Top Beach Bruids Haaraccessoires

Op uw bruiloft, zullen alle ogen op jou gericht. Voor strand bruiloften, jurken zijn meestal eenvoudiger. Zo, strand bruids haar accessoires zijn de perfecte manier om je hoofd te versieren. Hier zijn de top strand bruids haar accessoires.
De volgende haaraccessoires is te vinden op haircomesthebride.
Zeester
De parel zeesterren haarspelden zijn elegant en prachtig. Klein maar onvergetelijke, de haarspelden zijn van klassieke zeesterren vorm. De romige achtergrond is versierd met kleine parels. Plaats deze langs de achterkant van een updo of genesteld in losse golven. De pennen zijn 16,00 dollar
Sparkle met mini zilveren zeester haarspelden met strass accenten. Deze kleine zeesterren hebben zachte gebogen armen en zijn versierd met een aanzienlijke hoeveelheid steentjes. De zilveren haarspelden kijken vooral prachtig tegen de donkere haar. Koop deze voor $ 13,00 per stuk.
Bloemen
Orchideeën zien er leuk uit met lossere kapsels. De orchidee haarspeld heeft een zoetwaterparel in het midden. U kunt kiezen uit een wit met een paarse accent, wit met groen accent of een roze-paarse orchidee. Dit zijn redelijk groot dus een is genoeg. Plaats deze accessoire achter uw oor. Dit accent kost $ 21,00.
De zijde tropische bloem haarspeld heeft een zoetwaterparel centrum. Er zijn verschillende opties voor dit product. U kunt de bloem als een haarspeld, op een zilveren hoofdband, op een gouden hoofdband, of op een strass hoofdband. Als je de bloem, dan zou ik willen voorstellen om twee, voor 38,00 dollar per stuk, en waardoor ze dicht bij uw oor. De hoofdband zien er leuk uit met een opzij vallende knal. De gouden en zilveren hoofdbanden zijn 44,00 dollar per stuk en de strass een is 76,00 dollar.
Zoetwaterparels
Wees gewoon elegant door het plaatsen van de authentieke zoetwaterparel eenvoudige en elegante bruids haar kam in de kroon van je haar. Dit haar accessoire ziet er geweldig uit in opsteekkapsels en wapperende haren. Het lijkt bijna een hoofdband, zonder de zijkanten. De hoofdband kost 123,00 dollar.
Zoetwaterparels kijken vooral leuk wanneer gecombineerd met sprankelende strass steentjes. Probeer de zoetwaterparel en strass cluster haarspelden voor $ 12,00 per. Deze haren paren hebben gelijke hoeveelheden van parels en strass steentjes. Wanneer in donker haar, deze lijken op kleine sterren in de nachtelijke hemel. In lichtere haren, het maakt je haar glanzen als de sprankelende zand. Koop meerdere-up van deze en leg ze langs een Franse twist of ruimte ze uit langs een lage knot.
Schelpen
De Zoetwater Parel en Shell Kam brengt strand stijl aan je look. De kleine schelpen hebben parels verscholen binnenkant van hen. De kam is verkrijgbaar in twee maten. De grote is 156,00 dollar en de kleine kost 78,00 dollar. Deze zouden er leuk uit in een chignon of als een hoofdband.
Heb een mooie bruiloft!

Hoe maak je een Passion Party Host
Amherst Virginia lokale bloemisten Winkels, Groot voor Valentijnsdag
5 Great Eco-vriendelijke producten
Bespaar geld door te doen uw vakantie Winkelen bij Yard Sales
Marc by Marc Jacobs Kleding Line recensie
5 Super Cool Eco-vriendelijke Gadgets
Harem Pants – een verklaring van Fashion
Beoordeling: Faded Glory Lounge Pants
5 Spring 2013 Fashion Trends elke vrouw kan dragen
Een website die helpt Pick Jeans die past het beste?
Beste Goedkope Zomer Bruidsmeisje Jurken

Leave a Reply