Top 5 Games te spelen in 2013

Als je een hardcore gamer, dan moet je kijken naar wat het jaar 2013 te bieden heeft aan u. Dit zijn enkele van de aankomende games om uit te kijken in 2013.
MAG
Platform: PlayStation 3
MAG of Massive Action Game, ontwikkeld Zipper Interactive is een grote Massively Multiplayer Online First Person Shooter (MMOFPS) spel, die u en andere 256 (laat ja! 256 personen) betrokken te raken bij een aantal ernstige online chaos.

Army of Two: The 40th Day
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PSP
Rios & Salem, de twee eigenwijs leden te huur bij de Army of Two zijn teruggekeerd, maar deze keer krijgen ze zich in het midden van een ernstige situatie, wanneer in Shanghai een routine missie gaat verschrikkelijk slecht. Naast de typische coöperatieve actie; vooruit te kijken naar nieuwe bewegingen zoals het gebruik rivalen als menselijk schild, de mogelijkheid om veinzen overgave.
Darksiders
Platform: PlayStation 3, Xbox 360
Het is de apocalyps nog een keer, maar in plaats van een zwakke menselijke streven om te leven op wat er overblijft, wordt u het vinden van jezelf in de grote gears of war, als een ruiter van de Apocalyps. Gezien de gameplay kun je ervaren als een combinatie van God of War, Grand Theft Auto & Prince of Persia gevuld met een zware boordevol actie sequenties.
Dark Void
Platform: PlayStation 3, Xbox 360 en PC
Heb je je ooit afgevraagd over de mensen die verdwenen uit Bermuda Driehoek? Leven ze nog? Nou ja ze leven maar gevangen in een nieuwe dimensie gevuld met rucola jetpacks en kwaadaardige robots als de nieuwste game van Capcom is Dark Void beschouwd als werkelijkheid. In dit spel speel je een rol van een piloot van een vrachtvliegtuig, die verdwaalt in de Bermuda Driehoek, waar zijn leven verandert van een pilot tot een held die de mensheid redt van die kwaadaardige robots.
Mass Effect 2
Platform: Xbox 360, PC
Vanaf nu is iedereen goed vertrouwd met BioWare, het is een uitstekende mix van role playing elementen en actie. Mass Effect 2 is gewoon een geweldige upgrade naar deze formule. Mass Effect 2 is gevuld met opvallende visuele upgrades & tal van gameplay verbeteringen.
Dus maak je je handen op deze top games voor 2013. Als u mos ze je gaat een heleboel gaming actie missen.
Dus maak je je handen op deze top games voor 2013. Als u mos ze je gaat een heleboel gaming actie missen.

Waarom Online winkelen zou wel eens voor U
Vijf Top Geschenk Ideeën voor Tantes Op basis van Celebrity Type
Movie Review: Coco avant Chanel
Hoe te Lingerie kopen bij een bruids partij
Een gids voor Big Rings
Paris Fashion Week – Ontwerpers Wow met Lavish Franse Fashions
Werken Retail: Innocent Reacties die zal Anger Klanten
Waar te Winkel voor kinderen Producten in Nashville
Kinderen Meubilair & Room Decor voor Ages geboorte tot 24 maanden
De 7 Deadly Sins van Male Fashion
De voordelen van wielen Laptoptassen

Leave a Reply