Office Supply Stores

Laat ik me even voorstellen. Ik ben een ex-werknemer van een grote kantoorboekhandel (zoals Office Depot, OfficeMax, Staples, enz.) werken als sales associate. Tijdens mijn ambtsperiode daar heb ik gegenereerd heel veel kennis over hoe office winkels zijn uit en allerlei verschillende soorten klanten. Nu dat ik officieel zijn afgetreden vanuit mijn positie en hebben wat vrije tijd, zal ik delen met u, de lezer, de verschillende dingen die ik heb geleerd tijdens het werken op een kantoor levering winkel.
De primaire producten die kantoorboekhandel verkopen in de winkel worden: 1) Printers en toebehoren
2) Papierproducten (printer / kopieerpapier, posterboards, bouw-papier)
3) Schrijfwaren
4) Kantoormeubilair
5) Schoolbenodigdheden (meer in de zomer dan in de rest van het jaar)
6) Bindmiddelen, folders en andere opbergsystemen accessoires
7) Storage-apparaten
8) Telefoons en basisnetwerkfuncties benodigdheden
9) Gegevens geheugen opslag (CD-R’s, DVDRs, Flash-kaarten, jump-drives, externe harde schijven, enz.)
10) een paar computers en toebehoren
Ten eerste, ga niet in een kantoorboekhandel en verwachten plasma-tv’s en stereo surround sound systemen te vinden – dat is wat Best Buy en Fry’s zijn voor. Bovendien ga niet in een kantoorboekhandel en verwachten een tv-tuner die zou aansluiten op uw computer monitor te vinden – dat is wat Best Buy en Fry’s zijn voor. Ook, ga niet in een kantoorboekhandel verwacht alle verkoop medewerkers in staat zijn om uw printer en computer problemen op te lossen – dat is wat Best Buy en Fry’s zijn voor. En als kantoorboekhandel medewerkers doen helpen uw problemen op te lossen, dankbaar zijn dat ze gewoon je op zijn minst $ 75 voor een checkup bij Best Buy of Fry’s door iets te doen dat ze niet moeten doen opgeslagen.
Als u geïnteresseerd bent in de aankoop van een shredder, de vuistregel is om de extra geld te besteden en met een Fellowes merk shredder gaan. Ze zijn sterker en beter gebouwd en hebben een veel veel lager rendement tarief dan enig ander merk dat ik heb gezien. Als je in feite ervoor kiest om uit de weg kwaliteit en met een goedkoper merk gaat, ga met een cross-cut shredder. Vermijd diamond-cut shredders met alle middelen. Cross-cut en confetti-cut zijn synoniem en gewoon een beter ontworpen mes dan diamond-cut shredders. Je zult nooit een zware slijpvorm shredder. Als er een winkel is allemaal uit van low-end cross-cut shredders, ga dan naar een andere winkel die men heeft.
De meeste kantoor aanbod winkels hebben een overvloed aan printers. De meeste van hen zullen zijn alles-in-een machine zowel voor home-office gebruik of voor persoonlijke foto-type af te drukken. Er zal ook enkelvoudig printers en draagbare printers. Misschien wel de beste weg naar de juiste printer voor u te krijgen is om eerlijk te zijn met de Sales Associate helpen. Lijst af wat voor soort afdruktaken u zult vooral moeten doen, hoe het zal worden opgericht of in een slaapkamer, kantoor of kantoor aan huis etc, en hoeveel u bereid bent te besteden op een printer. Dit zal helpen Preciseer een heleboel opties en helpen de Sales Associate helpen bij het vinden van de juiste printer. De meeste medewerkers zullen proberen om u up-selling op een printer die iets meer mogelijkheden heeft. Als je het niet erg om iets beters, dan go for it. Als je het niet nodig hebt, dan gewoon vriendelijk te weigeren. Echter, als de sales medewerker geeft aan dat de prijs die u bereid bent te betalen niet zal je de aard van de printer die u wilt, dan is het zeer waarschijnlijk dat u niet in staat zal zijn om een ​​printer die geschikt is voor uw behoeften te vinden in een baksteen en mortel te slaan.
Als u van plan bent over het kopen van kantoormeubilair uit de winkel, zoals een stoel, tafel, kast, lade, enz., dan kunt u, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft, alsjeblieft rijden een juiste maat auto om de meubels te passen.
Nu met betrekking tot uitgebreide garanties: Het is echt alles hangt af van wat voor soort persoon je bent. Als u neiging om niet te breken dingen en zorg te dragen voor uw elektronica, dan zul je niet nodig hebt uitgebreide garanties. Echter, als je neiging om dingen te laten vallen of gewoon vreselijk geluk hebben, doe het dan serieus overwegen uitgebreide garanties. Niet alles is aan te raden om een ​​uitgebreide garantie te krijgen. Echter, digitale camera’s, printers en laptops zijn statistisch zeer gevoelig voor toevallige schade – die de meeste uitgebreide garanties te dekken. De meeste uitgebreide garanties zijn geprijsd gebaseerd off van een reeks van de prijs van het product. Bij bepaalde producten gaan over de verkoop en vallen gewoon onder een prijsklasse tot een lagere prijsklasse, dan is het meestal meestal als een zeer goede investering.

De verkoop Handgemaakte, Vintage, Supplies op Etsy – Voor-en nadelen
Is 2013 Oscars slechtst geklede bekroond door Zoe Saldana’s Tie-Dyed Trainwreck als de grootste zondaar?
Een nadere blik op de Schouder Pad Bra Trend
SCB Plaza, Bangkok, Thailand winkelcentrum en Office Complex: een vaak gemist Gem in Noord-Bangkok
Beoordeling: Faded Glory Lounge Pants
Gold Jewelry: Veilig Winkelen Technieken en tests voor Authenticiteit
Vier goede redenen om Asymmetrische kleren te dragen
Herziening van de Reebok Factory Outlet in Vicksburg, Misssippi
Perfecte plaatsen om ecologisch Snowboard Uitrusting zoeken
Jean Paul Gautlier’s Kleding Line voor Target Wordt geleverd in winkels met veel fanfare en Mixed Reviews
Moslim Wedding Gifts

Leave a Reply