Koop Souvenir Sieraden and Wear Your Memories hele jaar door

Souvenirs kunnen prachtig zijn herinneringen aan een mooie vakantie, of stapels rommel die nemen ruimte in beslag en waren een verspilling van geld. Voordat u eropuit trekt op uw volgende vakantie, na te denken over wat souvenirs kunt u winkelen voor, wat je kunt veroorloven, en wat past in uw reistas. Een van de meest praktische aankopen is sieraden, voor uzelf of als cadeau voor anderen.
All that glitters goud kan zijn.
Jewelry is de eenvoudigste en leukste geschenk om te winkelen voor, en om te dragen als je thuis komt. Elke keer als ik draag die dangly houten oorbellen kocht ik in Fiji, ik herinner me de traditioneel gebouwde, vriendelijke Fiji vrouw zitten met haar waren aan de rand van het strand. Heeft ze maken? Ik betwijfel het. Misschien heeft ze gekocht van de houten kralen en zet ze samen, of heb ze net in bulk van een plaats ver weg, maar kan me niet schelen. Ze zijn vrij om te dragen, en doen me denken aan de gouden zand en blauwe water van de Fiji-eilanden.
Souvenirs op uw oren.
Mijn collectie sieraden heeft zilveren oorbellen van Puerto Vallarta, Mexico, blauwe Larimar steen oorbellen van St. Thomas in de Amerikaanse Maagdeneilanden, amber uit Polen, parels uit Tahiti, en zijn een verzameling van herinneringen om op te hangen op mijn oren. Ik heb ook gedaan mijn vakantie en verjaardag winkelen voor vrienden en familie door het kopen van een verzameling van oorbellen in dezelfde stijl, maar elk verschillend. In plaatsen als Mexico of Zuid-Afrika, het kopen van een stuk in een winkel krijgt u in een goede onderhandelingspositie om een ​​goede deal te maken.
Souvenirs om je nek.
Een persoon smaak in kettingen kan variëren, dus wees gewaarschuwd als groot en chunky als een Kokua moer ketting uit Hawaii is iets wat u of uw vrienden zou genieten van het dragen. Dit is moeilijk te voorspellen, omdat ik kocht een hele hoop zeer goedkoop houten kettingen op de Indiase markt in Durban, Zuid-Afrika, denken dat ze zou geweldig zijn voor de jonge mensen op mijn geschenk lijst. Ik vond dat de moeders ook een ieder wilde, dus ik had het geluk dat ik had veel gekocht. Ik had zelfs een overblijft voor mezelf, en ik hou van het dragen van het.
Een van mijn eerste souvenir geschenken werd mij toegezonden door een tante een paar jaar nadat we waren verhuisd uit de buurt van Liverpool, Engeland. Ik was jong, en het was een van mijn eerste mooie stukken van echte sieraden. Het is altijd een erg sentimenteel artikelen in mijn sieraden doos, want het is een zilveren bedel van de lever vogel met een vis in zijn bek. Dit is het symbool van de stichting van de stad, die zit bovenop de lever gebouw. Een andere kleine gouden olifant bedel aan een ketting is uit Zuid-Afrika, en is een favoriet voor verschillende redenen. Ik wees op mijn dochter in een winkel in Richard’s Bay in Zuid-Afrika, zoals ik hou van olifanten, en zij gaf het aan mij voor de kerst een paar dagen later.
Italiaanse glazen kralen en mozaïeken.
Het eiland Murano, Italië in Venetië staat bekend om Murano glas, mooie schalen, vazen ​​en glazen die moeilijk om thuis te komen, maar ze hebben ook deze glazen technieken te gebruiken voor sieraden. Glas wordt verhit en gesmolten in mooie kralen voor kettingen en oorbellen. De kwaliteit en de kosten varieert sterk, van mooie grote kralen in uitgebreide kettingen, om zeer goedkoop strings. De kralen worden individueel gemaakt en variëren enigszins, waardoor die hand vervaardigde look. Florence, Italië heeft een schat aan sieraden in elke prijsklasse. Voor iets simpels en ongewone, kies dan een pin of oorbellen in een mozaïek ontwerp gemaakt van kleine stukjes glas.
Voor het echte werk, ga dan naar een echte winkel.
Het kiezen van iets waardevols als souvenir kan ook zinvol zijn, kan als het kopen van de bron voor een aantal items zoals parels uit Tahiti, of opalen uit Australie een koopje. Het is echter meestal het beste om naar een gerenommeerde winkel voor deze items. Maar, hoe zit het met die toeristische winkels druk langs het strand, of de venters die hun waren langs het zand? Stel dat de marskramer niet de middelen heeft om echte sieraden te kopen. In dat geval is het het beste om te kiezen voor iets wat je wilt en zal genieten van het dragen, zonder verwijzing naar zijn monetaire waarde.
Er zijn duty free winkels die betrouwbaar plekken om echte goud, zilver of edelstenen te kopen. St. Thomas in de Amerikaanse Maagdeneilanden is een straat vol met winkels die sieraden om de duizenden toeristen die aankomen op de cruiseschepen. Deze winkels lijken te zijn de verkoop van hun sieraden tegen redelijke prijzen, hoewel ze verschillen van plaats tot plaats en alles lijkt altijd ergens te koop zijn. De cruiseschepen hebben overeenkomsten beloven kortingen en goede deals, en velen zullen een garantie van waarde te geven.
Memories in uw sieraden doos.
Wanneer u het hoofd af op vakantie, na te denken over de lokale sieraden die u zou kunnen vinden. Als je je weg naar de Zuid-Westers staten, denk aan de mooie turkoois en zilver van de Native American ambachtslieden. Als je je weg naar Mexico vindt u een mooi zilver werk, maar ook veel mooie kostuum juwelen. Waar je ook gaat, veel plezier doen van uw vakantie winkelen of souvenirs, maar zorg ervoor dat je koopt extra’s. En als je thuis komt, houd je favoriete voor jezelf. U zult genieten van uw herinneringen elke keer dat u het draagt.

Etsy Shop Review: Gepersonaliseerde Stationaire door Oh Louise!
7 Coupon Tips om u geld besparen
Bloemen voor Valentijnsdag-in Kailua, Hawaii
Luisteren naar Elevator Pitches
Beoordeling van New Pizza Recept Domino’s
Miranda Kerr: Balenciaga Beautiful
7 dingen die een man moet nooit, nooit dragen
Golden Globe Awards Worst Dressed List: Wanneer (Barry) meer en Moore is veel te veel
Product Review: Mousserend Blueberry Trader Joe’s Juice
Een nadere blik op de zondeval 2013 Victoria Beckham Fashion Collection
Naaien Project Beginner’s: Hoe maak je een sjaal maken

Leave a Reply