Te beginnen met de Tie: Begin en uitbreiden van een Design Line

Het begon allemaal met Ties. Voor het laatste jaar van de heren van Rodgers en Gibson (Laguan Rodgers en Chris Gibson) gestaag opbouwen van hun middelen, en nu voor te bereiden op hun volgende onderneming, Dapper Boi te lanceren. En het begon allemaal met Ties.
De creatieve geesten achter dit bedrijf hebben hard gewerkt om een ​​populair product te maken, met meerdere locaties in Buffalo dragen van hun reeds gevestigde lijn van banden, en is van plan uit te breiden naar, is er weinig ruimte om te beweren dat ze geen goede reputatie te houden. Het is duidelijk dat ze hebben een sterke band met Lu Modern Classic en Splash Panic, grotendeels te danken aan de kwaliteit van hun lijn en de populariteit die het heeft met de respectievelijke klanten.
Het is gemakkelijk om te zien waarom zo veel van hun collega’s genieten van het werken met hen, zijn ze niet alleen het aanbieden van kwaliteit, maar ze zijn gemakkelijk om te spreken met, omdat noch is openlijk koud en professioneel, noch zijn ze afstandelijk en slordig. Ze weten wat ze doen, ze zich bewust zijn van waar hun talenten liggen, en zij streven ernaar om niet alleen te behouden, maar dan eerdere verwachtingen. Geen van hen is te vertrouwen, ze staan ​​open voor opmerkingen, bereid om te leren van degenen die in de sector gediend voor en naast hen.
Door het volgen van deze praktijken ze hebben opgebouwd een herkenbare merknaam, de hoofdstad, en verbindingen die nodig zijn om uit te breiden, en dat is waar we naar Dapper Boi. The Ties nog steeds Rodgers en Gibson, maar de rest zal Dapper Boi Christopher verduidelijkt als hij spreekt over de nieuwe komende lijn. Plannen zijn om de lijn te beginnen met verschillende t-shirt ontwerpen, zowel mannelijk als vrouwelijk, te helpen bij het uitbreiden van hun demografische hebben. Bovendien zijn ze van plan om verschillende soorten hoeden te bieden en zal het aanbieden van andere items in een poging om zich te mengen met de banden.
Op de vraag waarom ze begonnen en waarom ze ervoor gekozen om uit te breiden, is het antwoord hetzelfde. Mensen als onze stijl dus hebben we besloten om het een schot, en de mensen wilden meer dus hebben we besloten om hen te geven wat ze willen Laguan roept nederig, maar tegelijkertijd trots.
Truer woorden zijn nooit gesproken. Hun filialen wachten vol spanning voor de lancering Dapper Boi, ze hun plannen om fotoshoots, en een launch party te vieren en aan te kondigen van de nieuwe stijlen te beginnen, ze van plan om uit te breiden naar andere steden in de komende maand, en binnen een paar jaar zullen veel mensen vergeten , het begon allemaal met Ties.

Review: Men’s Golf shirts van Ralph Lauren
Heeft u een kortingscode?
Een gids voor Big Rings
Zeven dingen die een man moet nooit, ooit Wear
82e Academy Awards Beste en slechtste Dressed
Designer Wedding Shoes: Top 5 Summer Shoes
Product Review: Russell Stover Crispy Milk Chocolate
De Hermès Story, een lange reis
Hoe kan Officiële Authentieke Japanse Anime figuren kopen
Garage Sale Koopjes
Arm & Hammer Odor elimineren Stofzuigerzakken Beoordeling

Leave a Reply