Top Zeven Bruids Haaraccessoires voor Beach Styles Trouwen

Wanneer een vrouw trouwt is het allemaal over haar en haar jurk. Maar wat koppelt alles aan elkaar zijn de accessoires die daar bij horen. De prachtige haarstukken we zien op deze bruiden kunnen worden gekocht in een boetiek, online, of zelfs door de bruid of iemand dicht bij haar. Het hangt allemaal af van welk niveau van elegantie en de begroting van de bruid heeft of moet hebben. Voor de bruid met een hoger budget, de online boetiek is een van haar eerste stops, en voor het vinden van die perfecte bruiloft haar accessoire te binden samen haar strand bruiloft ze zou kunnen hebben op te zetten een aardige cent. Voor een bruid probeert om haar haar met accessoires voor haar meer casual en low budget bruiloft op het strand dan is de doe-het-haaraccessoires zijn voor haar.
Hier zijn mijn top zeven bruids haaraccessoires voor strand stijlen bruiloften, inclusief die je kunt kopen en die je kunt maken.
• De Zilveren Zeester Haarspelden
Wordt geleverd in een set van zes. Deze zeer elegante haarspelden worden geaccentueerd met strass en parels, en maatregel 3. Deze zijn voor de liefhebber strand bruiloft, en hebben meer kans om te worden gedragen aan de zijkant of aan de achterkant van een semi-up of up kapsel. U vindt deze op weddingaccessories voor een prijs van 39,19 dollar + verzendkosten.
• De snavel h Starfish Crystal Broche of Hair Accent
Dit is een enkele haar accessoire om een ​​sprankeling te geven aan je look. Dit kristal broche / haar accessoire meet een heel 1 3/4, en is heel prachtig. U kunt waar het op uw jurk of voor de perfecte kapsels kun je bobby pinnen aan de zijkant van je haar. U vindt deze accessoire op daisy-dagen voor 34,00 dollar + verzendkosten.
• Elegante Natuurlijke Seashell Tiara-kam
Gemaakt met een mix van natuurlijke schelpen en accenten, zoals witte bloemen, parels, en duidelijk kralen, dit is een geweldige tiara voor de natuurlijke strand bruiloft. De tiara kam is ongeveer even groot als de gemiddelde tiara op 6 x 3,50, en is een geprijsd op 64,00 dollar + verzendkosten. U vindt deze tiara-kam op weddingwhimsy.
• Elegant Wit Seashell Tiara-kam
Deze tiara heeft hetzelfde basisontwerp als zijn broertje, de Natural Seashell tiara-kam, maar is een zeer helder wit voor een meer traditionele strand bruiloft. Het is gemaakt van hetzelfde materiaal, dezelfde afmetingen en dezelfde prijs. U vindt het ook op dezelfde webpagina als de andere tiara.
• DIY Seashell Haarspeldjes
Dit is een eenvoudige doe-het-voor het maken van schelp haarspeldjes voor de bruid en haar bruiden dienstmeisjes. Alles wat je nodig hebt is …
1. Blank Metaal Haarspeldjes (te vinden op ambachtelijke winkels)
2. Assorted schelpen (verzameld uzelf of gekocht van een ambachtelijke winkel)
3. Hot lijmpistool
4. Accenten (faux parels en / of kristallen)
Je kunt komen met een ontwerp met behulp van deze materialen en maken deze haarspeldjes perfect voor u en uw bruiloft. Het enige wat je hoeft te doen is lijm de stukjes op zijn plaats. De eenvoudigste manier om uw eindproduct te dragen zou ofwel aan de zijkant of aan de achterkant in een semi-up kapsel te zijn.
• DIY Accent uw eigen sluier
Dit is een project voor diegenen die kan naaien met de hand. Op deze manier kun je accent je sluier met een vleugje van de oceaan, zeesterren en parels. U heeft nodig:
1. Een sluier (gekocht of gemaakt)
2. Pearl kralen (zoet water van faux)
3. Kleine zeester kralen (te vinden op ambachtelijke winkels)
4. Naald en draad
Strategisch en zorgvuldig naait de parels op uw sluier toevoegen van uw eigen creatieve oceaan tintje aan uw bruiloft. Dit is ook een groot project voor moeder-in wet-en moeders kunnen doen voor dochters.
• DIY Seashell hoofdbanden voor de bruidsmeisjes
Hier is een project om bind het allemaal samen. De bruidsmeisje haar accessoire, perfect voor het strand … wat je nodig hebt voor dit project is …
1. Satin hoofdbanden (zorg ervoor om ze te krijgen in het wit of crème om de schelpen te passen.)
2. Assorted schelpen (gekocht of verzameld jezelf)
3. Hot lijmpistool
4. Elke Accenten kunt u wilt gebruiken (faux parels of kleine faux bloemen)
Nu alles wat je hoeft te doen is lijm de schelpen en accenten op de hoofdband zoals u dat wilt. U kunt mix it up, of ze uniform, zodat iedereen wedstrijden, het is allemaal aan jou!
yahoo
weddingwhimsy
daisy-dag
weddingaccessories

Designer Lente jassen voor vrouwen die passen bij uw budget
Beste plaatsen om te winkelen in Disney’s Hollywood Studios
Prachtige Witte Zomer Trouwjurken voor 2013
Redenen om Walmart Liefde (funny!)
Top 5 Summer Straw Tassen
Prom Dresses in Dayton, Ohio
Wolfgang Puck RVS stomer en Rijstkoker
Product Review: Russell Stover Crispy Milk Chocolate
10 Manieren om 10 pond dunner Dress
Hoe te Lingerie kopen bij een bruids partij
Ralph Lauren Classic Fit Linnen Shirts voor mannen – Beoordeling

Leave a Reply