Target Distractionless winkelen? Ja, juist…

Target is een enorme keten grote doos retailer die, in mijn eigen stad, kwam binnen en nam de ruimte die eerder bezet door K-Mart of Bradlees. Target kwam naar mijn geboortestad rond dezelfde tijd als Wal-Mart, maar ik had altijd een beetje een onderscheid tegen de locatie van de Wal-Mart, dus ik had natuurlijk aangetrokken in de richting van Target. Begrijp me niet verkeerd, Target is Target, je bent niet van plan te vinden Robin Leach hosting elke Lifestyles of the Rich and Famous, bij Target. Maar Target is mijn methode voor het krijgen van daar. Ik denk dat in een relatieve wereld als ik verdienen net zoveel als ik toch zou zijn, door trollen de grote keten retailers en opslaan van een aantal munten, maak ik mezelf rijker; alleen door te shoppen voor dingen die ik winkelen voor hoe dan ook. Of dat is mijn denkproces.
Maar het ding over winkelen bij deze plaatsen is dat je gaat krijgen lastig gevallen; je lastig gevallen wordt door de mensen die voor je in de rij en ze keren terug merchandise en janken over het of ze dit verkooppunt niet kunt vinden in de grootte die ze willen of ze moeten om te spreken met de manager, het is allemaal een beetje belachelijk. Daarnaast zijn er de mensen die er werken die waarschijnlijk onderbetaald (ik werkte voor Target voor een tijdje, ik herinner) en die te maken hebben met dit verdriet van deze woedende klanten, uiteindelijk hoef je alleen maar af te sluiten.
Dus ik begrijp de situatie, maar toch, dat is de reden dat deze plaatsen hebben bewakers. Ik liep in mijn buurt Target locatie op Sepulveda Blvd in Sherman Oaks Californië de andere nacht en ik merkte een teken dat ik nog nooit eerder had gezien; Distractionless Shopping. Ik lees het bordje en er stond iets om het effect van de we niet toestaan ​​advocaten dat ik u stoor, terwijl u winkelt. Lovely! De advocaten op plaatsen zoals Target zijn vooral een probleem in het hoogseizoen of in het weekend, dus ik was erg blij om te zien dat mijn Target op Speulveda Blvd in Sherman Oaks Californië werd een spitse stand te nemen met hun Distractionless Shopping campagne.
… En dan heb ik een hoek van 45 graden bocht en zag deze mafkezen. Proberen om handtekeningen te verzamelen en volkeren e-mail te krijgen en krijgen ze op verzoek lijsten voor sociale oorzaken. Toegegeven ze vragen je niet om iets te kopen, maar het bord duidelijk is aangegeven, geen advocaten toegestaan ​​om welke reden dan ook. Dit was een reden om loterij geld te betalen voor scholen of iets dergelijks (ik speel niet loterij, ik heb geen kinderen, dus het is een soort van een niet-starter voor mij) Maar het feit dat deze Target winkel in Sherman Oaks op Sepulveda Blvd had deze zeer aanmelden praten over hun drang tot Distractionless Winkelen en er waren deze mensen af ​​te leiden shoppers … je kon geen scripted een meer IRONISCHE instelling.
Dus als Target retailers zoals die op Sepulveda Blvd in Sherman Oaks Californië gaan om daadwerkelijk zetten borden over Distractionless Winkelen, ze zeker als heck een betere handhaving van hun beleid.

Gids voor Amerikaanse horloge Bedrijven
Payday Loans – de voordelen en nadelen van het nemen van een lening
Decorating Ideeën voor Chinees Nieuwjaar partijen
Hoe wordt Stitch Marks in Satijn Reparatie
Goedkoop en goedkope Valentijnsdag Decoratie te doen met de Kids
The Bath, Moving Out in de Lounge
Product Review: Russell Stover Crispy Milk Chocolate
Hoe maak je een Smart Dollar Store Shopper Be
Tacoma Area Bloemisten voor Valentijnsdag
Gratis Regenjas naaipatronen voor Vrouwen
Doe-Het-Zelf Prom Dress: uw unieke Fashion Style schijnt door

Leave a Reply