Prijs Matching en winkelen met Coupons – Deel 3

Winkelen de verkoop en het gebruik van coupons om besparingen te verhogen is eenvoudig. Met winkels die prijs overeenkomen, kunt u de besparingen van de verkoop elke winkel en alleen een supermarkt stop. Ik heb Wal-Mart zijn zeer eenvoudig om de prijs overeenkomen, de kassiers vraag de nieuwe prijs en je hoeft niet om de verkoop advertentie van concurrenten te brengen.
Winkels bieden wekelijkse verkoop en ik winkelen een keer per week, maar je kunt vaker of minder vaak winkelen. Meestal maakt niet uit wanneer u winkelt, zou de enige uitzondering zijn wanneer een winkel biedt de ultieme super verkoop en er is een mogelijkheid dat ze kunnen opraken van voorraden en bieden geen raincheck. Misschien wilt u uw boodschappen te coördineren met unadvertised in-store sales, dat websites als TheMeatWall kan informatie verschaffen over, en het is gratis. Deze site groeit en proberen om meer winkels en meer afdelingen toe te voegen. Wilt u naar een site als deze in uw omgeving te starten, neem dan contact TheMeatWall.
Ik scheid het regelmatig geprijsde artikelen uit de degenen die ik wil wedstrijd Prijs in mijn mandje of twee manden te gebruiken, indien nodig. Ik gebruik GrocerySmarts om de huidige verkoop-informatie te krijgen en neem ik een gedrukt exemplaar van wat ik wil kopen. Deze kopie zal de verkoop naam en beschrijving voor het item, de winkel sponsoring van de verkoop en de verkoopprijs overeenkomen. Als de caissière begint het scannen van de items die u wilt prijs wedstrijd, hoeft u alleen maar te laten kassier weten wat de nieuwe prijs. De kassier zal vervolgens de verkoopprijs en je hebt zojuist hebt opgeslagen geld. Ik heb slechts een keer gevraagd om een ​​prijs te controleren en met alle informatie gecoördineerd op mijn afgedrukte GrocerySmarts papier, was het gemakkelijk.
U zult willen ervoor zorgen dat je aan het merk, naam en grootte van elk item wanneer de prijs matching of het gebruik van coupons. Als er een variatie van een van deze, kan de coupon of prijs wedstrijd niet worden aanvaard.
Wanneer al je items zijn gescand net overhandigen de caissière de hele stapel van gesneden coupons. Je hoeft niet te scheiden of sorteren. De caissière scant elke coupon en als de winkel is op een item op uw lijst, de computer geeft een geluidssignaal aan dat coupon, kunt u uw coupon terug te krijgen en u kunt vragen om een ​​raincheck. Met uw coupons helemaal klaar om te gaan, gebundeld in een stapel, het duurt maar even de tijd om die scannen en je hebt zojuist hebt opgeslagen geld.
Door het winkelen de wekelijkse verkoop en opslag op super sale aanbiedingen, zal uw voedselbank snel groeien. Bij een eerste aanvang, kan het 3-4 maanden om een ​​voldoende groot aanbod en variatie om het menu winkel van uw pantry en dat is wanneer versnellen uw spaargeld. Winkels draaien items te koop ongeveer elke 4 tot 6 maanden, dus kopen in bulk genoeg om die hoeveelheid tijd duren. Tegen de tijd dat je geen een item, moet je meer coupons en zijn klaar voor de volgende verkoop. Je mag nooit willen volle prijs opnieuw te betalen. Ik hoop dat je veel plezier couponing en grote winkelcentra dagen.

Beste plaatsen om te winkelen in de Chatuchak gebied van Bangkok, Thailand: Winkelcentra, Mini-winkelcentra en winkels
Designer Fashions van Milaan Fashion Week 2013
No More Pants on the Ground
De beste zaterdag die ik heb gehad in een lange tijd
Bladeplay.Com: Een Kwaliteit Bron voor Switchblades
ArtFire – een locatie voor de hand gemaakte, Vintage, Supplies
Needs Versus Wil in deze economie
Golden Globes 2013 Best Dressed
Een nieuwe militaire Echtgenote’s Guide to the Commissary
Review: Men’s Tennis shirts van Ralph Lauren
Gemakkelijk Valentijnsdag Ideeën van de Gift voor senioren

Leave a Reply