Kentucky Derby Fashion: Wat te dragen aan de Run for the Roses

Elk jaar op de eerste zaterdag in mei, de Kentucky Derby biedt een kans voor de mode-minded mensen om hun flitsende kleding weer te geven. Van Millionaire’s Row naar het infield in Louisville Churchill Downs, mode is leuk op de Kentucky Derby.
Beroemdheden, hoogwaardigheidsbekleders, politici, ster atleten en anderen don mooie kleding, topping hun ensembles met feestelijke hoeden voor de Kentucky Derby, de Run for the Roses, op de eerste zaterdag in mei.
In feite zijn sommige van de Kentucky Derby gasten kunnen bijna net zo veel aandacht als de perfect gepolijste ster renpaarden op de baan.
Wat doen mensen dragen om de Kentucky Derby?
Net als veel van de moderne samenleving, kan de keuze van de mode kleding van Kentucky Derby gasten worden gezien als een kwestie van sociale status. Goed of fout, het Churchill Downs bezoekers met tickets voor de duurste plekken in het historische Louisville paardenraces plaats in het algemeen trekt alles uit de kast voor Derby Day stijl. Down on the infield, kan een meer casual benadering van mode te zien.
Wat is de gemene deler in Kentucky Derby mode?
Het maakt niet uit waar een Kentucky Derby gast kan worden geleid binnen de grenzen van Churchill Downs, zal hij of zij waarschijnlijk sport een hoed van een soort. Van mooie pluim Chapeaux aan spiffy derby’s te breedgerande strohoeden op het sportieve baseball caps, feestelijke hoofddeksels is de volgorde van de Derby Day.
Hier is een basis handleiding voor de traditionele kledingvoorschriften voor de Kentucky Derby.
Kentucky Derby mode-gids: Churchill Downs prive zitjes
Churchill Downs gasten bezitten tickets voor gereserveerde zitplaatsen gebieden (zoals het clubhuis, eetkamers, tribune, gastvrijheid secties en prive-suites) wordt verwacht om zich te verkleden voor de Derby Day.
Dames kunnen dragen mooie jurken, scheidt of pakken. Hoewel black-tie formaliteit is niet nodig, kan Derby Day mode zijn heldere, feestelijke en stijlvol. Van overgooiers tot rok sets, vrouwen Kentucky Derby mode hebben de neiging om vrolijk, kleurrijk en stijlvol.
Vrouwen kunnen kiezen stijlvolle hoge hak schoenen voor de Kentucky Derby, hoewel veel veteranen Derby Day aanwezigen suggereren dat ze een extra paar comfortabele schoenen voor de dag te pakken ook.
Mode-accessoires toe te voegen rente aan Derby Day stijlen voor vrouwen. Blingy armbanden, broches heldere, mooie kralen en andere versieringen zijn populair bij Churchill Downs.
Natuurlijk is een dame Kentucky Derby outfit niet compleet zonder een hoed, die kan heel sierlijke of gewoon kitscherige en vrouwelijk. In feite, veel van Derby Day gasten besteden meer geld aan hun hoed dan op de rest van hun mode-ensembles – of bouwen hun hele outfits om te gaan met hun hoeden. Feather pluimen, bloemen, sjaals, pailletten en andere versieringen zijn de gebruikelijke tarief voor dames Kentucky Derby hoeden.
Sommige Derby Day hoeden zijn ronduit schandalig, het maken van demonstratieve fashion statements.
Mannen kunnen trekken pakken, of ze kunnen blazers of sport jassen selecteren met broek voor de Kentucky Derby. Collared overhemden zijn geschikt voor Derby Day, meestal met strikjes, halsdoeken of traditionele stropdassen. Heren zal over het algemeen boven uit hun Kentucky Derby mode met hoeden, een klassieke of custom.
Kentucky Derby mode-gids: Churchill Downs infield
De infield in Churchill Downs is aanzienlijk meer informele dan de gereserveerde zitjes. Comfortabele lente kleding is de sleutel. Blue jeans of casual broek met polo shirts of T-stukken zijn ideaal voor mannen of vrouwen in de infield bij de Kentucky Derby. Dames kunnen dragen jurken of broeken. Capris of gewas broek zijn aanvaardbaar als goed.
Comfortabele schoenen is essentieel voor de Churchill Downs infield. Stevige schoenen zijn ideaal, vooral om te wandelen in een stoffige, gras of modderige gebieden.
En, natuurlijk, een hoed is bijna een vereiste voor Kentucky Derby Day – voor zowel mannen als vrouwen. Daarnaast juiste hoofddeksel biedt geweldige bescherming tegen de zon in het infield.
Kentucky Derby mode-gids: Basisregels
Kentucky Derby traditie omvat een paar tamelijk nauwkeurige wijze beperkingen. In het bijzonder, bepaalde kleding normen van toepassing op dergelijke Churchill Downs gebieden als de Aristides kamer, Jockey Club Suites, Finish Line Suites, de Tribune, de Stakes Kamer, de Track Side Village, de Trophy Room, de Turf Club, de Turf Suites en de beroemde Millionaire’s Row.
Churchill Downs gasten zullen niet worden toegelaten tot deze secties, als ze het dragen van atletische slijtage, jeanskleding, halter tops, jeans, shorts, topjes, T-shirts of tennis schoenen. Ook is er geen gerafelde of gescheurde kleding toegestaan ​​in deze gebieden, en middenrif-Baring toppen worden verboden.
Begin mei dagtemperaturen in Louisville, Kentucky, over het algemeen gemiddeld in jaren ’60 en ’70 (Fahrenheit), maar het weer kan zeker fluctueren op Derby Day. Regenkleding (zoals een regenjas of poncho) is altijd een goed idee, hoewel paraplu’s zijn verboden op het Churchill Downs op Kentucky Derby Day (evenals op Kentucky Oaks Day).
Zonnebrandcrème en een zonnebril worden ook aanbevolen voor Kentucky Derby gasten in alle outdoor-secties van Churchill Downs.
Met een beetje gevoel voor mode en praktische planning, kan Kentucky Derby deelnemers op alle terreinen van Churchill Downs passende wijze worden gekleed voor de gelegenheid.
Bronnen: kentuckyderby
Persoonlijke ervaring

Commissary Etiquette: A Family Guide
Hoe te Dazzling Prom Dresses Selecteer
Hoe te Fierce Look door uw denken
Mother’s Day Gifts-Wat moet mama krijgen wanneer de tijd op is
De Kast in Fort Collins, Colorado: Bewaren recensie
Plinten het voorjaar 2013 Trends: Rokken U zult Liefde!
Knuffelbeesten voor Ages geboorte tot 24 maanden
Veilige opslag van bulk Foods in Emmers
Vijf Plaatsen om Big Rings Zoek Onder € 50
Geld besparen bij de Supermarkt
5 Earth-Friendly Green Gifts voor moederdag

Leave a Reply