Product Review: Mousserend Blueberry Trader Joe’s Juice

In 1958 een klein bedrijf genaamd Pronto Markets werd gevormd. Het begon met een kleine winkel die gespecialiseerd is in uit de gewone voedingsproducten die niet kon worden gevonden in zomaar een winkel.
Weldra, dat een supermarkt omgezet in twee, drie, vier of zelfs meer winkels. In feite werd een hele keten.
In 1967, de eigenaar – Trader Joe – besloten om de naam van zijn winkels te veranderen om hetzelfde. Uit dat, de Trader Joe’s die we kennen en genieten van vandaag was geboren.
Terwijl de winkels groeide en voegde alles van gespecialiseerde kazen tot fantastische wijnen, heeft een ding niet veranderd. Zij bleven gespecialiseerd in het uitvoeren die unieke voedingsproducten die niet zomaar overal te vinden.
Ik hou van Trader Joe’s en ik ben altijd bereid om te proberen een van hun producten. Onlangs heb ik besloten om hun Sparkling Blueberry Juice proberen.
Ik hou van bosbessen, maar ze zijn duur en moeilijk te vinden hier rond op keer. Daarom Sparkling Blueberry Trader Joe’s Juice leek een prachtig alternatief. Het was.
Een mix van vier sapconcentraten, bosbessensap Joe’s is 100% natuurlijk. Ingrediënten zijn onder andere gefilterd bruisend water, samen met bosbes, appel, peer en witte druiven concentraten. De 25,4 dl fles vertegenwoordigt ongeveer vier porties bij 80 calorieën per portie.
Het sap bevat geen vet, cholesterol of natrium. Het doet, maar bevatten 25 gram suiker of ongeveer 6 gram per portie. Het heeft ook ongeveer 30 gram koolhydraten, waardoor deze drank een twijfelachtige optie voor degenen kijken naar hun suiker of koolhydraten inname.
Voor zover voedingswaarde, Sparkling Blueberry Trader Joe’s Juice bevat 200 gram kalium en 1 gram eiwit. Het bevat ook 4 procent van de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine C en 2 procent van de vitamine-behoefte aan calcium en ijzer.
Deze prachtige sprankelende sap is een uitstekende optie voor mensen die niet indrinken alcohol maar willen geven van de verschijning van recreatieve drinken. Het is mooi in kleur – een rijke blauw paarse tint – verfrissend van smaak en opmerkelijk veelzijdig.
Het sap verkoopt voor $ 1,99 bij Trader’s Joe’s winkels en kan ook online worden gekocht bij een iets hogere kosten als gevolg van verzend-en administratiekosten.
Hier is mijn samenvatting: Smaak: 5 sterren. Dit sap is geweldig!
Kleur: 5 sterren. Het ziet er zo goed als het smaakt.
Verpakking: 4 sterren. Een afgesloten fles had kunnen zijn eleganter en beter beschermd die prachtige bubbels. Toch is de heldere wijn vormige fles met haar tweekleurige blauwe label is indrukwekkend en goed te bewaren in de koelkast, een wijnkelder of pantry plank.
Versheid: 5 sterren. Als we onze fles geopend, alle bellen waren intact en de smaak was opvallend fris en schoon. We hebben niet drinken van ons allemaal op een vergadering, dus we tot krapte op de dop om de bubbels te houden binnen. Het hield goed stand in de tijd.
Voedingswaarde: 3 sterren. De suiker probleem is er, maar die niet houden van de kalium en calcium dat vruchtensap biedt?
Opslag: 5 sterren. Ik vind het leuk gekoeld, maar het kan worden geserveerd op kamertemperatuur of zelfs heet als u verkiest.
Gemak van aankoop: 4 sterren. Oke, kun je niet kopen in slechts een winkel. U moet winkelen bij Trader Joe’s winkels of online. Toch is het de moeite waard om te zoeken naar buiten en de aankoop.
Prijs: 5 sterren. A $ 2 wijn waarschijnlijk niet erg goed. Dit is een geweldige, en gezonder, plaatsvervanger.
Product aankoop kans: 5 sterren. Ik zal zeker weer kopen dit sap. Sterker nog, ik hoop dat het op de hand te houden.
Retailer aankoop kans: 5 sterren. Nou Joe’s is de aangewezen plek om te gaan voor het sap dus de kans is 100% zal ik mijn aankoop daar te maken.
Eindoordeel: 4,6 sterren.
5 sterren – uitstekend
4 sterren – goed
3 sterren – gemiddelde
2 sterren – onder het gemiddelde
1 ster – slecht

How to Wear Harem Pants
Tips voor het wassen van wasgoed en andere Fijne door Hand
Vrouwen: Hoe Plaid dragen en zien er nog Vrouwelijke
Hoe kunt u profiteren van een tijdschrift abonnement
Hoe te Apparatuur, Kleding en accessoires Pick voor alpineskiën
5 Eenvoudige en Zuinig Valentijnsdag Decoratie
Uw boodschappen Just Got goedkoper met gratis verzending, Kortingen op merknamen
Self-Storage Facility Veilingen voor Low-Cost Huishoudelijke artikelen
Arm & Hammer Odor elimineren Stofzuigerzakken Beoordeling
SAG Awards 2013 Fashion: Een blik op Red Carpet Trends bij Show Last Night’s
Beren Mess Up Ondertekenen Julius Peppers

Leave a Reply