Review: Sungei Wang Plaza Shopping Mall in Kuala Lumpur, Maleisië: Cheap, Enorme en Fun

Elke reis ik naar Kuala Lumpur, Maleisië, blijf ik in een hotel om de hoek van Sungei Wang Plaza. Sungei Wang Plaza is een enorme shopping mall dat is het meest bezochte winkelcentrum in Maleisië. Het winkelcentrum heeft zes grote verdiepingen, allen gevuld met winkels, marktkramen, restaurants, cafes en een warenhuis. Drukke vanaf het moment dat het wordt geopend tot het moment dat het sluit, Sungei Wang Plaza is een winkelparadijs droombestemming.
Locatie van Sungei Wang Plaza – Een van de redenen waarom het winkelcentrum is zo druk is de locatie. Klap klap naast Bukit Bintang monorail station, het is een van de gemakkelijkste winkelcentra in de stad te bereiken. Het is ook omringd door een aantal andere winkelcentra, en vlak bij winkels, cafes, restaurants en een venters snackbars straat. Sungei Wang Plaza is ook gemakkelijk bereikbaar met de taxi en bus.
Winkelen bij Sungei Wang Plaza – Zeer populair bij tieners en jonge volwassenen, het winkelcentrum is zes verdiepingen vol met winkels en de markt-stijl kraampjes. Op Sungei Wang vindt u locaties met kleding, schoenen, boeken, dvd’s, cd’s, fotolijsten, elektronica, mobiele telefoons, video games, sieraden, tassen, lifestyle items, beauty producten, zacht speelgoed – in feite, zo ongeveer alles je ooit zou op zoek zijn naar.
De zesde verdieping, ‘Trendy Zone’, is een gebied in de eerste plaats voor kinderen en jongeren en jonge 20 somethings. Onafhankelijke Maleisische designer kleding, tassen, schoenen en sieraden zijn overal hier, samen met make-up, zacht speelgoed, en veel leuke tiener spul. Hier zijn er ook onafhankelijke cafes en restaurants, populaire hangplekken met tieners als het eten en de koffie smaakt heerlijk, de sfeer is ‘cool’ en de prijzen spotgoedkoop.
Op de onderste verdiepingen vindt u Parkson warenhuis (een beetje ouderwets, maar populair bij oudere vrouwen en gezinnen, met name voor kleding). De derde verdieping heeft een enorme selectie van computer hardware, software en computer games en onderste verdiepingen zijn een leuke mix van trendy, boutique-stijl kleding, mobiele telefoon cabines, restaurants en coffeeshops, nagel salons en kappers.
Eten op Sungei Wang Plaza – Wanneer kom ik in KL, Sungei Wang is de eerste plaats waar ik ga omdat ik weet dat het eten is goed en goedkoop. Met keuzes uit het Maleis, Indiaas, Thais, Chinees, Amerikaans en natuurlijk, veel fast food en snacks gewrichten, kunt u snel eten hier, maar nog steeds genieten van wat je eet.
Het winkelcentrum heeft ook een enorme food court waar zo ongeveer de goedkoopste eten in Kuala Lumpur. Moeilijk te vinden in het weven gangen en liften, vraag dan bij de informatiebalie hoe er te komen als je een echte Maleisische culinaire ervaring.
Een nieuwe vijf-restaurant strip onlangs geopend, genaamd ‘Fiesta Street’. Direct naast het winkelcentrum, biedt het restaurants waar iets meer upscale Amerikaans, Italiaans, Chinees, Aziatische fusion en Zuid-Afrikaanse keuken.
Als je van winkelen, een goed koopje te genieten, houden van lekker eten te proberen en in een drukke, levendige sfeer gedijen, dan heb je de extatische wanneer je ontdekt Sungei Wang Plaza. U zult ook beseffen meteen waarom het populairste winkelcentrum van Maleisië als, ik weet zeker dat het zal ook van jou zijn.

Harem Pants – een verklaring van Fashion
Stijlvolle Jeweled Sandalen Onder € 50
Een overzicht van de Snuggie voor Honden
Wat kunt u verwachten mannen om te dragen
How to Make Money van eBay in achtenveertig uur
Hollywood in onze cultuur
Bloemisten te gebruiken op Valentijnsdag in Central New Jersey
Te beginnen met de Tie: Begin en uitbreiden van een Design Line
Fashion: Hobo Handtassen
5 Tips over hoe te kleden 10 Pounds Thinner
L’Equip 221 Juicer Beoordeling

Leave a Reply