Maybelline Eye Studio Gel: Een Product Review

Laat het maar aan Maybelline om te komen met de nieuwste en meest innovatieve eyeliner op de markt vandaag. Het heet Eye Studio Gel en het is op het punt om uit het oog voering potloden een ding van het verleden.
Maybelline’s gel-technologie zorgt voor een intense kleur, omdat het is gemaakt van zeer gedefinieerde kleurpigmenten toegediend binnenkant van een heldere gel. Het gaat op vlot, zonder te trekken of trekken aan de tere huid rond de ogen en het blijft op zijn plaats de hele dag of totdat u besluit om het te verwijderen.
De ooggel is smudge proof en waterdicht, zodra het droogt en dat gebeurt vrijwel direct op aanvraag. Wat meer dan je vragen?
Hoe zit het met rijke, perfecte kleuren die goed past naadloos in iedere oogschaduw? Maybelline heeft een bedekt met ooggel tinten die zwart, bruin, antraciet en aubergine op te nemen.
Het enige wat je hoeft te doen is Dompel de bijbehorende borstel in de ooggel. Verwijder overtollig schoon door het op de rand van de pot of met een papieren handdoek.
Veeg de gel over de bovenste en / of onderste ooglid met kleine, gelijkmatige bewegingen. Gebruik een lichte bevedering slag voor een natuurlijke look of duw de borstel zwaarder voor een lijn van dramatische, intensieve kleur.
Maakt niet uit hoe je het wilt toepassen, krijgt u een perfecte lijn elke keer. Maybelline’s ooggel kan het toch je wilt.
U kunt ooggel zelfs gebruiken op je wenkbrauwen als je een dramatische of ongebruikelijke look. Gewoon vegen het op in korte, snelle slagen om natuurlijk ogende wenkbrauwen haar vormen.
Wanneer u klaar bent voor de dag, gewoon verwijderen van het product met water en zeep. Het kan niet beter of makkelijker.
Zorg ervoor dat u uw penseel schoon met een papieren handdoek of een tissue na elke toepassing. Ook regelmatig wassen om bacteriën te voorkomen dat het opbouwen.
Zorg ervoor dat de dop stevig altijd geschroefd op de pot om de gel te voorkomen voortijdig drogen. Als je dat doet, zal de gel duren tot tijd om te draaien van uw make-up.
Maybelline Eye Studio Gel is getest door oogartsen. Het is veilig voor degenen die het dragen contacten en voor gevoelige ogen.
Effectiviteit: 5 sterren. Het product gaat eenvoudig en blijft op zijn plaats de hele dag lang. Het is zo makkelijk, het is bijna goof bewijs.
Kleuren: 4 sterren. De toevoeging van marine en een diepe groene om het kleurenpalet zou welkom zijn.
Verpakking: 4 sterren. De verpakking is goed, maar niet de aandacht te vestigen op het product in een oogopslag. Het heeft een pop van kleur.
Gemak van opslag: 5 sterren. De kleine pot zorgt voor gemakkelijke opslag in een make-up kit, cosmetische kast, of handtas. De kleine borstel is compact ook.
Algemeen: 4 sterren. Hij is te koop voor $ 9,99 dat is een stuk duurder dan routinematige oog voering potloden. Anderzijds, dit product werkt zonder schade aan gevoelige huid.
Gemak van aankoop: 5 sterren. Maybelline producten worden meestal verkocht in korting warenhuizen, drogisterijen en supermarkten marts en schoonheid boetieks.
Product aankoop kans: 5 sterren. Ik heb gegooid mijn oog voering potloden weg. Dit is het enige type product zal ik gebruiken om mijn ogen lijn in de toekomst.
Retailer aankoop kans: 5 sterren. Ik heb de mijne bij de Rite Aid in de straat. Het kan niet veel makkelijker.
Eindoordeel: 4,4 sterren. Dit product is de bom!
5 sterren – uitstekend
4 sterren – goed
3 sterren – gemiddelde
2 sterren – onder het gemiddelde
1 ster – slecht

Review: Jean-Paul Gaultier Fashion Line opent bij Target
5 Korte bruidsmeisjekleding Styles voor de lente en de zomer
Beste aanverfbare Bruids Schoenen voor 2013
Uw boodschappen Just Got goedkoper met gratis verzending, Kortingen op merknamen
Lover’s Day geschenken en bloemen in Springfield, Missouri
The Greatest Gift voor een 8-15-Year-Old
Rite Aid Kadobon
Groothandel Pluche Beren aanbiedingen bij de Dollar Store met Tips voor Accessorizing
Stijlvolle Jeweled Sandalen Onder € 50
Winkelen bij Berjaya Times Square Mall: Wat kunt u verwachten in de grootste Mall van Kuala Lumpur
10 Tips over hoe om te Look 10 Pounds Thinner

Leave a Reply