Top 5 Officiële Olympische Winterspelen Producten

Als u op zoek bent naar de Olympische Winterspelen in Vancouver dit 2013 te vieren, vindt u allerlei geschenken, verzamelobjecten, en leuke accessoires op de officiële winkel. Er zijn vele betaalbare opties, zodat uw aankoop hoeft niet veel te kosten. Om u te helpen bij het maken van een beslissing van hoe u wilt de beste herinner me dit bijzondere evenement, hier zijn vijf betaalbare en leuke opties voor de Olympische Winterspelen.
Een leuk en collectible product aangeboden door de Olympische Winterspelen 2013 winkel is de Wii-game met Mario en Sonic op de Olympische Winterspelen. Voor minder dan $ 50 dollar, kunt u spelen een spel dat zal vieren de Olympische Winterspelen en zal iets geweldig om u te herinneren aan deze bijzondere tijd voor de komende jaren zijn. Kunt u individuele gebeurtenissen of daag je vrienden of familie in games die zijn leuk en geven een gevoel van de echte concurrentie die betrokken zijn bij Vancouver.
Een ander groot inbaar is voorzien van de mascottes voor de Olympische Winterspelen in een leuke en heldere paspoorthouder. Het is een geweldig cadeau voor alle leeftijden en is functioneel ook. Elke keer als u op reis, kunt u vieren de Olympische Winterspelen in Vancouver, terwijl ook met uw vrolijke kanten met de beminnelijke mascottes, Quatchi, Miga en Sumi. Voor slechts $ 25 dollar, dit inbare is een geweldige manier om deze bijzondere gebeurtenis te herdenken.
De prachtige officiële poster van de Olympische Winterspelen in Vancouver in 2013 is verkrijgbaar voor $ 15. Posters zijn een geweldige manier om een ​​gebeurtenis te vieren en het beeld is geïnspireerd door culturele en ecologische diversiteit van Canada en de energie en de geest van de Canadese bevolking. Dit beeld kan worden gecombineerd met een andere poster ontworpen voor de Winter Paralympics.
Of u munten voor een hobby verzamelen of gewoon op zoek naar iets speciaals om je te helpen herinneren de Olympische Winterspelen, biedt deze website een speciaal verpakte Lucky Loonie Officiële Eerste Dag munt. In een beperkte oplage cover, werden deze munten geslagen op de eerste dag van de productie. Voor $ 15.95, kan dit een grote gift of een heerlijk item om toe te voegen aan uw eigen collectie.
Geef uw kind een groot inbaar met de Vancouver 2013 Mascot Story Book. Voor $ 15 dollar, deze eerste editie verhalenboek heeft de verhalen van Miga, Quatchi en Sumi, en hoe werden ze de mascottes voor de Vancouver 2013 Olympische en Paralympische Winterspelen. Het bevat zelfs de mascottes ‘verhaal in het Engels en het Frans.

Supplies You Need voor een Puppy
Toga van het Huwelijk Galavant
5 Great Eco-vriendelijke producten
Hoe effectief winkelen op Amazon
5 manieren om uw vrouw verrassen op de Dag van Moeders-5 Manieren om een ​​grote verrassing Plan voor je vrouw
10 Spring 2013 Fashion Trends
Top 5 Moederschap Badpakken voor 2013
Beste plaatsen om voor cadeauwinkel in het Magic Kingdom
5 Spots voor Picking Up Leopard Coat Luxury
SCB Plaza, Bangkok, Thailand winkelcentrum en Office Complex: een vaak gemist Gem in Noord-Bangkok
Top 5 Mardi Gras Kostuums voor 2013

Leave a Reply