een klant iets wat ze hebben gekocht terug te keren.
Er zijn een aantal redenen waarom een ​​item kan worden teruggekeerd, verkeerde maat en defecte zijn beide geldige redenen, net als talloze andere redenen. De meerderheid van de bedrijven verwerkt deze keert terug in een snelle manier, maar er zijn situaties waarin dit niet mogelijk is vanwege iets wat de klant heeft gedaan, niet met opzet, maar toch leidt tot een vertraging in de verwerking van het teruggestuurde object.
Na het analyseren van vertraagde rendementen Ik heb deze beperkt tot de vijf redenen waarom vertragingen worden veroorzaakt, lastig klanten en waardoor soms slecht gevoel tussen het bedrijf en de klant.
1 – Zet uw gegevens.
Veruit de meest populaire reden voor de vertraging (meer dan 50%) is het niet-opnemen van een bestelling. Tenminste een ordernummer dient te worden opgenomen met de terugkeer, zodat het bedrijf om je op te sporen op hun computer systeem. Beter nog moet u tevens bij uw naam en adres. Idealiter een kopie van de rekening worden omsloten is de meest nuttige optie.
2 – Wat wil je dat er gebeurt?
Wanneer u dat nieuwe shirt ontvangen en vind het niet past, kan het frustrerend zijn. Dus gooi je het terug in de zak of doos, samen met een kopie van uw factuur en stuur het terug naar het bedrijf, eenvoudig. Maar een groot aantal vertragingen wordt veroorzaakt door de ontvangende vennootschap niet wetende wat te doen met de terugkeer. Wilt u een ander formaat, een andere kleur, of wil je gewoon wilt een terugbetaling? Een snelle krabbel op de factuur volstaat, maar je moet om ze te vertellen wat u wilt gebeuren.
3 – Heb je nodig om een ​​retournummer te verkrijgen?
Een groeiend aantal retailers zijn nu vragen klanten om het rendement te bevestigen voordat u daadwerkelijk het ding zetten in de post. Het proces is meestal vrij eenvoudig. U contact met hen om te zeggen dat u het terug, ze geven je een code die je insluiten met de terugkeer en u terug te sturen via welke methode u hebt gekozen. Het is altijd verstandig om te controleren met het bedrijf als ze vereisen een retournummer.
4 – Per ondertekend levering.
Welke methode u gebruikt om uw bestelling te retourneren, zorg ervoor dat een handtekening wordt verkregen wanneer het wordt geleverd. Geen levering service is perfect en pakketten doen vermist. De meeste ondertekend levering diensten zal uitvoeren verzekering van een soort, dus in ieder geval als het niet gaat mis je zo zal vergelding hebben.
5 – Stuur naar het juiste adres.
Er zijn twee facetten daarvan. In de eerste plaats veel bedrijven hebben een aparte rendement adres, die ze gebruiken om alle winst te verwerken. Het verzenden van uw bestelling naar het hoofdkantoor zal alleen maar betekenen zij dan op te sturen naar het rendement afdeling, zodat het uitstellen van uw rendement. Ten tweede de nummering van de industriële eenheden kunnen complex met kantoor getallen, bloknummers, afdelingen en meer. Controleer of u het terugkeren naar A17 niet en 17A, deze kan leiden tot totaal verschillende bedrijven.
Door het volgen van deze vijf regels een terugkeer u maakt moeten worden behandeld met snel en naar uw tevredenheid als je hebt alles gedaan wat in uw vermogen ligt om de ontvangende vennootschap te helpen.

Ongebruikelijke Wedding Present Opties voor Mannen
5 Great Eco-vriendelijke producten
Verrassingen die u kunt tegenkomen tijdens een reis rond Zuid-Korea
Office Supply Stores
Hoe Coupons en Sales geld besparen
Zac Posen stappen in Isaac Mizrahi’s Schoenen bij Target Stores
Hoe te Tartan Plaid of dragen
5 van de beste Secret een stuk Victoria’s Badpakken
Fashion: Hobo Handtassen
Anger Management in supermarkten
Plus Size Kleding Jassen Word statussymbool Vandaag

Leave a Reply