Product Review: Russell Stover Crispy Milk Chocolate

Ik ben een overtuigd chocoholic, maar zelfs ik kan weerstaan ​​de meeste van als ik probeer mijn taille te kijken. Houd er rekening mee dat ik zei dat de meeste. Er is een vorm van chocolade, dat ik gewoon niet kan weerstaan ​​- Russell Stover Crispy Milk Chocolate.
Helaas, dit merk van chocolade is alleen beschikbaar eenmaal per jaar met Pasen. Dat is zowel goed als slecht. Het is goed, want ik weet dat ik niet het hele jaar ‘ronde verwennen en krijgen een ton van gewicht. Het is slecht, want ik weet dat ik zal niet stoppen met het kopen zolang deze beschikbaar is.
Russell Stover Crispy Milk Chocolate toont enige gelijkenis met Crunch Nestle. Het bevat romige melkchocolade gevuld met gepofte rijst. Het enige verschil is de smaak. Russell Stover chocolade is romiger, soepeler en beter smakende dan chocolade van Nestle.
Deze chocolade De droom komt in de vorm van een paashaas. Er zijn twee maten – 3 oz en 7 oz. De 3-ounces maat verkoopt voor tussen de $ 1,75 en 2,00 dollar, terwijl de 7-oz formaat verkoopt voor ongeveer $ 3,50 tot $ 3,75. Berekening van de kosten per ounce, het 7-oz aanbod is een betere koop toe.
Het grote ding over Russell Stover is zij garant voor de versheid van hun producten. Als hun chocolade niet vers bij aankoop zij zullen u graag uw geld terug of het artikel vervangen door een soortgelijk product. Gelukkig, de konijntjes zijn zelden allesbehalve fris omdat ze zijn alleen gemaakt een keer per jaar.
Er zijn twee porties in de 3-oz grootte en 4 tot 5 porties in de 7-oz grootte. Een portie is gelijk aan ongeveer 220 calorieën. Helaas, ongeveer de helft van de calorieën afkomstig is van vetten; het maken van deze snoep een slechte keuze voor diegenen die veel kijken hun vetinname. Het goede nieuws is dat geen van die calorieën afkomstig uit Transvet.
De chocolade in kwestie omvat ook 21 gram suiker en 45 mg van het zout. Dat mag zeggen buiten het bereik van diegenen die moeten grote hoeveelheden van deze stoffen te vermijden. Aan de andere kant, het heeft heel weinig cholesterol en biedt wel vezels en eiwitten, vitamine A, calcium en ijzer op ongeveer 3 gram per stuk.
De smaak is zeer de moeite waard te wachten 12 maanden tot ervaren. Neem het van mij aan, deze candy is geweldig! Hier is mijn samenvatting beoordeling: Smaak: 5 sterren. Ik zou deze candy te geven 10 sterren als ik kon. Het is mijn all time favoriet.
Verpakking: 5 sterren. Het wordt geleverd in een beschermende plastic container in een mooie paarse doos met veel Paashaas vrienden op de cover. De verpakking zorgen voor frisheid en ziet er prachtig uit in een mand Pasen.
Versheid: 5 sterren. In al die jaren dat ik dit product hebben gekocht, heb ik nog nooit een konijn dat was niet zo vers alsof het net van de lijn.
Dieet waarde: 1 ster. Oke, misschien niet de meest voedzame voedsel voor u te eten, maar het is zeker de moeite waard de verwennerij.
Gemak van aankoop: 5 sterren. Het kan worden gekocht bij Wal-Mart, Walgreens, Rite Aid en ergens anders Russell Stover snoep wordt verkocht. Het kan ook gevonden worden op elke Russell Stover stopcontact.
Prijs: 4 sterren. Het is een beetje meer dan een candy bar, uiteraard, maar het is zo de moeite waard!
Product aankoop kans: 5 sterren. Ik wacht al jaren op deze zo, natuurlijk, zal ik ze te kopen weer.
Eindoordeel: 4,2 sterren.
5 sterren – uitstekend
4 sterren – goed
3 sterren – gemiddelde
2 sterren – onder het gemiddelde
1 ster – slecht

Is 2013 Oscars slechtst geklede bekroond door Zoe Saldana’s Tie-Dyed Trainwreck als de grootste zondaar?
The Bath, Moving Out in de Lounge
Eco-Fashion Finds voor minder dan $ 100
Koude januari weer kan aanmoedigen Retailers tot lagere prijzen
First Person: How I Returns Handle
Hoe te om Uw Eigen Super Sexy Bikini maken
Een blik op de Nieuwe Vrouwen van Line Jean-Paul Gaultier voor Target
Frugal Kleding Winkelen: Plan Kleding Swap
John Daly: Ondergoed Model krijgt zijn Slix Op
Gratis Regenjas naaipatronen voor Vrouwen
Top vijf Jeweled Sandalen Onder € 50

Leave a Reply