Summer Fashion Trends voor 2013

Zomer mode trends voor 2013 zijn onder andere een mooie selectie van comfortabele en toch sexy mode. Waar veel van de meest populaire keuzes van stijlen voor de zomer zijn zeker een redux, zoals de Daisy Duke afgesneden denim shorts, zijn veel mensen genieten van de mode en terug te keren naar een blik van comfort dat het gemak van wonen en ontspanning weerspiegelt.
Niet heeft gezien Beyonce op Coachella in haar afgesneden jeans? Zeker een favoriete keuze bij de vrouwen over de hele wereld en een grote beweging in de zomer modetrends voor 2013 de cut-off denim korte shorts zijn zeker een favoriet deze zomer. Waar kunt u altijd sneed een paar denims die versleten zijn, vindt u verschillende top stijlen van favoriete ontwerpers onder zomer modetrends voor 2013.
Kijk naar Roxy voor verse stijlen zoals hun Roxy Rural Denim Short. Verkrijgbaar in helder wit of retro Indigo, is de vijf-pocket ontwerp gemaakt van 98% denim en 2% spandex voor een goede en comfortabele pasvorm. Een must have van de top zomer modetrends voor 2013 de Roxy Landelijk Shorts werden gevonden bij Zappos voor 44,50 dollar. Een andere top pick is van Hurley met hun Billie Jean Denim Short Shorts. Verkrijgbaar in afgestoft lichtblauw de vijf-pocket classic de Hurley logo, blootgesteld voorvak liner, en heeft een 7 voor roos heeft. Gemaakt van 80% katoen en 20% polyester, de Hurley Billie Jean Denim Short Shorts detailhandel voor ongeveer $ 23 vanaf achttien.
Een andere grote stijl van de zomer modetrends voor 2013 is de populaire rompertjes. Deze verscheen op het toneel vorig seizoen en lijken een blijvende impact hebben. Wederom een ​​redux uit het verleden zijn er een aantal ontwerpers die hebben sprong op de bandwagon het creëren van een verscheidenheid aan heerlijke verse stijlen voor warm weer. Top picks van seizoensgebonden rompertjes voor vrouwen uit de populaire zomer modetrends voor 2013 zijn onder andere stijlen van Apple Bottom, Moschino, FP Beach, Ella Moss en nog veel meer. Kijk voor comfort en eenvoudig onderhoud, zoals de FP Beach Coral Cove Romper gemaakt van 100% katoen en voorzien van spaghettibandjes en een gestreepte druppel taille. U hoeft niet een perfect figuur in dit comfortabele katoenen romper pronken. Verkrijgbaar in basic grijs heather de romper werd gevonden op achttien voor ongeveer $ 34,50.
Baby Phat is een van de leukste en meest populaire rompertjes net op tijd voor de zomer modetrends voor 2013. Functies in verse lucht blast wassen, het 100% katoenen romper heeft das schouder, grootte ritssluiting, een front ceintuur, zakken aan de voorkant, en een gesmokte hals. Een must have mode van de top zomer modetrends voor 2013 de Baby Phat Romper werd voor $ 33 te vinden op achttien.
Achttien
Zappos

Self-Storage Facility Veilingen voor Low-Cost Huishoudelijke artikelen
Top 10 websites voor het kopen Sieraad onderdelen
Tien Twilight Cadeaus Onder € 15
Zoek Hot Ringen voor Onder € 50
Strapless Prom Dress patronen in twee lengtes met variaties
Een Jonge Man’s Ervaring met Abortus
Hoe kan ik Naam Brands voor Minder Get
Do What You Love: Catherine Fritsch
Vijf Plaatsen om Big Rings Zoek Onder € 50
Best Beach Bruids Haaraccessoires voor Your Wedding Day
Top 8 Discreet Sex Toys

Leave a Reply