Pre-Owned Designer Goederen bij Hoge korting: handtassen, horloges, sieraden en nog veel meer!

Hebben veel designer goederen, je wilt om zich te ontdoen van? Wil je designer goederen te kopen tegen gereduceerde prijzen? Als het antwoord ja is op een van deze vragen, dan heb ik de website voor jou. Het is Portero Luxe (portero).
Portero verkoopt pre-owned designer goederen tegen prijzen vastgesteld door de verkoper, maar altijd tegen een gereduceerde prijs. Denk vastgoed te koop of zending winkel. Hoeveel van jullie zouden niet springen over jonge kinderen en oude dames om naar een Hermes Kelly Bag? Ik weet dat ik dat zou doen. Maar gelukkig, hoef je niet te, omdat Portero Luxe biedt u alle goederen zonder het potentiële publiek schande.
Mijn belangrijkste attractie van Portero en ook mijn grootste zwakte is designer handtassen. Ze hebben Gucci, Givenchy, Hermes, Chanel, Prada, Jimmy Choo, en op en op. En ik vind het niet erg een pre eigendom handtas, vooral als het Chanel.
Wat is echt geweldig Portero is dat ze koers van de producten staat van ongerepte om eerlijke, met de lager de rating hoe meer korting is. Maar maak je geen zorgen, als het product niet naar wens is kunt u het binnen 14 dagen voor een volledige terugbetaling in contanten.
Nu, als je toevallig al in het bezit van een Hermes Kelly tas, en u niet wilt gewoon doneren aan mij, kun je hem up te koop op Portero. Het werkt net als een zending winkel. Er is een $ 25 listing fee en Portero krijgt 30% van de uiteindelijke verkoopprijs, maar met NO upfront kosten, u betaalt alleen deze kosten als uw veiling slaagt. Met het oog op een item op de website heeft u het item verzenden naar Portero, maar eenmaal ontvangen ze het te verzekeren voor de minimale inruilwaarde. Bovendien moet u bereid zijn om uw punt te verlaten, ervan uitgaande dat niet onmiddellijk te verkopen, met Portero gedurende ten minste 60 dagen of er een $ 50 kosten voor uw object weer voorafgaand aan die periode. En iets dat goed is voor zowel kopers als verkopers is dat Portero zal authenticeren uw item. Dus, maak je geen zorgen, de Rolex is geen Folex.
Dus wat doet Portero te bieden? De producten die ze verkopen zijn onder andere: horloges zoals Rolex, Cartier, Panerai, sieraden van Cartier, Tiffany & Co, Van Cleef & Arpels, accessoires, vintage items en zelfs kunst en interieur. Dus als je wat ontwerper schatten te verkopen, je wilt wat schatten te kopen of gewoon te bladeren, te portero gaan.

Een gids voor Heren Parfum
Giani Bini Fashions voor vrouwen
Vijf Zwempak Tankini Tops voor minder dan $ 30
Best Green Bruidsmeisje Schoenen voor 2013
Vier goede redenen om Asymmetrische kleren te dragen
Top Wedding Flip Flops voor een 2013 bruidsmeisje
Top 5 Valentijnsdag E-card
Korting Heren G-Shock Trainer Watch op DiscountWatchez.Opm.
Onderhoud van uw fiets – de tools die u nodig hebt
Designer Lente jassen voor vrouwen die passen bij uw budget
Wat te zoeken in een praktisch nut Parasol

Leave a Reply