Product Review: Swissmar 3 Piece Cheese Knife Set

De Swissmar 3 Piece Kaasmes set is de perfecte kaasliefhebbers snijden set die een zachte kaas snijder, kaas vliegtuig en kaas hakmes omvat.
Gebruiksgemak / Performance: 23/25
Gemak / Opslag 24/25
Verschijning / Design 23/25
Hoeveel Ik geniet van 24/25
Totaal: 94/100
De Swissmar 3 Piece Cheese Knife Set bevat drie kaas snijgereedschappen voor zowel onderhoudend en dagelijks gebruik in roestvrij staal. De drie delige set bevat de zachte kaas snijden mes met grote gaten, zodat de kaas te snijden zonder gepakt door het mes.
De kaas vliegtuig is voor degenen harde kazen, zoals Parmezaanse kaas voor het scheren van stukken van de kaas af netjes, maar dun voor die grote kaas schaafsel voor topping en toe te voegen aan gerechten. De kaas hakmes is voor reguliere medium kazen, zoals cheddar en Colby voor de dagelijkse snijden van kaas voor de liefhebbers van kaas.
De Swissmar kaas set is al een stuk roestvrij staal gereedschap met de handgrepen zijn comfortabel gevormd voor gebruik maar ook als hol. De handgrepen zijn gevormd voor zowel comfort en controle tijdens het gebruik van en voegen elegantie toe aan hun ontwerp voor gebruik in onderhoudend en dagelijks gebruik.
De zachte kaas mes heeft een eenvoudig ontwerp met kleine vertanding en gaten in het blad, zodat het mes niet te vangen op de zachtere kaas. De punt van de kaas cutter heeft een gevorkte tip voor gebruiksvriendelijke overdracht kaas uit het snijoppervlak een dienblad.
De kaas vliegtuig heeft minder van een vorm montage hendel, maar het vliegtuig is scherp en gemakkelijk snijdt harder kazen, zoals Parmezaanse kaas en Romano. Het vlak een sleuf groot genoeg om de kaas scheren worden geplaatst op de top van het vliegtuig terwijl gebruik afscheren segmenten mogelijk.
De kaas mes zorgt voor een geweldige manier om snel en gemakkelijk te snijden plakjes kaas ideaal voor het serveren aan de gasten of gewoon genieten van jezelf. Het hakmes is ideaal voor het snijden van de vele schijfjes voor het ontvangen van en het gebruik van het mes samen met de andere kaas messen werkte goed voor mijn vakantie onderhoudend.
Ik de kaas messen gebruikt voor alle soorten kaas gekocht van lokale supermarkten waaronder zeer zachte mozzarella, medium kazen, zoals boeren, cheddar en Colby en harde kazen waaronder Romano en parmezaanse kaas. De drie kotters presteerde goed en schoonmaak was erg makkelijk met de hand maar ze kunnen ook gereinigd worden in een vaatwasser.
De holle handgrepen: een iets lager gewicht en een eenvoudige bediening van de set niet alleen om recht te wegen voor gebruik in zowel onderhoudend en voor dagelijks gebruik. Ik eet veel kaas en deze instrumenten, met name het hakmes en zachte kaas snijder meerdere keren per week gebruikt tijdens de beoordeling en was onder de indruk van zowel het gebruik en de reiniging.
De messen niet in het bezit van de kaas tijdens het snijden en zelfs de zachte kaas snijder doet een groot werk van het snijden van die echt zachte mozzarella kaas ballen. Ik hou echt van de Swissmar 3 Piece Kaas en het sterk aanbevelen voor de perfecte set kaas snijden dat alleen kost ongeveer $ 35.

SAG Awards 2013 Fashion: Een blik op Red Carpet Trends bij Show Last Night’s
Best Wedding Flip Flops voor een bruid in 2013
Review: Ralph Lauren Oxford Shirts voor mannen
Top Wedding Flip Flops voor een 2013 bruidsmeisje
Vier Funky Prom Dresses voor Plus Sized Meisjes
Wat te zoeken in een Fondue Set
Hoe kan ik een account op Amazon voor Future kopen of verkopen maken
Hoe kan ik Lingerie Kies voor een Valentijn vakantie
Top 10 websites voor de planning van een Disney World Vacation
Corum Miss Golden Bridge en de Golden Bridge 2013 Horloge
Beste plaatsen om te winkelen in Disney’s Hollywood Studios

Leave a Reply