Review: Lot 10 in Kuala Lumpur, Maleisië: Een Oudere Mall, maar nog steeds een Goodie

Op een van mijn eerste bezoeken aan Kuala Lumpur (KL), Maleisië ontdekte ik Lot 10. Lot 10 is een relatief klein winkelcentrum, in vergelijking met de kolossen eromheen, maar is nog steeds een leuke plek om een ​​paar uur door te brengen, met name op een hete KL ‘s middags. Het winkelcentrum is gelegen in de Bukit Bintang wijk van de stad, vlak naast de monorail station met dezelfde naam. Makkelijk te bereiken en niet zo druk als je er, misschien vind je Lot 10 snel groeit ook op je.
Locatie van Lot 10 – Lot 10 is de kleine winkelcentrum gelegen op de hoek van Jalan Bukit Bintang, aan de overkant van Sungei Wang Plaza. Verbonden met de monorail station door een kleine luchtbrug dat opent in Isetan warenhuis, het is ook een geweldige stoppen als het regent als je hoeft niet eens naar buiten te gaan en niet nat wordt.
Winkels op Lot 10 – Een low-key en veel rustiger winkelcentrum dan zowat elke andere in het gebied, Lot 10’s winkels ook echo dit gevoel. Isetan, de Japanse warenhuis, is de belangrijkste anker hier met winkels zoals Tissot, Oris, Timberland, Pashmina, Birkenstock, Hush Puppies en vele andere merken vertegenwoordigd label ontwerpers.
Voor kleinere merken, zult u genieten van de kleine boetiek-stijl winkels verspreid over het winkelcentrum. Namen als Calvin Thoo, Little Cashmir, Innerline Schoonheid, Tiamo, Carmenz, Eviap en Bmygas.
Eten en drinken op Lot 10 – Je kunt niet winnen eten en drinken op Lot 10 want er is gewoon zo veel keuze. Je begint in de kelder, er is een prachtige recent gerenoveerde food court serveren enkele van de beste Chinese gerechten in Kuala Lumpur. De eigenaren, bij het renoveren, besloten dat ze wilde dat deze plaats om te staan, zodat ze reisden rond de stad te vragen een aantal van de meest bekende leveranciers en restaurants in Kuala Lumpur op te zetten winkel hier. Prijzen zijn laag, het eten is heerlijk en de verscheidenheid geweldig. Noodles, kip rijst, dim sum, vis, schaal-en schelpdieren en barbecue varkensvlees zijn slechts enkele van de voedingsmiddelen die u kunt proberen bij de meer dan 20 kramen.
Shabu One Buffet is op de derde verdieping met typische shabu-shabu kost, en niet te missen Zang Toi Cafe op de vierde. Teeq Brasserie op het dak serveert een mix van Aziatische, Japanse, Thaise en westerse gerechten en niet te missen de Bintang Terras, buiten naast het winkelcentrum – waar u een grote latte in San Francisco Coffee en ijs te krijgen op Haagen Dazs.
Supermarkt Winkelen bij Lot 10 – Mijn favoriete ding om te doen op Lot 10 is echter kruidenierswinkel. In de kelder is er een Food Market supermarkt dat is een beetje luxe en verkoopt de beste supermarkt sushi in Kuala Lumpur, de meest verse gesneden fruit, een uitstekende selectie van Japanse gerechten, hapjes, drankjes en gebak, bier, wijn, en natuurlijk, een fatsoenlijke bakkerij. De prijzen zijn goed, selectie is geweldig. En, nogmaals, niet te missen de sushibar – het is geweldig.

Plinten het voorjaar 2013 Trends: Rokken U zult Liefde!
Hoe om te beslissen wat te verkopen op een werf verkoop, veiling site of Zending Shop
Is 2013 Oscars slechtst geklede bekroond door Zoe Saldana’s Tie-Dyed Trainwreck als de grootste zondaar?
Review: Ralph Lauren Linnen Broeken voor Heren
Eerste beklimming Downlight Sweater is compact en Warm voor Snowy Voorwaarden
1950 Mode en Kleding
Doe Dogs Vind je Hill’s Science Diet Eenvoudige Essentials Treats?
Review, Medieval Corset Bag van Demonia
Een Reader’s Review voorbereid aan het examen Wees een hulp maken, die
3M Post-it Duurzame Tabs – Product Review
10 Tips over hoe om te Look 10 Pounds Thinner

Leave a Reply