Review: Back to Basics stoomextractor

Als een huis Canner, ik ben altijd op zoek naar manieren om kort te maken de taak van thuis bewaren. Een van de meest tijdrovende taken van maakt druivensap.
De populaire ouderwetse manier van sap maken is om de gekookte druiven stam door middel van lagen kaasdoek. Dit proces is rommelig en kan het nemen van een hele middag gewoon te zetten een paar liter sap. Een eenvoudiger methode is met behulp van een stoomextractor, zoals de natura door Back to Basics.
Een stoomextractor is een 6-delige schip niet anders dan een 3 niveaus bain-marie. Het principe achter stoom juicers is dat stoom gebruiken om sap van druiven die verzamelt in een afzonderlijk reservoir later worden gedecanteerd.
Herziening van de Back to Basics stoomextractor
Steam sappen beginnen bij $ 55 en kan gaan zo hoog als $ 179. Voor een stukje conservenindustrie tentoonstelling die slechts voor een week worden gebruikt uit het jaar, ik was niet bereid om veel geld te besteden aan een stoomextractor. De Back to Basics stoomextractor aangeboden door zowel Walmart en Amazon was de minst dure van alle juicers on-line beschikbaar, en geprijsd in de buurt van $ 55.
Mijn sapcentrifuge kwam een ​​paar dagen geleden, en hier zijn een paar van de functies die ik opgemerkt: 1. Tapered basis. De meeste juicers ik heb gezien zijn cilindrisch van vorm, en hebben de neiging om een ​​paar centimeter groter dan de diameter van de standaard range top branders. De Back to Basic stoomextractor is het enige model dat ik heb gezien dat taps toeloopt naar de basis van de grootte van de brander passen. Dit is een totaal plus.
2. Extra groot formaat. Te hebben gebruikt andere modellen van stoom juicers in het verleden, de Back to Basic eenheid lijkt een groter dan de meeste andere modellen. De extra grote zeef betekent dat grotere hoeveelheden druiven worden tegelijkertijd verwerkt.
3. Kan worden gestapeld voor opslag. Wanneer deze volledig samengevoegd kunnen juicers vrij groot en nemen veel ruimte. Met de Back to Basic stoomextractor de dampende reservoir plooien netjes in deze zeef voor makkelijke opslag.
4. Gemaakt van aluminium voor lichtgewicht handling. Roestvrij staal stoom sappen kan heel zwaar, vooral wanneer geladen met sap. De Back to Basic stoomextractor is gemaakt van aluminium, die uiterst licht van gewicht en gemakkelijk mee te nemen.
5. Zo-zo kwaliteit. Het enige dat was teleurstellend over de Back to Basic stoomextractor was de kwaliteit van de bouw. De buitenkant van de stoomextractor niet goed gepolijst en machine merktekens te zien aan de buitenkant van het hoofdreservoir. Merkte ook waren geknepen plooien uit onoordeelkundig vormen binnen het reservoir zelf, die leek op kleine deuken.
Hoewel geen van deze is van invloed op de functionaliteit van de Back to Basic Steam Juicer, valt op en kan de moeite van een persoon die liever hun keuken tools om te kijken perfect beeld. Mijn mening over dit product? Ik kan leven met een paar onvolkomenheden als het gaat om een ​​stoomextractor dat is de helft van de prijs van de concurrentie. Wat belangrijk is, is dat de Back to Basic Steam Juicer doet wat het hoort te, dat is het elimineren van de sleur van het maken van druivensap.

Z-Spoke Kleding door Zac Posen
Kleur blokkeren om Paint T-shirts Spray
De Tushee Beoordeling
Educatief speelgoed voor kinderen van geboorte tot 24 maanden
Redenen om Walmart Liefde (funny!)
Abercrombie Fitch + en de recessie
Belkin Wirelss G USB Network Adapter: Letterlijk een stuk schroot
Women’s Body Shapes: Hoe kan ik een Apple Shape Body Dress
Goedkope Valentijnsdag Decoratie
De Allure van Pearl Oorbellen
Plinten het voorjaar 2013 Trends: Rokken U zult Liefde!

Leave a Reply