Kleur blokkeren om Paint T-shirts Spray

Je bent een ambachtelijke project thuis aan het doen een stip van verf krijgt op het shirt je draagt, en in de prullenbak gaat. Wrong! Ik volg de laatste trends in het shirt van het schilderen, want ik doe heel veel van projecten, en ik verpest een hoop kleren. Als ik gooide mijn shirt weg elke keer als ik een vlek, een verf merk, een permanent marker indicatie, of een ander klein foutje heb, zou ik nooit om het even welke kleding. In plaats daarvan geef ik de voorkeur om te schilderen over een shirt dat heeft een kleine vlek om het een langere levensduur. Ik doe hetzelfde voor kleding mijn kleinkinderen verpesten. Ze brengen over hun t-shirts en we allemaal samen om een ​​geweldige tijd hebben terwijl het geven van hun shirts een make-over. Een snelle manier om dat te doen is om gewoon breken de ol ‘verf. Veel mensen denken dat spuiten een shirt taboe is, maar in mijn ervaring, het is een van de snelste en goedkoopste manieren om een ​​shirt met vlekken geven een nieuwe look, vooral als u een kleurblok techniek.

Of u nu verf speciaal gemaakt voor het tekenen op shirts gebruikt, of als u gewoon wat overgebleven spuiten van verf in de garage, je vindt het leuk om te werken met kleur blok. Verkocht naast overhemd verf, kleur blok doet wat het zegt – het blokkeert alle kleur uit een gebied waar u het toepast. Het product wordt afgegeven door een squeeze buis, waardoor het gemakkelijk is om de gewenste ontwerp op het T-shirt te trekken.

Voor de beste resultaten, wit te wassen het shirt, maar geen wasverzachter; ijzer indien nodig. Leg het shirt plat en schuif een vuilniszak, vetvrij papier, of zelfs folie, in het shirt. Het materiaal tussen de twee lagen van het shirt voorkomen verf sijpelen door het weefsel.

Teken het gewenste ontwerp op het shirt met de kleur blok. U kunt schrijven, krabbelen, of tekenen. U kunt gebruik maken van stencils of tekenen uit de vrije hand. Maak strepen, stippen, of andere afbeeldingen. Wanneer u tevreden bent met het ontwerp dat u hebt getekend gewoon bezig schilderij. Spuit verf op het shirt, rechts over de bovenkant van de kleur blok, om de kleur (en) die u wilt maken. Wanneer u klaar bent, gewoon laat het allemaal om te drogen. Volg de instructies op het kleurblok product om te beslissen hoe lang je nodig hebt voor het drogen van de tijd.

Wit te wassen het overhemd zoals u dat normaal zou doen, maar was het op zichzelf. Als het aankomt op uit de droger, zie je het gebied dat u hebt getekend op blanco is, en de rest van het shirt behoudt de nieuwe kleur. U – en in het bijzonder een kind – zal je een geweldige tijd tekening op een t-shirt en schilderen over. U kunt zo veel verschillende ontwerpen die u nooit zult moe van deze techniek.

Samsung 50 1080p 600Hz Plasma HDTV Review: Model PN50C550G1F
Top vijf Jeweled Sandalen Onder € 50
Amber Rose Rocked een Sexy Snuggie – You Can Too: Hoe maak je een Hood Dress Wear
Goedkope Valentijnsdag Decoratie voor de slaapkamer
Ons streven om inspiratie
Milaan Fashion Week Fall / Winter 2013/2013 recensie
Golden Globe Jurken, Kopieer de Look for Less
Jeans trends voor het voorjaar 2013: Destroyed Denim is terug met klasse
Hoe kan ik Naam Brands voor Minder Get
Voorjaar van 2013 Fashion Trend: How to Wear Fly Away Vesten
Product Review: Oreck Steam-It All Purpose Steam Wand

Leave a Reply