Organiseer herbruikbare zakken met de Tote Buddy

Heeft u een probleem hebt met het onthouden van uw herbruikbare tassen mee te nemen als je naar de winkel? Betekent dit ertoe leiden dat u plastic zak gebruiker berouw hebben als ik? Heeft uw echtgenoot frons op de enorme puinhoop die al uw herbruikbare tassen maken op de vloer van de achterbank van de familie auto? (Of is dat aan mij?) De Tote Buddy kan de oplossing voor uw probleem.
Wat is de Totalisator Buddy?
De Tote Buddy is opgericht door twee buren-die gevormd Momentum 1 Producten, Inc in 2008. Ze creëerden de Tote Buddy om terug te geven aan de planeet door het bevorderen van ‘reduce, reuse, recycle en’. Het is een organisatorisch hulpmiddel voor uw herbruikbare tassen.
Eenvoudig in gebruik, de Tote Buddy is slechts $ 9,99 en bevat 10 herbruikbare tassen, dat is mijn favoriete feature!
Hoe de Totalisator Buddy Gebruik
Klik hier om een ​​You Tube video van de Tote Buddy in actie te zien. Kortom, u uw herbruikbare zakken in De Totalisator Buddy en gebruik maken van de verstelbare klittenbandsluiting band aan te sluiten en uw Tote Buddy dragen.
De Tote Buddy wordt geleverd in twee kleuren:-zwart of bloemen. Elke Tote Buddy wordt geleverd met een herbruikbare tas. Je hebt ook de mogelijkheid om de aanschaf van een Buddy Tote met 3 herbruikbare tassen. U kunt kopen extra tassen in uw keuze van zwart of oranje.
Ik denk dat de Totalisator Buddy is een eenvoudig concept en zeer makkelijk te gebruiken. Het helpt me om al mijn herbruikbare tassen georganiseerd-Ik neem aan dat recht in de winkel met mij en al mijn tassen zijn in een plaats. Ik kan trek ze er een voor een als ik ze nodig heb voor mijn boodschappen. Nooit meer herbruikbare tassen op de vloer van de achterbank van de auto, niet meer met een bos van tassen in de winkel en gooien ze in mijn winkelwagen. Het beste van alles, ik niet meer vergeten om mijn te brengen tassen-Ik laat de Buddy Tote op de grond met de auto van mijn dochter stoel. Ik neem haar uit de auto, dan is The Tote Buddy.
U kunt controleren of een video op de Tote Buddy hier.
Hoe te blijven met de Tote Buddy: – Maak het Buddy Tote op Facebook
– Follow The Tote Buddy op Twitter
– Lees de Totalisator Buddy Blog
– Abonneer u op de Totalisator Buddy Channel op You Tube

De Top Silver bruidsmeisje schoenen voor 2013 moet je sterk overwegen
Wat is de Pet Perks programma?
America’s Next Top Model Cycle 14 Winnaar Spoilers – Who Will Go Home / Wie zal er winnen?
2013 Women’s Wear Office Fashion Trends
Product Review: Russell Stover Crispy Milk Chocolate
Doordachte en originele cadeaus voor de eerste een Baby’s Verjaardag
Uw Essential Guide to verzamelen van waardevolle Barbie Dolls
Frankie B Denims voor Vrouwen
Jennifer Lopez Named stijlicoon van het decennium
Waar te Leren Halsbanden Online kopen
Zac Posen stappen in Isaac Mizrahi’s Schoenen bij Target Stores

Leave a Reply