Top 5 Officiële Olympische Winterspelen Producten

Als u op zoek bent naar de Olympische Winterspelen in Vancouver dit 2013 te vieren, vindt u allerlei geschenken, verzamelobjecten, en leuke accessoires op de officiële winkel. Er zijn vele betaalbare opties, zodat uw aankoop hoeft niet veel te kosten. Om u te helpen bij het maken van een beslissing van hoe u wilt de beste herinner me dit bijzondere evenement, hier zijn vijf betaalbare en leuke opties voor de Olympische Winterspelen.
Een leuk en collectible product aangeboden door de Olympische Winterspelen 2013 winkel is de Wii-game met Mario en Sonic op de Olympische Winterspelen. Voor minder dan $ 50 dollar, kunt u spelen een spel dat zal vieren de Olympische Winterspelen en zal iets geweldig om u te herinneren aan deze bijzondere tijd voor de komende jaren zijn. Kunt u individuele gebeurtenissen of daag je vrienden of familie in games die zijn leuk en geven een gevoel van de echte concurrentie die betrokken zijn bij Vancouver.
Een ander groot inbaar is voorzien van de mascottes voor de Olympische Winterspelen in een leuke en heldere paspoorthouder. Het is een geweldig cadeau voor alle leeftijden en is functioneel ook. Elke keer als u op reis, kunt u vieren de Olympische Winterspelen in Vancouver, terwijl ook met uw vrolijke kanten met de beminnelijke mascottes, Quatchi, Miga en Sumi. Voor slechts $ 25 dollar, dit inbare is een geweldige manier om deze bijzondere gebeurtenis te herdenken.
De prachtige officiële poster van de Olympische Winterspelen in Vancouver in 2013 is verkrijgbaar voor $ 15. Posters zijn een geweldige manier om een ​​gebeurtenis te vieren en het beeld is geïnspireerd door culturele en ecologische diversiteit van Canada en de energie en de geest van de Canadese bevolking. Dit beeld kan worden gecombineerd met een andere poster ontworpen voor de Winter Paralympics.
Of u munten voor een hobby verzamelen of gewoon op zoek naar iets speciaals om je te helpen herinneren de Olympische Winterspelen, biedt deze website een speciaal verpakte Lucky Loonie Officiële Eerste Dag munt. In een beperkte oplage cover, werden deze munten geslagen op de eerste dag van de productie. Voor $ 15.95, kan dit een grote gift of een heerlijk item om toe te voegen aan uw eigen collectie.
Geef uw kind een groot inbaar met de Vancouver 2013 Mascot Story Book. Voor $ 15 dollar, deze eerste editie verhalenboek heeft de verhalen van Miga, Quatchi en Sumi, en hoe werden ze de mascottes voor de Vancouver 2013 Olympische en Paralympische Winterspelen. Het bevat zelfs de mascottes ‘verhaal in het Engels en het Frans.

Little Girl’s Verwisselbare shirt voor elke vakantie
Trendy Jurk Styles voor het voorjaar van 2013
Anger Management in supermarkten
Het vinden van meubilair van hoge kwaliteit voor een koopje
Brag About It: Hand Stamped Custom Familie Keepsake sieraden stukken tegen betaalbare prijzen
Hoe te kiezen uit een Graduation Ceremony Dress
Bounce Stomerij Vellen: Hoe ze te vergelijken met Secret Dryel en stomerij?
Vijf Top Geschenk Ideeën voor Tantes Op basis van Celebrity Type
Beste aanverfbare Bruids Schoenen voor 2013
Great First Anniversary Gifts
Kim Kardashian was op zoek Lovely in Brisbane

Leave a Reply