Review: Bottany 500 Boxers

Net als veel andere mensen, ik heb liever boxers te slips (al heb ik beide gedragen). En, net als veel mannen, ik moet mijn ondergoed te vervangen om de zoveel tijd gewoon omdat het uit elkaar valt of wordt uitgestrekt.
Een van mijn favoriete merken van de boksers, als ik dat doe heb om te winkelen voor meer, is Bottany 500.
De grootste reden waarom ik koop het Bottany 500 merk is de prijs. Ik kan meestal vinden tegen een redelijke prijs op een paar van de winkels hier in de stad. Ik ben niet een van die mensen die 10 dollar te besteden aan een paar. Ik geef de voorkeur aan een pak van de boksers te kopen en niet een fortuin te besteden en dit is een van de merken die mij toestaat om dat te doen.
Echter, hoewel ik dit merk te krijgen tegen een redelijke prijs, ik wil niet dat je denkt dat ik de kwaliteit te offeren.
Ik heb gekocht een aantal verschillende merken van boksers in het verleden. De Bottany 500 merk is makkelijk een van de meest comfortabele merken die ik heb gekocht. De meeste boksers I hebben gekregen van dit merk zijn vervaardigd uit een dunner materiaal, waardoor hij wat ademen. Dit is natuurlijk het meest comfortabel wanneer het warm is. Maar, ik heb geen problemen gehad het dragen van deze in de wintermaanden ook omdat ze niet dun aan het punt waar ze laten de koude lucht recht komen door hen.
Door de dunne stof, veronderstelde ik dit merk zou een van die merken die gaan dragen na een paar wasbeurten. Het is echter eigenlijk verrassend duurzaam. Ik heb gekocht boksers van andere merken in het verleden die werden gemaakt met een dikker materiaal en vele paren van die merken beëindigde omhoog wordt weggegooid na een paar maanden. Ik heb verschillende paar van de Bottany 500 merk dat ik al meer dan twee jaar en ze zijn nog steeds in goede vorm. Een paar van die paar zou een beetje verlept, maar ze zijn nog steeds perfect draagbaar en zijn niet tot het punt waar ik zou schamen om ze te dragen naar een meldkamer of wat dan ook.
Met de economie de manier waarop het nu is, ik weet dat er meer en meer mensen die er winkelen voor zowel de beste prijs en de totale waarde. Dit merk biedt dat. Als u van het dragen van boxers als ik, zou ik op zoek naar dit merk de volgende keer dat je gaat winkelen voor hen.

Smoky Mountain Knife Works
Luxe handtassen voor de lente 2013
2013 lente Office Modetrends voor Vrouwen: Modieus en Professional
5 Spring 2013 Fashion Trends elke vrouw kan dragen
Etsy Shop Review: Gepersonaliseerde Stationaire door Oh Louise!
Vanity Banken voor de Boudoir omgeving
Eco-Fashion Finds voor minder dan $ 100
Herziening van TOMS Shoes
Jean Paul Gaultier: Top 5 Looks voor Target
Skechers Clearance – Grote prijs en uitstekende kwaliteit
Hoe te om Uw Inner Kanye Embrace: Fashion Tips voor de Hip Man

Leave a Reply