Top 5 Summer Straw Tassen

Het kopen van een nieuwe strozak uit te voeren voor de zomer is evenzeer een teken van de lente als de eerste tulp kiemen. Er zijn honderden van de zomer stro zakken om uit te kiezen bij het winkelen. Ik zoek naar redelijk geprijsd, goed gebouwd, alledaags uitziende stro zakken. Hier zijn mijn top 5 zomer strozak keuzes.
Top 5 Summer Straw Bag # 1 – Milaan Straw Bag
De Milan Straw Bag (# A0D115) is een leuke zomer stro tas die wordt geleverd in vier heldere, zonneschijn kleuren: fuchsia, lime, natuurlijk en koningsblauw. Het interieur is volledig gevoerd, heeft een innerlijke rits, drie zakken, en een kliksluiting. Dit Milaan Straw Bag kost 34,00 dollar bij The Tog Shop. Het zal scherp zijn met al uw heldere zomer outfits.
Top 5 Summer Straw Bag # 2 – Gem Handvat Straw Bag
Als je houdt van kralen die je zult genieten van de Gem Handvat Straw Bag (SI2G1Y) op Orvis voor $ 49,00. Faux edelstenen vormen de 5 ½ ronde grepen. Deze zomer stro tas is verkrijgbaar in drie kleuren: naturel, turquoise en fuchsia. Het heeft een zip-top stijl, interieur beveiliging zak, een slip zak voor een mobiele telefoon of bril. Een andere fel gekleurde stro tas die de perfecte accessoire maakt met je zomer outfits.
Top 5 Summer Straw Bag # 3 – Paars Magid
Magid rietjes heeft de ideale zomer stro tas voor paars liefhebbers! EBags heeft de paarse Magid Bright Shopper (# CT32-135066) voor 27,99 dollar. Het interieur is bekleed in een wild gebloemde materiaal met een ritssluiting en een zakje voor GSM. Dit stro tas heeft een magnetische kliksluiting en zilveren metalen voetjes. De dubbele handgrepen hebben een 8,5 druppel. De Magid Bright Shopper kan worden aangekleed omhoog of omlaag.
Top 5 Summer Straw Bag # 4 – Sportieve Straw
Newport News (NN42465) heeft de leukste zomer stro tas met touw handgrepen. Het is een natuurlijke stro kleur met rode accenten. De tule-geregen lint stropdas van rode en witte strepen geeft deze tas een sportieve, leuke look. Het is echt een koopje voor de verkoop prijs van $ 25,00. Deze tas zal er geweldig uitzien met witte capri, een rode bovenkant en sandalen.
Top 5 Summer Straw Bag # 5 – Dorfman Pacific Maïs van de Totalisator
De Dorfman Pacific Maïs tas met lederen hengsels (# 412089) in Gander Mtn. is een natuurlijke maïs schaduw van stro die zullen worden beeld-perfect met licht gekleurde zomer outfits. De belijning aan de binnenkant is voorzien van een rits en magnetische sluiting. De echte lederen hengsels om deze grote zomer strozak (11.75W x 16H) stijl. Het web prijs slechts verkoopprijs bedraagt ​​€ 17,99.
Nu, ik moet rennen. Ik ga naar een nieuwe zomer stro tas bestellen.
Bronnen: De Tog Shop
Orvis
eBags
Newport News
GanderMtn

Een glimp van de steeds veranderende Zuid-
Mijn Top 10 Keuken Essentials
Corum Miss Golden Bridge en de Golden Bridge 2013 Horloge
Bloemisten voor Valentijnsdag in Dahlonega, Georgië
Kleur blokkeren om Paint T-shirts Spray
Review: Ralph Lauren Golf Shorts voor mannen
Product beoordeling: Bonjour Lucie Unbreakable Franse Pers
Pants on the Ground T-shirt Beschikbaar op eBay-winkels
Women’s Body Shapes: Hoe kan ik een zandloper vorm Body Dress
Sock Monkeys: de nieuwste rage raken Ondergoed Laden Nationwide
Wat te zoeken in een Fondue Set

Leave a Reply