Lane Bryant Ad Banned

Blijkbaar zelfs ABC heeft een limiet op het raunch dat het zal hoe dan ook, te aanvaarden in theorie. Nee, is het niet beknot de Desperate Housewives of stond erop dat Edyta Sliwinska meer dan een zakdoek te dragen terwijl ze danst op Dancing with the Stars. Nee, nieuwsorganisaties melden dat ABC heeft geweigerd een Lane Bryant lingerie commerciële lucht tijdens een aantal van haar programma’s, waaronder mega populair Dancing with the Stars, omdat het te racy. In het bijzonder, ABC voelt de Lane Bryant advertentie toont te veel huid. Fox heeft ook geweigerd om de commerciële lucht. Huh? FOX? Niet dat ze lucht Family Guy?
Dancing with the Stars is beroemd om zijn obsceen schaars geklede dansers en sterren. Dat ABC zou verbieden een advertentie van een plus-sized vrouw in een beha en slipje is verrassend, gezien hun tolerantie voor wat velen, waaronder ikzelf, zou onfatsoenlijkheid overwegen in veel van hun populaire prime time programma’s. Hoe zit het met The Bachelor, een show zo immoreel dat de deelnemers daadwerkelijk twintig vreemden toe op hetzelfde moment. De gastheer van dat ABC tonen Chris Harrison heeft toegegeven dat elke bachelor seks heeft met een gemiddelde van drie meisjes per seizoen.
In de verboden Lane Bryant advertentie is plus size model Ashley Graham gezien zich klaar voor een lunchafspraak. Ze loopt rond haar appartement in haar beha en slipje presentatie van nieuwe lijn Lane Bryant’s van lingerie, Cacique. Ze legt dan op haar vacht (geen kleding, alleen de beha en slipje onder de vacht) en loopt de deur uit. Suggestieve ja, maar waardig van een verbod? Lane Bryant denkt van niet.
Lane Bryant kosten die ABC is te discrimineren hun volslanke model. Het bedrijf noemt de talloze Victoria Secret advertenties die lucht vaak op ABC. De enige verschillen in de advertenties zeggen Lane Bryant is de grootte van het model.
Op hun officiële blog Inside Curve, een woordvoerder van Lane Bryant vermeld, Er was absoluut geen reden voor ons om te worden verbannen naar de achterkant van de bus, toen onze advertenties waren niet meer gewaagde dan die van Victoria’s Secret. Het enige verschil is de grootte van onze modellen. We hadden beter verwacht van een bedrijf in handen van Disney.
Ashley Graham voor een akkoord. Het is een beetje bevooroordeeld. Secret meisjes De Victoria’s kunnen rond pronken in hun slipje de hele dag lang. Maar als er een grotere vrouw met een beetje extra, ze knipte het dan onmiddellijk uit. Je kunt luisteren naar de rest van wat Ashley heeft om hier te zeggen in een interview met PIX nieuws.
ABC tellers die Lane Bryant is misleidend in hun verklaringen. Hun uitspraken zijn niet waar. De advertentie werd aanvaard. Lane Bryant was absoluut niet anders dan een adverteerder voor hetzelfde product behandeld. We waren bereid om hen tegemoet te komen, maar ze kiezen in plaats daarvan te zoeken publiciteit.
Als een volslanke vrouw zelf, ik ben het niet eens met dat. Een commercial met een schaars geklede vrouw van elke grootte hoort niet thuis op mijn televisie tijdens primetime. Late night misschien. Misschien. Ik zou bezwaar maken tegen Secret commerciële een Victoria’s uitgezonden op hetzelfde moment als goed. Maar ik zie Lane Bryant’s punt. Waarom zou ABC toestaan ​​dat een dunne schaars geklede vrouw op tv om 8:00 uur en niet een grotere vrouw? Een beetje een dubbele standaard zou ik zeggen.
Wat vind je? Zelf beoordelen. U kunt de controversiële Lane Bryant ad hier en beslissen: is dit Lane Bryant advertentie te racy voor prime time TV?
bronnen
Binnen Curve
Youtube Banned Lane Bryant advertentie
Youtube Interview met plus size model Ashley Graham
CNN

Wat te zoeken in een Fondue Set
Commissary Etiquette: A Family Guide
Pretty in Pink: Bespaar tijd en geld door het maken van uw eigen Prom Dress
Derby Week: Kentucky Oaks fans zijn in het roze voor Breast Cancer Awareness
Accessoires Scream Kleur voor de lente
Hoe te Vintage Online kopen
Lindsay Lohan Pelts Paparazzi met Red Bull
Waarom zou u opnemen Informatie over de verpakking in Reviews?
Drie opmerkelijke Health Food Markets in Houston, TX
Product Review: Swissmar 3 Piece Cheese Knife Set
Outdoor Porch Schommels voor Warm Weer Genieten

Leave a Reply