Product Review: Braun CafeSelect Koffie / Espresso Mill

De Braun CaféSelect Koffie / Espresso Mill is een koffiemolen zeer sterk gebaseerd op het ontwerp van veel duurdere braam molens, maar met behulp van een veel goedkopere lichaamsmateriaal voor een betaalbare molen.
Gebruiksgemak / Performance: 22/25
Gemak / Opslag 23/25
Verschijning / Design 25/25
Hoeveel Ik geniet van 20/25
Totaal: 90/100
De Braun CaféSelect Koffie / Espresso Mill is een betaalbare espresso koffiemolen gebaseerd op het ontwerp van de veel duurdere braam slijpmachines. Een wiel koffiemolen is een platte ronde molen met twee bladen die tanden hebben bijna als versnellingen op elk blad, maar er zijn twee soorten.
Een conische molen heeft een kegelvormig molen in een grote trechtervormige grinder maar CaféSelect is gebaseerd op het wiel molen type dat twee ronde messen die bijna identiek. De twee bladen zijn wiel gevormd met een gat in het midden, waar de bonen vallen wanneer geplaatst in de bonencontainer.
De bonen worden gemalen en vermalen tot kleine deeltjes van de twee messen die dichter bij elkaar naar de buitenkant. De bonen worden gekanaliseerd uit de tuit in het terrein beker met de koffiemolen wielen staal en de meeste van de lichaamsdelen namelijk kunststof.
Het probleem met vele plastic delen van het lichaam, trechter en beker redenen is dat statische bouwt voort op kunststof onderdelen. De maling zorgt voor statische en het lichaam van de molen namelijk kunststof draagt ​​bij aan deze statische, dat is het grootste probleem van de molen.
De statische is niet zo groot een deal als je kunt tikt u gewoon op het terrein hopper voor het legen het in uw koffie of espresso maker of scheppen van de gronden. Ik vond de statische is meer een ergernis dan iets anders nog maar een waarschuwingsbericht bij de aankoop van deze molen is gerechtvaardigd.
De CaféSelect kost ongeveer $ 40 dat is een geweldige prijs voor een koffiemolen die kan naar beneden malen tot een fijn formaat klein genoeg voor espresso koffie uit een Moka pot of stoom espresso-apparaat. Het grind is niet klein genoeg voor een echte professionele espressomachine, maar als je kunt veroorloven een van deze vormen van een espressomachine, meestal lopen ze meer dan duizend dollar, kunt u het zich veroorloven een betere molen.
Deze grinder is bedoeld voor de koffiedrinker die wil een goedkope maar goede molen die kan afslijpen klein genoeg voor die Franse pers, Moka pot, regelmatig druppelen koffiezetapparaten en natuurlijk een stoom espresso-apparaat. Ik heb geprobeerd de mooiste malen op de CaféSelect in een DeLonghi espresso-apparaat, een Moka pot en een Franse pers, samen met mijn Capresso infuus koffiezetapparaat met geweldige resultaten.
De resultaten van deze goedkope koffiemolen zijn uitstekend vergeleken met het feit dat dit alleen kost ongeveer $ 40 en vergelijking met de veel duurdere grinders Ik heb het uitstekend. Het grind is consistent en zeer goed met uitzondering van de statische opbouw en het fijne poeder dat eindigt vasthouden aan de zijkanten en springt ook een beetje uit bij het openen van het deksel van de grond beker.
Afgezien van de stof en lichte puinhoop het CaféSelect doet een uitzonderlijk werk van slijpen bonen tot de gewenste malen dat u wilt of het nu van een espresso of gewone koffie machine die u gebruikt. De koffie espresso molen heeft de gebruikelijke grote trechter voor het hele koffiebonen en een even groot terrein beker die gemakkelijk verwijderd zodat u de koffie giet in uw maker.
