Sorel Women’s Snow Angel Boots: Geschikt tot -25 graden F!

Het was tijd om wat nieuwe winter laarzen te kopen, en ik had niet had een paar Sorel winter laarzen sinds ik naar Alaska in 1977. Ik had altijd gegaan voor mode, maar deze keer was ik op zoek naar twee specifieke kenmerken, laarzen die mijn voeten warm gehouden in onder nul temperaturen en laarzen die heel goed profiel aan de onderkant van de zolen had, om mij te beschermen als de wegen en looppaden zijn iced over.
Mijn lokale Fred Meyer winkel had nogal wat stijlen van de winter laarzen om uit te kiezen, maar ik werd verliefd op een paar Sorel Sneeuwschoenen dames, en ik ben zo blij dat ik deze investering!
Omschrijving
Sorel maakt een breed scala van laarzen, maar de mijne zijn de Engel van de sneeuw-versie, en ze lace up de voorkant. Ze hebben dezelfde look als andere Sorel laarzen, met de waterdichte donkerbruine bodems (gemaakt van gevulkaniseerd rubber) en een tan suède bovenkant (met de Polar Beaer en het woord Sorel ingeslagen op het suède). De kleur van deze laarzen is Rootbeer Tan.
De dikke veters gaan door zes oogjes, drie aan elke kant, en de tong is op de top in plaats van onder de boot, en is ook gevoerd met nep bont. De vacht binnenkant van deze laarzen is crèmekleurig en is zeer dik en pluche. De nep bont komt omhoog en over de bovenkant van de laars (rond de enkel) en is bijna 1 1/2 breed hier.
Als we kijken naar het ontwerp van de zolen in de winkel, ik voelde de Sorel Snow Angel Boots zou een goede tractie op sneeuw en ijs hebben. De zool patroon is opgedeeld in grids, zoals een Tic Tac Toe boord. De hiel heeft negen opties, terwijl de zool en tenen heeft twaalf secties. Deze gebieden zijn gescheiden door een witte rubber, die scherpe puntige rubber in de kruising gebieden. Deze grip het ijs.
De informatie tag die bij mijn Sorel Snow Angel Boots zegt dat ze zijn geïsoleerd met Thinsulate, en dat ze bestand is tegen-25F of 32C-.
Comfort
Mijn Engel van de sneeuw Sorel laarzen zijn zeer comfortabel! Ik kan dan glijden in en uit zonder de ontkoppeling van de veters, en toch zijn ze niet uitglijden op mij als ik loop.
Sorel maken wat lager profiel laarzen, en een aantal die hoger zijn, deze zijn in het midden van de weg. Gemeten vanaf de vloer tot aan de bovenkant van de achterkant van de boot, zijn 7 1/2 hoog, die naar de bodem van mijn kuit.
Ik heb gedragen deze laarzen tijdens het sneeuwschuiven, wandelen in de stad in -10 graden weer, en tijdens het wachten op de bus te komen voor de kinderen elke ochtend. Ik heb nog nooit koude voeten! De laarzen zijn geschikt tot -25, en het is niet zo koud hier in Alaska, maar ik heb geen twijfel dat ze zouden mijn voeten warm te houden in dergelijke extreme koude omstandigheden.
Het midden van de hoogte is geweldig, want het stelt me ​​in staat om te bewegen tijdens het scheppen, maar ze zijn groot genoeg dat sneeuw zelden krijgt in mijn laarzen. En wanneer dat gebeurt, mijn voeten nog steeds niet koud. Deze zijn echt fantastisch laarzen!
Mijn ervaring dragen van deze in de sneeuw is ze extreem waterbestendig, de 1 inch hak is perfect voor comfort, en als de 1/4 dik schuim voetbed neemt het vocht, ik kan verwijderen en alllow het uit te drogen. De paar keer dat ik heb draag ze aan de overkant van de eetkamer, heeft de zolen NIET markeren mijn vloeren, dat was leuk!
Mijn enige klacht over de laarzen is dat de vacht dat gaat over de enkel begint om vuil te tonen, en draait zwart. Ik merkte dit op een vrienden Sorel laarzen en (vergelijkbaar als de mijne). Sorel maakt deze in het zwart ook, met zwarte nep bont, maar ze waren niet beschikbaar in onze opslag. Ik zou hebben gekocht de zwarte kleur in een nanoseconde!
Toch ben ik verder erg blij met mijn Sorel laarzen. Ze zien er niet al te ouderwets (ze passen precies in hier in Alaska), ze zijn oh zo warm, en ze zorgen voor comfort en tractie, die alle dingen die ik wilde in een winterlaars.
Deze detailhandel voor meer dan $ 100, maar waren te koop voor $ 75,00. Sorel laarzen hebben een label aan de binnenkant van de top dat de grootte geeft. Mijn neem een ​​maat 7 schoen, maar een maat 7 in deze laars was een beetje te krap, dus kocht ik een 7,5. De tag bevat de maten in de VS (7,5), het Verenigd Koninkrijk (5,5), EUR (38,5), en CM (24).

Israëlische officieren Annuleren Groot-Brittannië Trip onder bedreiging van oorlogsmisdaden Kosten
Korte Trouwjurken voor 2013
Hoe naar Baby Gift Basket maken
Do What You Serie Liefde: Susan Redstone
Longchamp Le Pliage grote tas – Grote, stijlvolle tas voor een kleine prijs
De Kast in Fort Collins, Colorado: Bewaren recensie
Lindsay Lohan Pelts Paparazzi met Red Bull
Arts & Crafts Van 2 tot 4 jaar
A True Love Affair met Beef Jerky – tot u de kosten
Stijl voor reis-en-of On-The-Go
Top Beach Bruids Haaraccessoires

Leave a Reply