Nagellak Ontwerpen voor Kleding en meer

Nu, raak niet in paniek, alleen maar omdat je hebt ontdekt dat het shirt je van plan bent om te dragen vandaag de dag een vlek die niet uit te komen in de was heeft. Als je bent zoals de meeste mensen die je gewoon niet gebeuren met een stof verven liggen rond het huis te hebben. Nee, er is geen tijd om naar de winkel, koopt stof verven, kom naar huis en verf het shirt, dan voor het laten drogen voordat u hem draagt. Wat kunt u doen? Pak die fles nagellak je nooit gebruikt en bedek die vlek in een mum van tijd! Zeg nagellak gegoten op je favoriete overhemd klinkt niet als veel van een plan voor het afdekken van een vlek? Wrong! U kunt gebruik maken van nagellak, net als stof verven om vlekken te dekken en nieuwe ontwerpen te maken.
Er zijn een aantal verschillen tussen het gebruik textielverf en het gebruik van nagellak. Veel stof verven dispenseren van een knijpfles waardoor het zeer gemakkelijk om ontwerpen te tekenen op shirts en andere dingen. Echter, de borstel-op nagellak heeft zijn eigen voordelen, omdat het borsteltje is eenvoudig te bedienen. Stof verven duurt ongeveer 24 uur drogen – langer als het dik opgebrachte – maar nagellak droogt binnen enkele seconden. Stof verven zijn er in verschillende kleuren, texturen en vormen, zoals metalen, glitter, dag-gloed, en parel-look. Hoewel nagellakken komen in een groot scala aan kleuren heeft het een totaal andere structuur en uiterlijk dan stof verven. Nog een ding over nagellak: het ruikt! Als je eenmaal hebt geschilderd een shirt met nagellak is het een goed idee om het wit te wassen voor het dragen. De nagellak geur zal bij je blijven voor uren als je dat niet.
Voor het schilderen van een shirt met nagellak lag krant, papieren handdoeken of plastic zakken tussen de lagen stof. Nagellak zal zeker sijpelen door naar de andere kant als je deze stap overslaan. U kunt gebruik maken van stencils met de polish of u kunt tekenen op het shirt uit de vrije hand. Gebruik gewoon de borstel om de nagellak van toepassing op de gebieden die u wilt. Maak strepen, stippen, bloemen of andere ontwerpen door het opstellen of sjabloneren direct op het shirt. Zorg ervoor dat de nagellak is niet druipt de borstel voordat u deze toe te passen. Ook, zorg ervoor dat je genoeg nagellak op de borstel om te beginnen. Kleine patronen werken het beste als u wilt dat de look van continue penseelstreken. Bij het maken van grote patronen kunt u soms zien donkere gebieden en de lichte delen in de slag, omdat je zult hebben om de borstel heen duik in de Poolse vaak. Elimineer de verschijning van deze door het toevoegen van een tweede laag na de eerste slagen volledig drogen.
Kan niet tekenen en hebben geen stencils? Maak willekeurige patronen door simpelweg vegen de borstel, hier en daar, op het shirt. Maak een aantal lange halen, enkele korte degenen, sommige gebogen degenen, wat rechte degenen. Of, laat de verf motregen op het shirt van de borstel. U kunt ook ontwerpen met behulp van dingen die je in huis te hebben. Bijvoorbeeld, schilderen de platte kant van een water fles dop en stempelen op het shirt. Snelle nagellak droogt, al, dus snel verf de deksel en stempel meteen. Andere dingen die u kunt gebruiken om ervoor te stempelen patronen bevatten kralen, vormen van karton, kettingschakels, sponzen en zelfs lege draad spoelen. Kijk rond het huis en je vindt veel dingen die je kunt gebruiken voor het stempelen.
De nagellak methode van schilderen hoeft niet te strikt worden gereserveerd voor kleding. Gebruik het om het uiterlijk van accessoires, objecten rond het huis en nog veel meer veranderen. Het werkt geweldig voor het maken van ontwerpen op vazen, lampen en lampenkappen, kastdeuren, deurknoppen, fotolijstjes, spiegels, houten stoelen en vele andere dingen. Een ding om te onthouden is echter dat nagellak loopneus is. Bij het schilderen op gladde oppervlakken, zoals keramiek, leg het stuk plat totdat de nagellak droog is. Bovendien, bijna veeg al de verf van de borstel voor het aanbrengen. Laat iedere laag goed drogen voordat u een nieuwe laag aan het ontwerp. Omdat u gebruik maakt van een nauwelijks vochtige borstel om de polish moet u mogelijk drie of vier lagen toe te voegen aan de dekking en de diepte van de kleur die je wilt toepassen.
Probeer het gebruik van goud glitter nagellak om een ​​grens voor een spiegel te maken. Of gebruik witte nagellak te maken van zwarte lak afwerking. Teken regenbogen of bloemen op denim klein meisje portemonnees of maak een nieuwe kijk op de zakken van haar spijkerbroek. Verander het uiterlijk van een oude riem of strepen op een stevige band. Er zijn ontelbare manieren om te gebruiken nagellak te geven verschillende dingen make-overs. Nagellak werkt geweldig als dekmantel voor een kleine vlek op een favoriete shirt, maar als er is niets mis met je shirt, toch pak de polish. Het is een leuke manier om wat tijd door te brengen, dat er iets nieuws, en het gebruik van die oude polish je nooit dragen!

Online winkelen Tip: Stop Aftappen uw portemonnee nu
Grote verkoper op rommelmarkten: Designer Peuter Jeans
Gemakkelijk Valentijnsdag Decoratie
Childrens ‘Lente Zending Koop in Sterling, VA
SAG Awards 2013 Fashion: Een blik op Red Carpet Trends bij Show Last Night’s
Retro Fashion Guide: Mod Style for You
Beste plaatsen om in Epcot winkelen in Disney World
Soorten Nasty Retail Customers om Avoid at All Costs
Stitch’s Jeans voor Vrouwen
Wijselijk Draag Tartan: Tips voor het dragen van Tartan
Voorjaar van 2013 Style Roundup voor Workwear Dames

Leave a Reply