Top Eco-Friendly Wild Bird Producten

Onlangs heeft mijn dochter, die is een fervent vogelaar, besloten tot de aanschaf en monteer een vogelvoeder in de voorkant van onze woonkamer raam. Iedereen in onze familie geniet het bekijken van de mooie en kleurrijke wilde vogels die zijn een bezoek betalen aan onze feeder. Voor ons zijn deze wilde vogels worden als onze huisdieren.
Voor degenen onder ons die ernaar streven om meer milieubewust, eco-vriendelijke producten zijn voor het gebruik van de zorg voor wilde vogels zijn beschikbaar. Hier zijn vijf bijzondere milieuvriendelijke producten die helpen om comfort te bieden voor onze gevederde vrienden: Argos Solar Vogelbad-Fontein
Geef je wilde vogels een comfortabele plek om zichzelf schoon te maken. Deze prachtige fontein is volledig op zonne-energie en heeft een blauw / grijs gewassen afwerking. Het meet 20.5×20.5×28.5 en moet worden geplaatst in direct zonlicht. Deze ongelooflijke vogelbad-fontein verkoopt voor 199,95 dollar op echovalley.
32 ounce soja gebaseerde Bad van de Vogel-en Beeldhouw Cleaner
Wanneer willen de vogelbad sanitaire te houden voor uw wild levende vogels, wil je niet aan een schoner dat zou schadelijk zijn voor hun gezondheid of die van jou gebruiken. Deze reiniger is gemaakt van soja en andere organische verbindingen die milieuvriendelijk zijn en vogel vriendelijk. Je moet gewoon spuiten de reiniger tegen de vogelbad en scrub het erin Deze fantastische reiniger verwijdert op natuurlijke wijze schaalvergroting, vlekken, en afgezette mineralen en is veilig te gebruiken rond huisdieren, planten en vissen. Deze effectieve reiniger kost $ 19,95 bij vogel.
Verdigris 6 Inch Pinecone Tube Feeder
Wie zegt dat een vogel feeder kan niet heerlijk om de ogen maar ook als functioneel voor het voeden van de wilde vogels? Dit aantrekkelijke en uniek ontworpen buis feeder is vervaardigd uit hoogwaardig gerecycled aluminium en meet 9,5 cm in lengte, 9,5 cm in de breedte en 9 cm in hoogte. Het is beschikbaar op vogel voor de redelijke prijs van 34,99 dollar.
Going Green Gerecycleerde kunststof Bluebird Huis
Uw wilde vogels zullen nestelen in eco-vriendelijke stijl met deze kostbare vogelhuisje. Dit vogelhuisje is gemaakt van gerecycled plastic dat een houtnerf look. De nestkast biedt ventilatie en drainage, alsmede een deur die kan worden geopend voor eenvoudige cleanout van de doos.
Dit fantastische vogelhuisje is voorzien van een ingebouwde roofdier bewaker die het nest van deze dieren zoals eekhoorns, wasberen en andere roofdieren beschermt en heeft een 1,5 inch ingang die zal plaats bieden vele soorten van wilde vogels. De afmetingen van dit huisje zijn 7 centimeter lang, 8,25 inch in diameter, en 12,5 cm hoog.
U kunt monteren of dit vogelhuisje hangen aan een paal. Het is beschikbaar voor aankoop bij wildbirdgarden voor 44,95 dollar.
Backyard Beste Blend – 4 pond. Fresh Pack
Geef uw wilde vogels met een vulmiddel gratis zaad mix dat ze graag eten en waar ze zullen voedingswaarde profiteren. Dit mengsel dat werd geformuleerd door een bekende wilde dieren bioloog bevat alleen zaden die wilde vogels vinden heerlijk en bevat geen dergelijke vulmiddelen zoals afval granen en onkruidzaden. U kunt deze gezonde vogelzaad mix van abirdsworld voor de voordelige prijs van 8,65 dollar voor een vier pond. container.
Als u een ontluikende wilde vogel liefhebber en op zoek bent naar een aantal eco-vriendelijke producten te kopen voor uw gevederde vrienden, houd deze items in het achterhoofd. Uw aviaire vrienden zullen u dankbaar zijn. Geniet van de lente!

Heeft u een kortingscode?
De voordelen van wielen Laptoptassen
Doordachte en originele cadeaus voor de eerste een Baby’s Verjaardag
Tartan: Pretty in Plaid
Mode is Sweet! Sugar inspireert mode-icoon Betsey Johnson en onafhankelijke ontwerpers Alike
Chinese New Year Party Uitnodigingen: 2013 het Jaar van de Tijger
5 van de beste Secret een stuk Victoria’s Badpakken
Beste Organische Candy Keuzes voor Valentijnsdag
Golden Globe Awards Worst Dressed List: Wanneer (Barry) meer en Moore is veel te veel
Goedkope (Maar Quality) Valentijnsdag Cadeaus
Casual Chic: Vijf tips voor Accessorizing een Tank Top

Leave a Reply