No-Naai Plastic Canvas Carry-All voor meisjes en vrouwen

Plastic canvas is een handige ambacht item. Het is goedkoop, makkelijk om mee te werken, en kan worden gemaakt in allerlei nuttige dingen. Hoewel de meeste mensen het doek, samen met garen te decorstukken maken voor hun huizen de plastic doek kan ook op vele andere manieren. Als je nog nooit hebt gezien plastic canvas het lijkt op een mesh materiaal. Echter, de plastic canvas is veel steviger dan slap doek mesh. Het is beschikbaar gesteld door de plaat of door de rol op bijna elke ambachtelijke winkel en is verkrijgbaar in een reeks van kleuren. Het canvas kan worden gesneden, die vervolgens kunnen worden samengevoegd om unieke dingen te maken voor uw huis of jezelf.
U kunt ook een no-naaien carry-alle tas gemakkelijk door te beginnen met een stukje plastic canvas. De afgewerkte tas kan houden dingen die je naar het strand, papierwerk, kinderen kunst levert, luiertas behoeften en nog veel meer. Geen kwestie welk type van carry-all tas je nodig hebt je dezelfde techniek gebruiken om het te maken. Wanneer u klaar bent heb je een tas die is nuttig in veel verschillende manieren. Om het ambacht te beginnen je gewoon nodig hebt om een ​​grote rechthoek van de plastic canvas te snijden.
Er zijn geen vaste metingen voor het snijden van het doek. Als u wilt dat een grote carry-alles wat je zult sneed een grote rechthoek. Als u wilt dat een kleinere versie je, natuurlijk, sneed een kleinere rechthoek. Bepaal hoe breed u wilt dat de zak te zijn en het plastic canvas om die meting te snijden. Om de lengte van het doek maakt knippen tweemaal zo lang als de breedte van het doek. Dus, als je snijd de breedte is 12 centimeter je nodig hebt om de lengte te zijn 24 inch snijden. Nadat u snijd de kunststof doek kunt u dan verder gaan met het maken van de carry-all tas.
Gebruik gekleurde tape om een ​​rand te creëren de zak. Niet alleen de plastic tape te geven kleurige accenten op de tas, maar het dient ook om een ​​afgewerkte look te geven aan de carry-all. Plastic doek is hard plastic en het kan krabben als je niet voorzien op het einde van de tape. Vouw de tape, zodat het de ruwe rand en affixen covers om de voor-en achterkant van het doek. Gebruik kwaliteit plastic tape, in de kleur van uw keuze, om ervoor te zorgen de randen zijn plaats blijft zitten. Hebben alle vier zijden van de plastic canvas met tape voordat u met het project.
Nadat de tape op zijn plaats is alles wat je hoeft te doen is vouw de doek in de helft. Breng de twee korte randen en vouw de vouw van het doek goed. Nu brengen lengte van klittenband aan de carry-all te sluiten. Snijd drie stroken van dezelfde grootte klittenband. Knip alle drie stroken zodat ze even lang dat de zak is breed. Bevestig een klittenband stuk aan elke zijkant van de zak, en de laatste klittenband aan de bovenkant van de tas. Gebruik lijm die geschikt zijn voor plastic om de klittenband vast te zetten aan het doek. Zelfs als de klittenband wordt geleverd met lijm reeds in de zak zal houden veel langer als u extra lijm om het klittenband op zijn plaats.
Maak handgrepen voor de toto door gebruik te maken lengtes van touw. Kies een gat in het doek net net onder de band, in twee gebieden van dezelfde zijde van de zak. Fee de uiteinden van de roping door de twee gekozen gaten en bind ze in een knoop. Controleer of de knoop is veel groter dan de openingen in het rooster. Bind een tweede handgreep op de andere kant en de toto afgewerkte is klaar voor gebruik. In plaats van roping die u kunt gebruiken gevlochten garen, lengtes van breed lint of zelfs stropdas op schoenveters.
Omdat plastic canvas heeft rooster gaatjes kan iedereen recht turen door de zak. Dat is niet erg als je gewoon dragen poppenkleertjes of op het strand handdoeken, maar als je wilt meer privacy dan dat, gewoon een stukje vilt of stof gesneden te lijmen aan de binnenkant gedeelte van het raster. Vilt werkt geweldig, want het is gemakkelijk om lijm op en zal ontrafelen niet. Wanneer het weefsel een patroon zorg ervoor dat het patroon naar buiten wijst, zodat anderen het kunnen zien.
Extra opslagcapaciteit de tote door te snijden vierkanten en andere vormen die kan worden gelijmd aan de buitenkant van de carry-all. De vormen kunnen worden gemaakt van overgebleven plastic doek of zelfs van vilt of stof. Deze zakken kunnen dragen papiergeld, kaarten, pleisters, wedstrijden en nog veel meer. De carry-all is perfect voor het nemen naar het strand of zelfs op een camping trip. Kinderen zullen ze poppenkleertjes of zelfs hun kunstwerk dragen. Om gebruik te maken alles wat je hoeft te doen is elkaar te trekken van de klittenband. De tas zal plat liggen en je toestaan ​​om het te vullen met allerlei dingen. Gewoon vouw deze dubbel en plak het klittenband om de tas te sluiten. Het is handig, het is makkelijk te maken, en het ziet er geweldig!

Groene Tips voor ecologisch Kleding Winkelen
Hoe maak je een boodschappenlijstje maken
Frugal manieren om uw Office-garderobe te werken
Waar Retired Geuren Zoek uit Yankee Candle Company
Zeven plaatsen om een ​​voorzichtig gebruikt en Goedkoop Prom Dress zoeken
Couponers: Clipping & Shopping Time Saving Tips
Diane Von Furstenberg Zijde jersey wikkeljurk: Fashion recensie
Dingen om te vermijden bij het kiezen van een Young Adult Halloween Costume
De liefde is in Dag Bloom Deze Valentijnsdag op Deze Orange County Bloemisten
Goedkope Valentijnsdag Decoratie voor de slaapkamer
Audrina Patridge: FHM Sexy

Leave a Reply