Uw Essential Guide to verzamelen van waardevolle Barbie Dolls

Ik heb onlangs geworden van een verwoed verzamelaar of Barbie-poppen en ik heb gevonden een aantal dingen die hebben geholpen enorm mij bij het verkrijgen van de Barbie die ik wil zonder een fortuin te besteden.
Allereerst zijn er regelmatig speelgoed Barbie-poppen en collectible Barbie poppen. De meest voorkomende collectible Barbie poppen zijn de Pink Label poppen. Deze zijn geproduceerd meer massa en worden verkocht in de meeste winkels. De volgende zijn Silver Label poppen. Er zijn niet meer dan 50.000 poppen van iedere geproduceerde design en worden ook verkocht in de meeste winkels. De volgende zijn Gold Label poppen. Er zijn niet meer dan 25.000 poppen van elk ontwerp dat wordt geproduceerd over de hele wereld en individueel genummerd en zijn alleen verkrijgbaar bij geselecteerde retail vestigingen. De volgende zijn Platinum Label poppen. Er zijn slechts 1.000 of minder poppen geproduceerd van elk ontwerp en zijn opeenvolgend genummerd. Andere labels zijn de Black Label dat is een verzameling van de limited edition poppen gericht op de volwassen verzamelaar. Andere dan deze etiketten is er ook de Fashion Model collectie ook wel bekend als Silk Stone poppen die zijn gemaakt van porselein, zoals materiaal en elke pop ontwerp komt met prachtige mode-kleding. Ook zijn er andere verzamelobjecten zoals de Holiday Barbie, de FAO Schwarz Barbie’s, de Hollywood Barbie’s, Hard Rock Cafe Barbie’s, Corvette Barbie’s, Hello Kitty Barbie’s, vintage reproducties, en de lijst gaat maar door.
Uiteraard zal de minder geproduceerd ontworpen poppen kosten meer en hebben meer waarde. Maar dat wil niet altijd zeggen dat je moet veel betalen voor een. Meestal is de beste tijd om een ​​pop te kopen heeft gelijk als ze worden vrijgelaten in de winkels of op het einde van het jaar waarin ze plaats maken voor de volgende collecties. Echter, als je wacht u wellicht niet de juiste degene die je wilt. Pink Label Barbie’s is te vinden in winkels zoals Target en Toys R Us en voor een redelijke prijs. Ik heb geconstateerd dat Target algemeen goedkoper is dan Toys R Us en heeft meer promoties aan de hand voor hen. U kunt hogere collectible poppen zoals Gold label en andere collecties, zoals de Fashion Model en vintage reproducties bij de Mattel (fabrikant) verkooppunten. Ze hebben warehouse locaties in Californië, Texas en Wisconsin. Deze plaatsen zijn zeer geschikt voor het vinden van oude poppen die niet meer beschikbaar zijn in de winkels voor een lagere prijs met hun in-store promotie aanbiedingen en verkoop. Ik was in staat om een ​​Gold Label Barbie die voor $ 55 detailhandel voor $ 20 te scoren. Een andere geweldige plek om poppen te krijgen voor een lagere prijs of om nieuwere uitgebracht poppen die zijn moeilijk te vinden in de winkels is de website: BabrieCollector. Deze website is geweldig voor de eerste keer verzamelaars en fanatieke verzamelaars. Ze hebben meestal zal een verkoop, waar je een actueel overzicht van poppen die zijn afgeprijsd te zien. Ze bieden ook aanbiedingen zoals $ 1 verzendkosten.
Een goede vuistregel als u besluit om te beginnen met het verzamelen van Barbie’s is te zien wat je wilt en de verkoopprijs en de waarde prijs. Vaak zullen de mensen kopen poppen die ze echt leuk vindt en als ze toevallig worden stopgezet of verkocht kever zal vork veel meer dan wat noodzakelijk is. Hoewel een pop niet meer mogen worden verkocht in de winkels betekent niet noodzakelijk dat het heeft een hoge waarde. Neem bijvoorbeeld de Holiday Barbie is. De eerste Holiday Barbie ontwerp kan van grote waarde en anderen uit hetzelfde jaar tijd, maar na verloop van tijd hun waarde en de vraag is afgenomen en sommige zijn zelfs verkopen voor minder dan wat ze verkocht voor. Internet shopping sites zoals eBay en Craigslist zijn ook goede bronnen om te gaan naar poppen vinden voor de verkoop. Sommige verkopers zijn gewoon op zoek om zich te ontdoen van de poppen die zijn NRFB (nooit in box) en zal ze een lijst voor een prijs die lager is dan de waarde prijs of de huidige verkoopprijs. Ik heb gekregen een aantal populaire collectible barbiepoppen van eBay voor de helft van de prijs die ze oorspronkelijk detailhandel voor. Zelfs op Craigslist Ik kreeg een FAO Schwarz Barbie (1e editie uitgebracht) die meestal verkoopt voor maximaal honderd dollar voor $ 20 en geen verzendkosten in rekening, omdat het een lokale pick-up.
Dit zijn slechts een paar persoonlijke tips om u te helpen uw collectie slag te gaan. Ik erin geslaagd om het grootste deel van de Barbie-poppen heb ik had mijn ogen op voor prijzen ver beneden dan wat ik dacht dat ik was van plan om te betalen voor te krijgen. Het is een fijn gevoel te kijken naar mijn Barbie verzamelen en te weten dat ik niet hoefde om een ​​ton te besteden om te krijgen wat ik wilde en voor iets dat veel potentiële waarde heeft!

Gunsten van het Huwelijk voor 50 Cents
Grote Winter Party Schoenen voor minder dan $ 100
Milaan Fashion Week – 2013 Fall & Winter Fashions
Zoek Online Prom Dress Patterns
Zeven plaatsen om een ​​voorzichtig gebruikt en Goedkoop Prom Dress zoeken
Nieuwe of het bezoeken van Tallahassee, Florida? Hier is een Local Shopping Guide
Drie meest voorkomende problemen met Online Grocery Shopping
De Atmos 566, Nieuwe versie van een 82-jaar oude legende
Tacoma Area Bloemisten voor Valentijnsdag
Amazon Vine
Gratis Manieren om Haïtiaanse aardbeving Help 2013 Overlevenden

Leave a Reply