Lock Bumping Preventie

Je denkt misschien dat je familie veilig is van een inbraak omdat u vergrendeld uw deuren en vastgeschroefd uw ramen. Maar wat als je niet bent? Wat als er een master sleutel die elke sluis in uw buurt, uw stad, en verder zal openen.
Lock stoten, ook wel bekend als de belangrijkste stoten, is een lock picking techniek waarmee dieven om uw huis te gaan met een speciaal gemaakte sleutel genaamd een bult sleutel. Een bult sleutel zal werken op 90% van de woningen in het hele land. Met een bult sleutel, een dief kan uw woning te betreden in een kwestie van seconden zonder beschadiging van uw slot of het verlaten van een indicatie dat uw slot is ook geïnfiltreerd.
Als u een video van hoe te vergrendelen stoten werkt, gemaakt door Medeco, maker van hoge veiligheidssloten te zien, klik hier. Deze video laat zien hoe gemakkelijk een bult sleutel is te gebruiken, en hoe snel een dief kunt uw huis ongemerkt.
Een bult sleutel is gemaakt met behulp van een gewone huissleutel. Een reeks speciale sneden worden gemaakt op de sleutel waarmee de sleutel te werken op vrijwel elk slot. Zodra de bult sleutel bestaat, kan een dief plaatsen in een slot. De sleutel zal het slot NIET draaien door simpelweg te schuiven inch Dieven er een lichte tik op de sleutel met behulp van een schroevendraaier of ander item, die op zijn beurt dwingt de speciaal ontworpen sleutel dieper in de spiebaan. Omdat de tanden van de bult sleutel is gewijzigd, de ‘stoten’ krachten de onderkant pennen in het slot uit te gaan van de weg en de bult sleutel draait het slot.
Lock stoten is echt. Het is geen gerucht of een broodje aap. Lock stoten is een zeer ernstige bedreiging die iedereen aangaat. Gelukkig zijn er verschillende opties voor lock stoten preventie.
Lock stoten preventie een noodzaak is, ongeacht waar u woont. Dieven weten alles over de kunst van het slot stoten, want ze kunnen informatie vinden over hoe je een bult sleutel te maken over het hele internet. U kunt verzekeren de veiligheid van uw huis door het gebruik van een of meer van de volgende sluis stoten preventie tips: Lock stoten preventie –
– Koop een hoog veiligheidsslot dat niet kan worden gestoten. Hoge mate van beveiliging sloten worden gemaakt door bedrijven zoals Medeco, Armstrong, en Schlage Primius, onder andere, en terwijl zij zal meer kosten dan een typische slot, zullen ze tevens een einde aan de dreiging van een dief te breken in uw huis met behulp van een bult sleutel.
– Gebruik thuis alarmsystemen. Dit is een duurdere optie dan alleen de aanschaf van een hoog veiligheidsslot, maar het verhoogt ook het niveau van bescherming voor uw huis en gezin.
– Huisdieren zijn een grote afschrikmiddel tegen diefstal. Uiteraard is een grote hond is de beste keuze voor bescherming, maar het is niet nodig om uw hond te trainen te zijn venijnige voor het op adequate wijze de bescherming van uw gezin en huis. Een liefdevolle familie hond zal schrikken dieven ook.
– Beveiliging verlichting is een betaalbare optie voor slot stoten preventie. Het licht blootstelt en schrikt criminelen, die zal waarschijnlijk gaan naar een huis dat wordt afgeschermd door de duisternis.
Door het volgen van een van de sluis stoten preventie hier genoemde tips, kunt u er zeker van dat uw huis veilig is en veilig. Neem de nodige maatregelen om te verzekeren dat uw gezin niet tot een slachtoffer van een misdrijf.

** Om meer van deze auteur lezen, klik hier.
BRONNEN: everestprimus.schlage
armstronglockindex.php?osCsid = 86675b9a3f8f5a7bc9f8ed7382af9c71
medecomedecoabout / keybumping / keybumpvideo

Help Haiti door het kopen van een T-shirt!
Lindsay Lohan Pelts Paparazzi met Red Bull
Wijselijk Draag Tartan: Tips voor het dragen van Tartan
Online winkelen Tip: Stop Aftappen uw portemonnee nu
Wees bewust van Tricky Food Labels
5 Korte bruidsmeisjekleding Styles voor de lente en de zomer
Payday Loans – de voordelen en nadelen van het nemen van een lening
Beren Mess Up Ondertekenen Julius Peppers
Tenley Molzahn de Bachelor Fashion
Dus waarom niet u een kortingscode?
Beoordeling van Schouder Pad Bras

Leave a Reply