Paris Fashion Week – Ontwerpers Wow met Lavish Franse Fashions

Paris Fashion Week is afbouw. Hier is een blik op de val 2013 mode tentoongesteld tijdens de week in Parijs. Zoek uit welke beroemdheden aanwezig waren en wat de Franse mode u kunt verwachten te zien in warenhuizen en gespecialiseerde boetieks voor de herfst 2013 seizoen.
Beroemdheden die aanwezig waren op Paris Fashion Week: Celebrities aanwezig tijdens de Parijse Fashion Week waren de prachtige Charlize Theron, die werd gespot op John Galliano. Franse schoonheid en filmster Juliette Binoche werd gezien bij Lanvin als was Jared Leto. Lindsey Lohan nam zowel John Galliano en Aperlai. Thandie Newton werd gespot bij Stella McCartney. Maria Shriver samen met haar mooie dochter werd ook gespot bij Stella McCartney. Anna Wintour bleef International fashion krantenkoppen te maken door het verlaten van Paris Fashion Week een aantal dagen te vroeg, het missen veel van de grootste designer shows.
Paris Fashion Week – Hoogtepunten uit de shows
Valentino – Valentino had een geweldig jaar in 2013 en begin 2013 met veel opmerkelijke beroemdheden kiezen om zijn heerlijke rode loper ontwerpen te dragen. Beroemdheden zult niet teleurgesteld worden met de Valentino 2013 val collectie die vele mooie rode loper klaar toga heeft.
Dries Van Noten – Dries Van Noten hielden hun show in een weelderige Franse kathedraal. De daling 2013 collectie was een van de beste op Paris Fashion Week. De collectie werd gezegd dat de perfecte combinatie van polish en meer comfort. Enkele van de hoogtepunten inbegrepen luipaard bont gedragen met bloemen zijden crêpe broek. Het leger geul was groot als waren slouchy herenkleding broek. De favoriete look, die werd afgewisseld gedurende de show, was de koppeling van een leger groene cargo jas met een luipaard print sjaal.
Christian Louboutin – Ik ben een schoen meisje en ik begeer ongelooflijke ontwerpen Louboutin’s. De daling van 2013 collectie stelde niet teleur. Louboutin’s schoenen was een combinatie van luipaard print (grote voor de herfst), spikes en oude Hollywood glamour. Sommige van de meer opmerkelijke ontwerpen omvatten een zilver metallic naaldhak bedekt met spikes, terwijl niet een van mijn favorieten, het was een klassiek voorbeeld van creativiteit Louboutin’s.
Chanel – U kunt Paris Fashion Week niet beoordelen zonder te spreken over het huis van Chanel en Karl Lagerfeld, het genie dat zit aan het roer. De mooiste post die ik ooit kocht was een zwarte zijden uit de schouder Chanel blouse van badplaats Chanel collectie van vele jaren geleden. Ik bleef de schoonheid twee dagen modelleren het voor mijn slaapkamer spiegel, een weelderig leven in zijn schoonheid. Helaas, ik terug het na twee dagen, die nog nooit aangetoond dat het een andere ziel. Ik kon geen rechtvaardiging voor de buitengewone 1.200 dollar prijskaartje. Ik droom nog steeds van die zijden blouse maar …
Goed genoeg dromen, terug naar val Chanel 2013 mode. Lagerfeld begon Chanel’s show in een dramatische wijze geïnspireerd door opwarming van de aarde. Vier modellen bedekt van top tot teen in koffie gekleurde yeti bont past liep de ijsberg bedekt start-en landingsbaan, maar maak je geen zorgen je zal niet Chanel yeti past bij Neiman Marcus dit najaar. Chanel’s mode waren een mix van de traditionele lady-like tweed pakken, Chanel staat bekend om met bont panelen (meestal faux). Lagerfeld verwezen naar de val 2013 mode als globale afkoeling. Model Vanessa Paradis sluit zich aan bij Lindsey Lohan en Alexa Chung als de nieuwste gezicht van Chanel.
Paris Fashion Week – Fashions die over te dragen voor Fall 2013
Verwachten dat luipaard alles voor het najaar van 2013 te zien. Mijn aanbeveling voor fashionista’s is dat als je kunt slechts een trend te kopen voor het najaar van 2013 maken het luipaard en maken er een sjaal van de luipaard. Andere trends die zal worden gezien voor de herfst 2013 zijn militaire geïnspireerde mode en korte hemlines.
Parijs is de laatste stop voor de internationale fashion week. Het is al vele jaren geleden dat Parijs nog steeds chic als altijd, heeft geoordeeld, de titel van Fashion hoofdstad van de wereld, New York, Londen en Milaan lijken allemaal te zijn gebeurt steden, maar Parijs is en blijft het belangrijk om de modewereld .

Baby Dolls voor Ages geboorte tot 24 maanden
Jean Paul Gaultier: Top 5 Looks voor Target
Een inleidende Kijk naar Black Hills Gold
Fashion Don’ts voor de werkplek
5 Super Cool Eco-vriendelijke Gadgets
Top Wedding Flip Flops voor een 2013 bruidsmeisje
Hoe kan ik opnieuw te maken Oude Schoenen Nieuw en Keep Them dat Way
Toga van het Huwelijk Galavant
Outfits dat je er tien pond Thinner
Kmart, Sears Shop Your Way Rewards Card biedt meer dan alleen kortingen
Tien manieren om geld te besparen met de computer

Leave a Reply