St. John’s Bay Hailey lederen handtas

Mijn man zegt dat ik fettish voor twee dingen, portemonnees en jassen. Ik geef toe, ik ben erg kieskeurig als het gaat om het kiezen van een portemonnee. Het moet voldoen aan bepaalde criteria, moet worden gemaakt van een synthetisch materiaal, en het moet aantrekkelijk.
Toen het tijd was om mijn oude tas Ik keek naar een groot aantal winkels te vervangen, maar het was allemaal tevergeefs. Ik kon het niet vinden dat perfecte tas, totdat ik begon winkelen bij JC Penney dat is. Hun St. John’s Bay Hailey Lederen Shopper was precies wat ik had gezocht, en het werd afgewaardeerd van 65,00 dollar naar slechts $ 39.99, dat was een geweldige waarde.
De John’s Bay Hailey Lederen Shopper wordt geleverd in vijf verschillende kleuren, maar ik heb gekozen voor een kameel bruin. De stijl van de tas is vergelijkbaar met een hobo, en het heeft tal buitenzakken, dat was een must voor mij (en iets dat had ontbroken in vele handtassen die ik keek naar).
Er zijn twee kleine zakjes aan elk uiteinde van de tas, die zijn breed genoeg om mijn iPhone nog te plaatsen, niet helemaal diep genoeg. Mijn telefoon steekt 1 1/2, dus ik denk niet dat het veilig genoeg is. In plaats daarvan gebruik ik de zakken aan de zijkant van mijn auto sleutels en boodschappen lijsten te houden. Mijn mobiele telefoon gaat in ofwel het voorvak, of de achterzakken met ritsen. Veel portemonnees hebben mobiele telefoon houders in de portemonnee, maar deze zijn niet naar mijn smaak, heb ik nooit naar mijn telefoon in de tijd.
Er zijn twee riemen op deze beurs, en elk heeft een gesp aan het eind, dat vind ik erg aantrekkelijk. De bandjes zijn korter, maar ik zou nog steeds rekening houden met de John’s Bay Hailey Lederen Shopper een schoudertas.
Op zoek in de tas, ik vind het zeer ruim. De tas sluit met een breuk, en ik denk dat dit in de weg staat meer dan iets anders, en het is de enige functie die ik niet graag over de portemonnee. Er is een lange ritssluiting dat de lengte van de zak, en twee open zakken aan een zijde en een ritssluiting aan de andere kant gaat. De grootte van de tas is 13 3/4 van 4 1/4 van 9 1/2 hoog. Het is net iets groter dan wat ik normaal gesproken te kopen, maar met alle functies die ik lief te hebben en dat zo aantrekkelijk maakte dit een must buy.
De binnenkant is mooi, zodat het gemakkelijk is te vinden bepaalde items georganiseerd, doen ze niet verdwalen op de bodem. Het leer is niet helemaal wat ik zou willen noemen boter zacht (zoals een Perlina merk), maar het is zeer dichtbij. Voor de prijs, heb ik het gevoel dat dit is een goede kwaliteit handtas en ben zeer tevreden met mijn aankoop.

Product Review: Oreck Steam-It All Purpose Steam Wand
Hoe wordt olie Reinig van Suede
Stap 2 All Star Sports Climber Beoordeling
Tips over hoe om te maken Menswear vrouwelijk en sexy
Hoe Kies een Cool Vest voor u de motor
Valentine’s Treats voor uw hond
Tips voor het kiezen van een Winter Coat
Mother Day Ideeën van de Gift
Garage Sale Koopjes
Virginia’s Cash voor Appliances Programma Kicks Off 28 april 2013
Lange Wedding Gowns voor de zomer bruiloften

Leave a Reply