Top vijf merken die niet Designer, maar uit alsof het

Deze dagen, zijn er tal van merken die er zijn die een couture look en feel, maar zal niet branden van uw hele garderobe budget met een jurk. En ik heb het niet over iets als Zac Posen voor Target (hoewel ik denk dat die designer lijnen voor Target zijn altijd de moeite waard) – Ik heb het over high-end merken die u kunt vinden in uw warenhuis. Ze zijn meestal in gebieden die klomp een stelletje merken samen, dus je moet een beetje jagen, maar het is altijd de moeite waard de opgraving.
Hier zijn mijn top vijf merken die niet zijn ontwerper, maar zeker zien eruit als het: 1) Free People. Deze jongens hebben een off-beat stijl die me doet denken aan ontwerpers als Jean Paul Gaultier en Elizabeth en James. Dat iets scheef stijl kan leunen een beetje Boho naar mijn smaak, maar deze stukken kunt kijken fabelachtig chic bij menging met meer moderne of gestructureerde stijlen. Je moet een beetje voorzichtig zijn, omdat je niet wilt uitzien als een hippie trein wrak, maar wanneer je draagt ​​dit merk op de juiste manier, het zal uw garderobe te geven dat Gaultier touch en niemand zal de wijzer – behalve dat je .
2) James Perse. Als u op zoek bent naar eenvoudige strakke lijnen en stijlen voor je casual garderobe, kijk dan niet verder dan James Perse. Zijn sizing is anders – 1, 2, 3, en 4 – dus het maken neemt u even de tijd om het te achterhalen, maar zijn eenvoudige ontwerpen zien er geweldig uit op iedereen. Van lange jersey jurken te voorzien van linnen button-down shirts, ga dan naar James Perse voor stukken die eruit zien alsof ze deel uitmaken van verzamelingen van Philip Lim 3.1 en Alexander Wang.
3) Theorie. Nu, ik ben de eerste om toe te geven dat theorie kan een beetje prijzig, maar als je naar Macy’s of Nordstrom, kunt u meestal veel van hun stukken te vinden op de verkoop, en hun klassieke kostuums, lady-like gemonteerd jurken en simpele tunieken nooit uit te gaan van stijl. Als u op zoek bent naar schone, gestructureerde lijnen vergelijkbaar met Dolce en Gabbana, Chanel, of Michael Kors, kun je niet verkeerd gaan met theorie.
4) BCBG Max Azria. BCBG is groot, omdat hun spul is redelijk geprijsd, maar heeft de levendige blik van Diane von Furstenberg en Vivienne Tam, tijdens het mengen in de prachtige snoepgoed ala Rebecca Taylor en Cynthia Rowley. Op de top van dat, krijg je grote zakken die variëren van klassieke kate spade stijlen tot funky stukken vergelijkbaar met die van Marc Jacobs. BCBG draagt ​​bijna alles: jurken, pakken, denim, tassen, schoenen, shorts, jassen, casual en gekleed tops, en grote jassen en mantels. Voor een designer look voor een fractie van de prijs, BCBG is een must-see afdeling.
5) LAMB Gwen Stefani’s Love Angel Music Baby-lijn (maar helaas genaamd) is de belichaming van sexy punk rock met een ontspannen rand. Stefani staat bekend om haar grillige en maffe gevoel voor stijl, en ze herschept het voor de rest van ons om hier deel te nemen aan. Ze hebben grote toppen, maar waar ze uitblinken is met hun schoenen. Hun hakken zijn daar in de stratosfeer – ze zijn een iets minder dure versie van Elizabeth en James hakken met alle sass en de punk stijl, en ze zijn echt, heerlijk hoog. Oh, en ik denk dat ze hebben flats ook.

Top 10 Bruids sandalen voor de zomer 2013
Flip Flops voor Bridesmaids – Vijf Cute Stijlen
Couponers: Clipping & Shopping Time Saving Tips
Arts & Crafts Van 2 tot 4 jaar
Waarom bedrijven hun prijzen Online Bericht
Kopieer uw favoriete beroemdheid Trend met de Schouder Pad Bra
Designer Wedding Shoes: Top 5 Summer Shoes
Een gids voor Chinese / Aziatische restaurants in Fredericksburg, VA
L’Equip 221 Juicer Beoordeling
Kinderen Meubilair & Room Decor voor Ages geboorte tot 24 maanden
Bouw Speelgoed voor Ages geboorte tot 24 maanden

Leave a Reply