Ongebruikelijke Wedding Present Opties voor Mannen

“Wauw! U heeft besloten om je beste vriend te vragen om op te treden als een stalknecht. Traditie moet de bruidegom om geschenken voor te bereiden op zijn beste man en bodes als waardering en als aandenken van de bruiloft. Echter wat geven? U wilt dat uw geschenken te verhouden tot uw relatie met uw speciale dame of om de band met uw groomsmen. Hier hebben we met de hand u talloze grote mogelijkheden voor uw groomsmen.
Een geschenk, niet alleen voor de grote bruiloft dag, maar voor lang na: Help uw groomsmen om een ​​stijlvolle traktatie. Gegraveerde kraag verblijven of dasspelden zijn stijlvol en buitengewone gaven. Manchetknopen worden verkocht in een grote verscheidenheid van opties, en altijd klassiek zilver of onyx. En vergeet niet, das en zakdoek sets kunnen worden gebruikt met de bruiloft kleding en met andere kleuren.
Mogelijk uw groomsmen zou beter waarderen meer praktische geschenken. Veel huizen konden gebruik maken van een laptop docking station voor netsnoeren ontwarren en bijhouden van elektronische apparaten te houden. Onderzetters kan worden gegraveerd of kan een speciale gelegenheid in uw vriendschap te roepen. Bierpullen of bartending tools zijn dingen die de meeste mannen zouden willen, net als de stop-horloges of klokken.
Voor uw vrienden met een voorliefde voor sport en spel, de mogelijkheden zijn eindeloos. Dartborden en sterke darts zijn welkom in elke man grot. Een gloednieuwe pokerset is een goede manier om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van een zetel in de wekelijkse poker nacht lang na uw bruiloft. Man-thema puzzels en spel sets kan een brein training, net als schaken en Chinese checker sets. Een meer groepsgerichte interactieve geschenk kan worden onderhoudend voor uw levendiger vrienden. Het kan een gezelschapsspel, of een meer volwassen-georiënteerde spel set. Vandaag de dag, als de bekende stadions worden vervangen, zijn veel souvenirs gemaakt van het puin, met inbegrip van papiergewichten en zakelijke kaarthouders. Als uw groomsmen echt in een bepaald team, zou een aandenken gemaakt van alles wat gebruikt wordt door dat team altijd een dierbare herinnering van uw grote dag. Golf tees of golfballen zou zeker gebruikt worden, net als een set van tennisballen.
Als uw groomsmen hebben verschillende stijlen, maar u wilt gestandaardiseerde geschenken te geven, is alle hoop niet verloren .. Gepersonaliseerde sleutelhangers zijn meestal gewaardeerd. Zwitserse messen zijn meestal een grote hit. Kleine flessen, speciale pennen en reliëf portefeuilles maken uitstekende geschenken ook. Koffie mokken passen bijna elke ontvanger.
Kortom, beraadslagen over wat u en uw vrienden graag doen. Bent u sigaar kenners? Humidors of sigaar tondeuse zou enkel het ding zijn. Heb je al echt in een fatsoenlijke barbeque? Overwegen om grillen kruiden of een persoonlijke branding ijzer. Doe je groomsmen aan zichzelf denken klusjesmannen? Een Leatherman of basische moersleutel set zou een handige geschenk zijn. Barman bijbels, golf shirts, baseball ballen, de wijzigingen zijn alleen beperkt door uw verbeelding. Wat je ook kiezen om te presenteren aan uw groomsmen, zorg ervoor dat u te bedanken voor hun aanwezigheid op de grote dag.
Bronnen: bridalandweddingfavors

Ladies Fashion Trend Voorspellingen voor 2013
De beste garderobe basics voor vrouwen
Tien van de heetste Fashion trends voor het voorjaar 2013
Zomer Bridal: Vijf bruidsmeisje jurken voor 2013
5 Ideeën om u te helpen slanker
Spring Jackets minder dan $ 100
Low Budget lente 2013 Fashion ideeën en trends
Het nemen van retouren
Drie dingen Hotel Griffiers niet willen dat je weet
Product Review: Russell Stover Crispy Milk Chocolate
Arts & Crafts Van 2 tot 4 jaar

Leave a Reply