Prom Dresses in Dayton, Ohio

Op zoek naar de perfecte prom jurk kan stresserend en uitputtend, maar als je precies weet waar je moet kijken en wat winkel heeft prom jurken te koop, uw zoekopdracht wordt een vlotte en aangenaam zijn. Hieronder vind je de plaatsen in Dayton, Ohio, dat prom dresses draagt.
Prijs winkels
Prijs Stores is een van de langste staande prominente bedrijven in Dayton, Ohio die verkopen trouwjurken, prom jurken, en smokings. Hun mooie selectie van traditionele en trendy stijlen kan niet worden gevonden in het winkelcentrum. Dus als u op zoek bent naar een origineel, dit is de winkel die je moet bezoeken. Een service die ze bieden, dat ik denk dat is geweldig is dat ze een logboek van elk prom jurk die ze verkopen, met de naam van de student en de school ernaast, om te voorkomen dat de verkoop van dezelfde jurk aan een ander meisje het bijwonen van dezelfde school.
Prijs Winkels hebben momenteel een verkoop op prom dresses, variërend van $ 80 tot $ 240 en u kunt een extra $ 10 korting krijgen door gebruik van de coupon in uw wekelijkse flyer boek dat komt in de e-mail of u kunt afdrukken van hun website op pricestores. Prijs winkels ligt op 52 S. Jefferson St. in Dayton, Ohio en u kunt contact met hen opnemen op (937) 224 tot 7.631. Hun winkel openingstijden zijn;
Maan & Don 10:00-8: 00pm
Dins, wo, vr. 10:00-6: 00pm
Zaterdag 10:00 AM-5: 00pm
Macys
Het warenhuis Macy’s heeft een goede selectie van prom jurken en in tegenstelling tot de meeste warenhuizen draagt ​​plus size prom dresses tot en met maat 24. Ze hebben momenteel een grote verkoop op prom jurken die afloopt 5 maart. Hun prijzen variëren van $ 59 tot $ 450 en als je besteden $ 100 kun je ontvangen en extra $ 20 korting, ook als je $ 200 of meer je krijgt en extra $ 50 korting te besteden. Er zijn twee Macy’s plaatsen in het Dayton gebied op 2700 Maimisburg-Centerville Rd. (937) 439-2152, en in het winkelcentrum van Fairfield Commons op 2727 Fairfield Commons Blvd. (937) 320-2312. Hun winkel zijn: ma-za: 10.00-9: 00pm en zondag 11:00 AM-7: 00pm.
Bethany’s Bridal en Prom
Bethany’s Bridal en Prom heeft een uitstekende klantenservice en werken erg hard om de perfecte jurk voor u te vinden. Hun jurken zijn duurder, maar als je denkt dat je ziet er perfect uit een jurk, soms de prijs is de moeite waard een magische prom night. Deze winkel is gelegen op de Greene Shopping Mall op 114 Plum St. in Beavercreek. Hun telefoonnummers is (937) 320-9868 en noteer hun ongewone winkel uren van maandag en dins alleen op afspraak, zondag 12:00 PM-5: 00pm en wo-za 11:00 am-7: 00pm.
Altaar Bound Bridal & Prom
Bound altaar is een van de meest gerenommeerde Bridal & Prom winkels in het Dayton gebied en hun door 100% positieve recensies bewijzen. U vindt een bredere selectie in deze winkel van de elegante traditionele kleding in de trendy warme stijl. Hun prijzen zijn een stuk meer dan wat je zou betalen bij een warenhuis, maar je krijgt een perfecte pasvorm en een uitstekende klantenservice die je nooit zal krijgen bij een warenhuis. Altaar Bound Bridal & prom is gelegen op 1265 N. Fairfield Rd. in Dayton, Ohio en je kunt ze bellen naar (937) 429-4450
Waar een gratis prom jurk te krijgen
Elke jonge dame verdient het om naar het bal, maar er zijn een aantal families die zich niet kunnen veroorloven om hun dochter een prom jurk te kopen. De Kenzie’s Closet is een no-profit organisatie die prom jurken en accessoires biedt aan minder bedeelden meisjes. De jurken zijn gedoneerd, als nieuw en up-to-date met de huidige stijl. Voor meer informatie over hoe u een prom jurk oproep (937) 321-9418 te verkrijgen.
Bronnen: Prijs winkels
Het warenhuis Macy’s
Bethany’s Bridal en Prom
De greene
pricestores
altarbound
De Dayton Daily News

10 Day Creative Valentijnsdag cadeau-ideeën die Haar sokken Knock Off
Cart2Cart Winkelwagen Migratie Dienst
Muzikale Speelgoed voor Ages geboorte tot 24 maanden
Waar biologisch voedsel zoeken in Atlanta, GA
Hoe maak je een Passion Party Host
Rite Aid Kadobon
Ralph Lauren Cargo Pants voor Mannen – Beoordeling
Tips voor het kiezen van een Winter Coat
Free Printable Grocery Shopping List
Leuke krant Fashion Show voor kleine meisjes
Ralph Lauren Bradford Poplin Shirts voor mannen – Beoordeling

Leave a Reply