Oscar 2013 Fashion Volkomen Boring

Dus, ik ben zowel een fashionista en een actrice. En omdat ik ook ben het soort meisje dat vond zichzelf een prinses toen ze klein was (en misschien nog steeds doet van tijd tot tijd), de Academy Awards is de belichaming van alle gebeurtenissen voor mij. Waarom? Alle mooie dames krijgen om Cinderella te spelen – elk van hen. En ze moeten – het is de Oscars. Who cares over de awards, echt? Wat we gaan allemaal dood om te zien is de beste tot hun recht komen. Dus, wat is het oordeel voor 2013 de festiviteiten?
Volledig en volkomen underwhelming. Blah, zelfs. Ik was zo teleurgesteld. Het was als verwacht een diamanten ring op Valentijnsdag en het krijgen van een mooie glimlach in plaats daarvan.
Ik ben een fan van een verblijf positief, dus laten we gaan met de goede eerste. Mijn favoriete jurk, handen naar beneden, was strapless, Demi Moore schuimige, Versace nummer. Niet helemaal beige, niet helemaal oranje, en niet helemaal roze, het was allemaal geweldig. Ze ziet er beter uit in de veertig dan zij in de twintig – Ik zweer het, ze beter elk jaar. Ik wed dat de eerste keer genomineerd Anna Kendrick (in een beige zo zuiver keek ze, nou, alsof ze droeg geen jurk helemaal niet) wierp een blik op Moore en dacht: Man, dat is wat ik had moeten doen.
En ik heb nog een paar ik leuk vond: Matt Damon’s vrouw, Luciana, zag er prachtig uit in een zachte roze strapless jurk van Salvatore Ferragamo, van alle ontwerpers (vaker bekend om fantastische tassen en schoenen – Ik heb met trots eigendom van Ferragamo appartementen). Ook geloof het of niet, ik dacht dat Miley Cyrus zag er prachtig uit in haar bustier-bedekte nummer van Jenny Packham – glanzend en girly en elegant. Ik heb genoten van de gekte van Sarah Jessica Parker en Diane Kruger – zowel in bizarre Chanel snoepgoed (deze avant garde blik werkte niet voor een van beide Charlize Theron of Vera Farmiga, door de manier). Ik heb bijna hield Maggie Gyllenhaal Dries Van Noten schede, maar ik dacht niet dat het genoeg was heel glam. Penelope Cruz zag er geweldig uit in Donna Karan Couture (een ongebruikelijke keuze voor haar), maar ik zal zeggen dat ze zag er precies hetzelfde als ze bij de laatste twintig award shows.
Nu, ik heb zojuist genoemde al deze grote dingen zag ik – dus wat is mijn probleem? Er waren echt maar een paar dames die zag er eigenlijk vreselijk, dus dat is het niet. Mijn probleem: de kleuren zilver, blauw en grijs. Wat was er met dat? Ik hou van Amanda Seyfried – Ik denk dat ze een geweldige actrice (haar werk op de HBO-serie Big Love is magisch) – maar haar jurk van Armani Prive was zilver – die haar gewassen uit – en saai. Niet alleen was de kleur op Theron’s Christian Dior verschrikkelijk (en ze is vaak een van mijn favorieten), wat waren die rozetten doen op dat lijfje? Huh? En Elizabeth Banks, Beste Actrice winnaar Sandra Bullock, Beste Regisseur winnaar Kathryn Bigelow, Cameron Diaz, Rachael McAdams, de goddelijke Helen Mirren, Kate Winslet en net zo goed zijn allen dragen dezelfde zilver / grijze jurk.
Wil je meer? Mariah Carey, Mo’Nique, Suzy Amis, Freda Pinto (hoewel ere toekomt voor het dragen van de avontuurlijke John Galliano), Molly Ringwald en Gabourey Sidibe droegen allemaal dezelfde kobalt blauw. Dat is een heleboel mensen het dragen van verwisselbare jurken, en er niet toe leidt veel opwinding voor het kijkerspubliek. En op de top van het, sieraden was zeer minimaal, dus er waren zelfs geen mooie kerstballen te bewonderen.
Ook, waar was de Alexander McQueen? Zou dit niet zijn geweest een mooie gelegenheid om te laten zien de ontwerpers laatste grote creaties? Ik voelde me als Farrah Fawcett en Bea Arthur waren niet de enigen afgesnauwd, nietwaar?
Al met al, het was een vrij doffe showcase voor de mooiste nacht van Hollywood. Sommige Jean Paul Gaultier en Valentino en Christian Lacroix en Roberto Cavalli en de eerder genoemde McQueen (niet om een ​​beetje Stella McCartney en nog veel meer Oscar de la Renta te noemen) zou echt hebben gekruid dingen. Als deze saai tinten en rote bezuinigingen zijn het teken van wat komen gaat, ga ik moeten springen uit de bandwagon nu en toetreden tot de band van buitenbeentjes.

Zeven dingen geen enkele zichzelf respecterende Guy ooit zou dragen
De Top 3 Plaatsen om te Coupons op het Internet Print
14 februari is net om de hoek!
Een gids voor Heren Parfum
Tips voor het kiezen van Vleiend Plus Size Kleding
Korting Heren G-Shock Trainer Watch op DiscountWatchez.Opm.
Websites laden Kleine Vergoedingen voor Coupons Rip Off of een Deal aan u de keuze!
DIY ingericht Hoofdbanden
Beroemdheden Flock naar Hot Hollywood Fete
How to Make Money Kopen en verkopen Baseball Cards
Betaalbare Cinch Belt Styles voor 2013

Leave a Reply