Als u gebruik maakt van de espresso kleinere maling instellen van de gronden in de beker zal statisch in rekening worden gebracht, maar dit is niet zo groot van een probleem. Het terrein is minder belast als u een grote grind-instelling en er zal minder statisch, afhankelijk van vochtigheid ook.
De grind instellingen worden gecontroleerd door de top hopper draaien en de markeringen langs de voet terwijl de timer een knop aan de zijkant van de Braun molen. De Braun CaféSelect wordt geleverd in een 110 volt of 200 volt model met de juiste kabel, een primeur en de handleiding.
Ik kreeg de 200 volt machine die de Europese stekker heeft, maar je kunt het Amerikaanse model dat direct beschikbaar is uit de winkels en internet sites. De 200 volt model maalt net zo goed op 110 volt Verenigde Staten de macht, maar is net iets trager dan de 200 volt de machine is ontworpen voor.
Ik heb een spanningsomvormer voor de beoordeling om ervoor te zorgen dat ik goed kon testen en bekijk de CaféSelect de stroom het is ontworpen voor. Het werkte net zo goed met dezelfde kwaliteit malen aan beide stroom in met een simpele adapter of de spanning omzetter, zodat beide modellen werkt net zo goed.
De voedingsadapter alleen veranderde de stekker uit het Europees twee pinnen ronde type dat gewoonlijk wordt gebruikt in Europa om de gemeenschappelijke drie pinnen die we gebruiken in de Verenigde Staten. De kracht omzetter ik gebruikte, zal deze toetsing binnenkort komen, verandert 110 volt gebruikt in de VS tot 200 volt gebruikt in Europa en alleen versneld de maling van de CafeSelect een beetje.
Het duurt slechts tien of vijftien seconden meer tijd om dezelfde hoeveelheid koffie met behulp van de 110 volt en de eenvoudige adapter als de 200 volt installatie gedaan te malen. Dus als je deze molen / molen te vinden en kan alleen de 200 volt model te krijgen is het eenvoudig genoeg om een ​​adapter te gebruiken voor het omzetten van de stekker uit het Europa naar de Verenigde Staten soort.
Adapters om de stekker te veranderen van het Europese type naar de Verenigde Staten zijn direct beschikbaar via het internet en winkels zoals Wal-Mart en Target. Ik heb de adapters in de koffer sectie van Wal-Mart en Target in een reizigers-pakket en afzonderlijk voor het gewoon een adapter.
De CafeSelect is een geweldige molen voor de prijs en de moeite waard een kijkje als je geïnteresseerd bent in het upping uw koffie genieten zonder de aanschaf van een duurdere molen. Dit zou een groot pakket aankoop met een Moka pot of Franse pers aan een nieuwe koffie-ervaring of gewoon een aankoop te gaan met uw huidige infuus koffiezetapparaat te starten.
Als u wilt dat om de heerlijke smaak van koffie te ervaren van vers gemalen bonen de CaféSelect zou een goede start met behulp van een infuus koffiezetapparaat of goedkope espresso-apparaat. Gewoon pop sommige hele bonen in de hopper van uw lokale supermarkt of beter nog wat vers geroosterde bonen van uw lokale koffiehuis en te malen.
Slijpen uw eigen bonen in de verste mogelijke koffie te krijgen voegt een heleboel aan de ervaring en het plezier dat koffie kan. Ik beveel het CaféSelect Koffie / Espresso Molen van Braun voor een goedkope, maar goede kwaliteit koffiemolen.

Oscar 2013 Fashion Misses
Prom Dresses
Project Runway Season Finale Part II Review
Top 5 Persoonlijke Mode New Year’s Resolutions: Groeien in een volwassen stijl
Etsy verkopers zamelen geld in voor Haïti slachtoffers aardbeving
Waarom zou u opnemen Informatie over de verpakking in Reviews?
Het kopen Comfortabele schoenen de juiste manier
Review: Gourmet Trends Shappu2000 RVS Knife Set
Top 5 Eco-Friendly Mother’s Day Gifts
Hoe maak je een Duck Tape Prom Dress Zorg
Hoe te Fierce Look door uw denken

Leave a Reply