Lancering My Line recensie

Als fan en volgeling van de mode, was ik oorspronkelijk in de steek gelaten door de nieuwe serie Bravo’s genaamd Start mijn Line. Het leek een uitverkochte aan de gemeenschappelijke misvatting dat gewoon iedereen kan een mode-ontwerper te zijn. Maar, zoals ik begon de show te kijken vanaf het begin, en kreeg om het concept te leren kennen en af ​​te spelen op te letten, ik moet zeggen dat mijn mening veranderd.
Het uitgangspunt van Launch mijn Line is dit: neem een ​​persoon die wil een mode-ontwerper (meestal betekent dat ze niet kunnen naaien) te zijn en ze te koppelen met een persoon die kan een mode-ontwerper zijn (wat betekent dat ze een technisch expert) en kijk wat er gebeurt. Het is niet verrassend om te zien dat degenen die het meest succes op de show zijn degenen die luisteren naar hun deskundige. Sommige van de wannabe ontwerpers gedragen als hun deskundigen zijn idioten, wat leidt tot hen wordt de aftrap voor de show.
Door samen te werken, de teams te beheren om te komen met een aantal unieke en interessante ontwerpen. Vooral gezien het feit dat ze moesten alle stoffen voor hun lijn kiezen aan het begin van het seizoen, voordat ze daadwerkelijk genaaid niets. De enige extra’s komen uit een trim kamer die de deskundigen niet mogen betreden. Ze krijgen vijftien minuten om de ruimte voor elke uitdaging winkelen.
Naarmate het seizoen vordert, moeten de technische kennis van de wannabe ontwerpers toe te nemen, en ik zou graag een aflevering te zien waar ze moeten al het naaien zelf te doen! Misschien is dat zal gebeuren voor de finale. Tot die tijd ben ik nog steeds lachen elke keer als een argument breekt uit omdat een deskundige niet kan krijgen hun partner te begrijpen dat je niet zomaar het ontwerp wat je wilt. Zij kunnen worden genaaid. Gasp!
Het enige nadeel aan mijn Line Launch is de gastheren. Ze zijn blijkbaar mode-ontwerpers in hun eigen recht, maar hun flamboyante houding en het feit dat ze op elkaar kleden is gewoon super irritant. Oh, had ik al gezegd dat ze een tweeling? En ze kleden elkaar? En door zowel bedoel ik dat ze meestal exact dezelfde outfit dragen. Dat is het soort van hokey gimmick die niet de mode, maar laten zien. Ze zijn niet Nina Garcia in haar goed accessorized glorie. Toch Start Mijn lijn is een horloge waard als je van mode en drama.

Hoe effectief winkelen op Amazon
Tartan: Pretty in Plaid
Review: Taverniti Dus Luxury Jeans
Top Flat Bruids Schoenen voor de zomer 2013
Etsy verkopers zamelen geld in voor Haïti slachtoffers aardbeving
Vijf Plaatsen om Big Rings Zoek Onder € 50
Vrouwelijke Styled Handtassen voor het voorjaar van 2013
14 februari is net om de hoek!
Hoe de zorg voor Rabbit Fur
Hoe te Tartan Plaid of dragen
Frugal Living Tips die echt werken

Leave a Reply