Ons streven om inspiratie

Het is mode-iconen als Grace Kelly en Coco Chanel die mij inspireren. Door decennia hebben we bezwijken alle verschillende soorten van stijlen, maar zelfs tot vandaag zijn ze nog steeds blijven terugkomen. Bijvoorbeeld de rara rok die vervolgens uit de jaren ’60 de jaren ’90 nam de gemiddelde vrouwen garderobe. Nu is het terug van weggeweest en is overweldigend onze op maat gesneden rokken die beteugeld de kast voor jaren. Ik ben het allemaal aan de moeder van de mode. Mode is in de lucht, in de straat, mode heeft te maken met ideeën, de manier waarop we leven, wat er gebeurt – Coco Chanel.
De media lijkt te stelen onze ware identiteit. Die extravagante en schandalig kleding van de start-en landingsbanen worden gezien als de volgende mode boosdoener. Individualisme is de sleutel voor een succesvolle ‘fashionista’ en is het meest authentieke en waardevolle geschenk iedereen bezitten kan. We lijken nooit af te vragen waar de ontwerpers hun inspiratie halen uit. Een £ 20 miljoen couture jurk van YSL is niet alleen ontstaan ​​uit een vorig stuk of die uit een kledingstuk gespot terwijl bladeren door de tijdschriften, het wordt geproduceerd door de schoonheid van de wereld en de cultuur. Modesteden als Milaan en
Parijs zijn de plaatsen om schoonheid te ervaren. De nieuwe en unieke vorm van stiletto door Kurt Geiger is gewoon niet afgeleid van een willekeurige gedachte en idee, is zijn vorm ontwikkeld op basis van de architectuur van vandaag in een passie om iets leuks en anders te creëren.
Er zijn een heleboel van unieke personages zijn die je gewoon samen een outfit te gooien zonder al te veel inspanning. Aan de andere kant zijn er mensen die hun best doen om de laatste mode parade volgen. Die gewone mensen lopen op de straat kan leven een heel gewoon leven, maar nog steeds een zeer sterke fashion filosofie dragen in wat ze dragen. Ze kopen hun beste outfits uit bieden voor een koopje op eBay. Ze experimenteren en botsen kleur en accessoires. Ze zoeken de lokale kringloopwinkels om de perfecte vintage slijtage te vinden.
Eeuwen zijn veranderd en dus inspiratie door de tijd is veranderd. Ik hou van de stijl van sommige beroemdheden van vandaag, zoals Alexa Chung en de diversiteit van Giorgio Armani’s ‘Ugly Betty’ specs, maar de 20e eeuw is veranderd en mensen smeken om te beseffen cultuur heeft een grote rol te spelen. De nieuwe Boheemse slijtage wordt gevonden over high street shops, maar het is afgeleid van de late 20e eeuw, toen de vrede en liefde waren belangrijk. Cultuur is het gezicht van elk ontwerp.
Naast de werelden schoonheid is het de eerste fashionista’s zoals Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany’s en 1950’s theatrale ster Grace Kelly die ik bewonder. Ze hebben niet proberen een reputatie als mode-iconen en dat is wat ik graag rijpen. Stijl is weten wie je bent, wat je wilt zeggen en niet het geven van een verdomde – Gore Vidal.

2013 Women’s Wear Office Fashion Trends
Waar Goedkope, Stijlvolle Cowboy Boots Zoek
Hoe te om Uw Eigen Super Sexy Bikini maken
5 Grote Manieren om Get What You Want voor Kerstmis
Upillar.Com En Upillar Motoren: Gratis Advertenties voor Kopen en verkopen van
Kleding die Make You Look Verdunner
Oleg Cassini Trouwjurken: Trends voor 2013
Credit Card Kosten verhoging leidt tot Stijging Layaway Services
Wat te zoeken in een Fondue Set
Schoon Dag mevrouw Meyer’s Basil Scent vaatwasmiddel Wasmiddel – Product Review
Pasen jurken voor vrouwen: Waar te Modest zoek Pasen Jurken voor de kerk kopen

Leave a Reply