Review, Medieval Corset Bag van Demonia

Dit jaar heb ik kerst voor iedereen gemakkelijk. Ik vertelde hen om te gaan naar Amazon, maak een verlanglijstje en ik zou ze wat ik kon af van hun verlanglijstjes te kopen. Dit werkte briljant, zelfs voor mezelf!
Tijdens het browsen rond voor sommige platform schoenen, stuitte ik op een Amazon suggestie dat ik niet achter kon laten. Een Middeleeuwse Corset handtas door Demonia.
De handtas is precies in mijn straatje. Ik hou van unieke dingen, die niemand anders heeft, en het Korset Handtas was gewoon het ticket. De tas meteen viel mijn oog met zijn sexy rondingen, awesome gespen, en punk rits.
De handtas heeft de vorm van, net als de romp van een vrouw. De zwarte Pleather alles gebeurt met speciale kleine extra’s om de tas eruit korset een sexy leren vixen’s te maken.
Aan de voorzijde van de tas is voorzien van een sexy rits die reist naar beneden, beneden, beneden de zak. De rits wordt vervolgens gegarneerd met 5 riem gesp zoals riemen om echt geven dat extra toegevoegde sex-appeal die een korset doet aan het lichaam van een vrouw.
De achterkant van de tas geeft een sexy weinig doorkruist lace up string. Al met al de handtas lijkt sexy biker lingerie.
De Demonia handtas is niet erg ruim, dus verwacht niet dat te gaan duwen je hele leven in. De top rits opent te onthullen opslagruimte, maar alles wat ik kan passen in het is mijn portemonnee, mijn mobiele telefoon, een fles van mijn favoriete parfum, mijn autosleutels, en wat make-up.
Als je alleen dragen essentials in je handtas nu, dan de middeleeuwse Corset Bag van Demonia hebt genoeg ruimte voor je. Als u meer kunt meenemen, kan dan deze tas niet voor u.
Kwaliteit: De middeleeuwse Corset Bag van Demonia zeker niet lijken op echt leer, maar het materiaal is strak en ziet er warm. De enige klacht die ik heb is dat de bodem rand buigt wanneer u de zak naar beneden te plaatsen. Ik stel me na verloop van tijd uiteindelijk de nep-materiaal zal scheuren, dus ik moet extra speciale zorg te dragen wanneer ik de zak.
Aanbeveling: De middeleeuwse Corset Bag van Demonia is sexy, en is een must have voor jonge punk rocker meisjes, of meisjes die graag een unieke en sexy dingen.
Ik ben eigenaar van de tas sinds de kerst en hebben al gekregen meer dan een dozijn complimenten op. Het is zeker anders!

Goedkoop en goedkope Valentijnsdag Decoratie te doen met de Kids
American Apparel: Modieuze Basics en accessoires Gemaakt in de VS
Golden Globe Jurken, Kopieer de Look for Less
Laat u niet Enslaved door de feestdagen
Schoon Dag mevrouw Meyer’s Basil Scent vaatwasmiddel Wasmiddel – Product Review
Hoe om warm te blijven op een begroting
Waarom merkkleding kost zo veel
Ralph Lauren Classic Fit Linnen Shirts voor mannen – Beoordeling
Horloge Review: GameTime Agent Serie College Team Horloge
Meer Ideeën van de Gift for a Friend Naar een andere lidstaat
De beste zaterdag die ik heb gehad in een lange tijd

Leave a Reply