The Bath, Moving Out in de Lounge

De badkamer is een interieur dat is geleidelijk omhoog bewegen in belang. Niet langer een hulpprogramma ruimte, is het nu gewijd dezelfde aandacht, in termen van het interieur, producten en styling, als de meer representatieve binnenlandse interieurs. De moderne badkamer is ontwikkeld op het gebied van wellness en personalisatie, en in toenemende mate, elementen van badkamermeubels, zoals het bad, verschijnen in de lounge en het hotel slaapkamer. Dergelijke eenheden moeten passende stijl en kwaliteit.
Een voorbeeld is het vrijstaande bad genaamd Jolie, gemaakt door Bruna Rapisarda en vervaardigd door Italiaanse Regia. De ontwikkeling vereist intensief onderzoek naar materialen. Het bedrijf heeft al reeksen van badkameraccessoires in transparante hars, maar een bad presenteert extra moeilijkheden op het gebied van materiaalkunde, als gevolg van de druk van het water in het bad als hij vol is en de temperatuur van het water. Om te voldoen aan de vereiste specificaties werd een speciaal geformuleerd mengsel van polyester en acrylhars gemaakt, garandeert dat de kracht nodig om breuk te voorkomen in geval van schok en temperatuurschommelingen. Het zorgt er ook voor een aantrekkelijke doorschijnende kleur en de snelheid in de tijd. De hars in feite bevat pigmenten algemeen gebruikt voor glas in lood. Om het bad te maken, wordt het gegoten in een enkele pour in glas-vezel mallen. Na uitharden en verwijderen van de mal wordt afgewerkt met de hand om een ​​onberispelijke oppervlak te verkrijgen. De fabrikant maakt gebruik van een enkele gietvorm, en dus het bad is een typisch handgemaakt product. Het wordt gemaakt in rood, oranje en blauwe uitvoeringen, terwijl de verschillende afwerkingen zijn ook verkrijgbaar: wit Technoglass, en de spectaculaire goud en zilver-blad varianten.
Voor de vrije opstelling, de logische regeling voor deze elliptische stuk, kranen wordt op de vloer gemonteerd. Kan worden geleverd in een uitvoering voor montage langs een wand, waarbij een aantal accessoires hout is. De grootte van de Jolie bad is 180 x 80 x 53h cm.?Comfort en ergonomie werden zorgvuldig bestudeerd tijdens de ontwikkelingsfase, zoals blijkt uit de speciaal ontworpen hoofdsteun in zacht, polymeer materiaal, in bijpassende kleur.?Jolie won de 2013 Design Plus prijs, een van de belangrijkste ontwerpwedstrijden in Duitsland en Europa. De jury, die zich concentreerde op de geslaagde combinatie van duurzaamheid, uiterlijk en praktische functionaliteit in hun beoordeling, koos Jolie van 350 producten ingevoerd door ongeveer 190 bedrijven.

Modetrends die slechte keuzes waren tijdens 2000-2013
Chinese New Year Party Uitnodigingen: 2013 het Jaar van de Tijger
Tien dingen die u moet Volledige Prijs Betaal nooit voor
Yard Sales zijn niet voor de zwakkeren van hart
Hoe wordt Zoetwater Parels Kies
Designer Jurken Net als Natalie Portman’s Department Store Dress nabij Cocoa, Fl
Top 10 Bruids sandalen voor de zomer 2013
Bloemist voor Valentijnsdag in New Albany, Clarksville, Jeffersonville, Indiana
Frugal Kleding Winkelen: Plan Kleding Swap
Top 3 Bloemisten voor Valentijnsdag in Fort Collins, CO
Laat u niet Enslaved door de feestdagen

Leave a Reply