Product Review: Baratza Maestro Plus Koffiemolen

De Maestro Plus Koffiemolen uit Baratza is een grote koffiemolen voor die professionele barista machine die uw koffiegenot brengt naar het volgende niveau.
Gebruiksgemak / Performance: 23/25
Gemak / Opslag 24/25
Verschijning / Design 20/25
Hoeveel Ik geniet van 22/25
Totaal: 89/100
De Maestro Plus Koffiemolen brengt uw koffie en espresso op een nieuw niveau van plezier met deze professionele kwaliteit machine die kost ongeveer $ 170 nieuwe of $ 100 gerenoveerd van Barista. De Maestro Plus is niet hetzelfde model als eerder verkocht omdat het bedrijf meerdere klachten ontvangen van een bepaalde kunststof deel en herontworpen het onderdeel naar sterkte te verhogen.
De Baratza Maestro Plus Koffiemolen heeft een upgrade van onderdelen nadat het bedrijf verschillende klachten ontvangen, zodat ze het probleem opgelost. Ik ben de herziening van de nieuwere machine en hebben goede resultaten met bonen gekocht bij een lokale koffieshop dat braadstukken hun eigen zogenaamde Dunn Bros Coffee en op te slaan hele bonen gekocht.
Meestal koop ik winkel gekocht hele bonen als de Wal-Mart merk of een aantal anderen die te koop zijn voor mijn dagelijkse cafeïne oplossen en af ​​en toe en in het bijzonder voor a review Ik krijg de goede dingen. Ik vond een lokale plaats genaamd Dunn Bros Coffee dat braadstukken hun bonen in petto, zodat je de meest verse geroosterde bonen je eventueel zou kunnen kopen tegen een goede prijs.
Afgezien van het krijgen van de goede verse geroosterde bonen uit een lokale winkel doe ik ook de gevreesde en grootste fout die een koffie liefhebber kan doen, ik koop winkel gekocht zakken van gebrande koffie. Ik kan me niet veroorloven de goede dingen de hele tijd, dus ik de minder dure meer betaalbare en eigenlijk fatsoenlijke hele bonen koffie kopen bij Wal-Mart en andere lokale winkels.
Ik gebruik meestal mijn meest actuele koffiezetapparaat voor mijn ‘s ochtends kopje koffie of espresso en recentelijk zijn met behulp van een Moka pot en een Franse pers koffiezetapparaat tot aan de Franse pers brak. De Moka pot werkt goed en mijn DeLonghi Pump Espresso Maker maakt begaanbaar espresso maar mijn Aeropress maakt geweldige koffie, dus ik heb veel verschillende manieren om het gebruik van de molen.
De Maestro Plus is een conische molen dat roestvast staal conische bramen gebruikt om gelijkmatig te verpletteren en hele koffiebonen malen met een langzame versnelling reductie systeem. De Maestro Plus heeft een mooie stevige body met een metalen voet en kunststof buitenkant body met kunststof bonencontainer en gemalen bakken.
De reductie betekent een langzamer malen voor de conische bramen en minder statisch en warmteontwikkeling tijdens het slijpen wat betekent dat alle problemen van goedkopere slijpmachines zijn hier niet. De Maestro Plus heeft een goede kwaliteit motor die niet kreunen of vertragen van slijpen en de koffiemolen doet geweldig in elk type van hele bonen koffie.
Ik heb geprobeerd een hele reeks van zowel de winkel gekocht bonen uit donkere Franse en espresso geroosterd om lichtere gebraad en zelfs een smaak gebrande koffie of twee. Met behulp van de donkere roast espresso en diverse andere verse gebraad Ik heb geprobeerd hebben heel goed gewerkt in de Maestro Plus met goed, zelfs slijpen en geen problemen met verstopping of klonteren.
Zonder het maken van de volgende economische stap omhoog in de richting van een nog duurdere molen of een veel duurdere espresso-apparaat van de Maestro Plus is ongeveer het beste wat je gaat krijgen voor de prijs. De Maestro Plus doet een groot werk van slijpen alle soorten bonen van donker naar licht braadstukken en die vette koffiesoorten werken net zo goed.
Ik had geen problemen met de Maestro Plus molen voor de paar maanden heb ik het en ik vond het werkte heel goed op een dagelijkse basis. De molen steekt consistente deeltjes van dezelfde grootte en zonder stof voor een geweldige grind dat goed werkt voor zowel reguliere infuus en andere soorten koffie.
De Maestro Plus heeft de timer knop aan de zijkant en een drukknop malen aan de voorzijde als u een espresso filterhouder houden onder de Residudoorvoer. Plaats gewoon de espresso filterhouder onder de parachute maar niet te strak tegen de bovenkant en druk op de knop om direct vermalen tot een espresso filter.
Het terrein bin kan ongeveer een pond gemalen koffie en is leuk voor dagelijks gebruik voor het malen van bonen voor zowel de Franse pers en Moka potten of de gewone infuus koffiezetapparaat. Ik vond de aanpassing instellingen met de hoogste bonenreservoir aanpassing werkte goed voor snelle en eenvoudige aanpassing van de sleur.
De laagste stand maalt fijn genoeg voor de meer goedkope espressomachine zoals mijn DeLonghi pomp of een Moka Pot om goede espresso te maken. De aanpassing kan u grote grinds voor die Franse persen of de gewone infuus koffiezetapparaten zonder problemen met stof.
De molen is gemaakt met de langzamere aandrijving voor een betere malen dat geen statische elektriciteit overal te wijten aan een aantal van de ontwerpkenmerken. Het lichaam en de motor een metalen ontwerp en de kunststof wordt gekozen om statische tijdens het slijpen elimineren.
Het terrein komen de trechter gelijkmatig en niet klonteren omhoog of vasthouden aan de zijkanten van de plastic gronden bin en ik had geen problemen gieten of scheppen gronden in filters of de Moka pot. De Maestro Plus heeft geen problemen met statische of het vorige probleem van kleinere plastic lipjes die sommige hebben opgemerkt op beoordelingen.
Ik vond de Maestro Plus een uitstekende molen voor zowel kleinere espresso grinds en grotere infuus of druk op pot grinds en de Aeropress ook goede koffie met behulp van de molen zijn. Ik had geen problemen en genoten van het proberen van de Maestro Plus molen met lekkere koffie en espresso te maken.
Ik raad de Maestro Plus Grinder van Baratza voor een uitstekende molen die goed werkt voor het malen van zowel espresso en grotere gemalen koffie.

Het huren van Uw Textbook en andere geld-Saving Opties
Kopieer uw favoriete beroemdheid Trend met de Schouder Pad Bra
10 Day Creative Valentijnsdag cadeau-ideeën die Haar sokken Knock Off
Ralph Lauren Classic Fit Linnen Shirts voor mannen – Beoordeling
Reasonably Priced Mardi Gras Gunsten
Gids voor Online Prom Dress naaipatronen
5 Modieuze Leopard Coat Keuzes
Strapless Prom Dress patronen in twee lengtes met variaties
Outfits dat je er tien pond Thinner
Eco-Fashion Finds voor minder dan $ 100
Bloemist voor Valentijnsdag in New Albany, Clarksville, Jeffersonville, Indiana

Leave a Reply