Top 5 Fashion Vallen dit seizoen

Voor degenen die hals over kop over mode, heb je misschien struikelde over een mode-trend die je misschien gedacht hebben dat het een grap was. Het is waarschijnlijk dat je gewoon ging met het als een feit was het gewoon een mode-val. Tijd tot tijd kunnen we gezien hebben een nieuwe collectie en die nodig zijn om een ​​paar van roze getinte glazen, omdat je gewoon niet kon begrijpen waarom iemand zou hebben gecreëerd zoals monsterlijke stukken glijden. Als de poortwachters van de mode, kan top ontwerpers en stylisten vrij veel weg te komen met iets, toch? Als er iets lijkt onpraktisch, kunnen ze rechtvaardigen hun uiterlijk met connotaties van kunst of een diepe filosofie. Kijk maar eens op Marc Jacobs shrink wrap op google bijvoorbeeld.

Hier zijn de top 5 nieuwe modetrends niet te glijden in:
# 1 Platformen
Bij het maken van fouten, mensen zijn wezens die nooit lijken te leren van hen. Case in point, het platform schoen. Een trend die een verschijning maakt ongeveer elke 20 jaar, heeft iedereen ademen een zucht van verlichting als het vertrekt. Ondanks zweren om nooit meer te dragen een andere afschuwelijke pair, wij mensen hebben alleen een 20-jarige geheugen spanwijdte die kan de reden waarom elke mode bewuste persoon is eyeing een paar hoge opkomst schoenen zijn. Een tip die ik zou willen voorstellen is om een ​​paar te kopen dit seizoen en bewaar ze voor 20 jaar. Wanneer het volgende platform golf hits, ze verkopen op e-bay beweren ze als vintage en maak een munt. Met wig hakken staan ​​de test van de laatste tijd, vasthouden aan hen als ze blijken meer elegant dan de dikke platform.

# 2 Patterned Pants
Er is niets mis met gedessineerde broek, met toppen vaak upstaging het kledingstuk laat het zien in veilige kleuren en patronen. Waarom niet experimenteren met hen een beetje en ze te onderscheiden voor de verandering? Omdat het een gedurfde uitspraak, kan het een harde blik te trekken uit dat is waarom ik denk dat veel zou deze trend te vermijden. Van observeren straat en kat loopt kan ik alleen maar zien als pyjamabroek, dat maakt me vraag of broek ooit bestemd waren om op te vallen, met elke poging daarbij waardoor mensen voor altijd terug te kijken in schaamte.

# 3 Crop Top
Als een kind in de jaren negentig (dit toont mijn leeftijd), ik ben sceptisch staan ​​tegen alle trends uit de jaren negentig die terug komen in de mode, (zoals gezien door het platform schoen). Het gewas top is een andere trend, laatst gezien in de jaren negentig, die niet moeten worden ondersteund. Helaas kan ik niet geven u een overtuigende motivering waarom het gewas top moeten de chop afgezien van dat ik denk niet dat het er mooi uitziet. Bel me preuts, maar ik ben gewoon niet comfortabel te zien van mensen middenrif’s laat zien van mij in het openbaar. Hoewel deze tijd, heeft het gewas top is samengesteld met een hoge taille broek die vermijdt het tonen van je oude navel piercing. Toch heeft me nog steeds voorspellen dat het zal een mode misdaad in de komende seizoenen te worden.

# 4 Wijde pijpen
Ik heb seconden twijfels over de populariteit van de wijde pijpen. Hoewel de huid strakke jeans hebben hun langste tijd gehad, de wijde pijpen broek doet me denken aan een ander jaren negentig comeback dat maakt me wil mijn ogen dicht. Hoewel de broek is fantastisch voor peer of uren glazen lichamen, ik ben het visualiseren van de ontwikkeling van deze stijl te worden overdreven en in ’70 fakkels die laten we eerlijk zijn beurt, waren verschrikkelijk in de regen en zou absorberen water helemaal tot aan je knie.

# 5 Dubbele Denim
Deze is te krabben mijn hoofd want dit was altijd een universele fashion no-no. Dit zal zonder twijfel de trend om absoluut weg te blijven van dit seizoen, zonder twijfel. Zie dit als een waarschuwing om je te stoppen van kleding spijt. Ik heb altijd gezegd dat dit nooit had mogen uitgevoerd en tenzij het mode-gate-keepers spelen ons parten, ik kan niet begrijpen waarom beroemdheden zijn sierlijk glimlachen voor tijdschrift publicaties in hun dubbele, zelfs driedubbele denim glorie. Het verbijstert alleen ik.

Moraal van dit artikel is dat ondanks je liefde voor mode, probeer niet vallen voor elke trend dat voorbij komt. Als er een nieuwe stijl trend komt, voeg een beetje van uw persoonlijke kritiek om te zien of het echt past bij uw stijl voordat geloven in de hype.

Review: Men’s Tennis shirts van Ralph Lauren
SAG Awards 2013 Fashion: Een blik op Red Carpet Trends bij Show Last Night’s
Product Review van de oorspronkelijke ontwerper herbruikbare tas door Envirosax
Victoria Beckham: Bouchon Babe
Tips voor het kopen goocheltrucs
Waarom Prepaid Cell T-Mobile telefoon plan ROCKS!
Vijf Beste Peep-Toe laarsjes voor het voorjaar
Horloge Review: GameTime Agent Serie College Team Horloge
Doe mee met de Leaopard Trend met deze Must-have Jassen!
Hoe maak je een Fossiele Metal Horlogeband Pas met Smart Link of Adjust-O-Link
Winkels voor Valentijn Bloemen in Dover, New Jersey

Leave a Reply