Veilige opslag van bulk Foods in Emmers

Deze dagen iedereen wil om geld te besparen op boodschappen. Een van de zekerste manieren om geld te besparen op boodschappen is om droog voedsel te kopen in bulk. Niet alleen zal uw kruidenier factuur lager na verloop van tijd, maar je zult beginnen te hebben opgeslagen voedsel te gebruiken in geval van nood. Maar zodra je koopt in bulk, wat kunt u doen om veilig op te slaan het eten?
Het bewaren van voedsel is een kunst. De sleutel is in het woord opslag. Opslag omvat vijf ingrediënten: de ruimte en het verminderen van zuurstof, vocht, licht en warmte. Met behulp van food grade emmers is de minst dure alternatief die vandaag beschikbaar zijn.
Er zijn allerlei emmers, en de koper moet nemen voorzichtigheid. Zorg ervoor om te controleren of de emmers zijn food grade en zijn gemaakt van High Density Poly Ethelene of HDPE. Plastic kan uitspoelen schadelijke chemische stoffen in voedsel die moeten worden vermeden. Voedsel veilig emmers worden meestal gemarkeerd met een recycle symbool dat het nummer 2 bevat. Als u nog vragen of twijfels, bel de fabrikant en dubbel te controleren dat de emmers veilig zijn voor het bewaren van voedsel. Emmers met deze markering zijn te vinden in verf winkels, discount winkels en online.
Gebruikte bakken verkregen uit bakkerijen, speciaalzaken, supermarkten en fast food bedrijven zijn een zuinig alternatief voor de aanschaf van nieuwe emmers. Zorg ervoor dat de afdichting van het deksel is strak en onafgebroken voor het accepteren van gebruikte emmers. Reinig gebruikte emmers met warm water en zeep en zorg ervoor dat alle etensresten te ontdoen van de zeehonden. Spoel de emmers met een 1:10 oplossing van bleekwater en water te steriliseren. Als de emmers dragen een geur wassen met zuiveringszout en water ook. Air drogen tot het volledig droog voor gebruik.
Emmers komen meestal in 3, 5 en 6 liter maten en kan in ronde of vierkante vormen. Kies een emmer zult u in staat op te tillen en zeker de emmer heeft een handvat te maken. Gevuld emmers kunnen wegen omhoog van 50-60 pond, afhankelijk van de inhoud dus tenzij je heel sterk kiezen voor de 5 gallon grootte. Emmers kunnen worden gestapeld tot vier hoog. Bewaar de lichtste emmer op de top.
Het is noodzakelijk om zuurstof, vocht, warmte en licht terug te brengen tot de houdbaarheid en de voedingswaarde van de opgeslagen bulk voedsel uit te breiden.
Het verminderen van zuurstof in emmers is de vloek van de opslag van voedsel experts al jaren. Er zijn vele methoden, maar de eenvoudigste is het gebruik van zuurstof absorbers. Ze kunnen worden gekocht in bulk en moet worden bewaard in een luchtdichte container. Vul de schone emmer met droge bulk voedsel en zet een zuurstof absorber op de top en sluit de emmer. Om veilig te kunnen sluiten van een emmer is het raadzaam leg je een twee door vier en pond over de bovenkant van het deksel en pond tot het deksel gesloten is.
Het verminderen van vocht zal helpen voorkomen dat schimmels en houdbaarheid van het voedsel uit te breiden. Gebruik altijd droge emmers. Bewaar verzegelde bakken in een droge omgeving. Het wordt aanbevolen om emmers worden geplaatst op een houten pallet of een plank te houden van de vloer.
Het verminderen van het licht wordt bereikt door het opslaan van voedsel in emmers. Licht is een andere factor die de houdbaarheid van voedsel kan verkorten en de voedzame inhoud. Bewaar emmers in een donkere kamer, zoals de garage of bijkeuken.
Het verminderen van warmte is de laatste ingrediënt om uw doel van veilige opslag van voedsel te bereiken. Bewaar emmers in koele ruimte tussen 40 en 70 graden. Constante temperatuur is ideaal.
Vanaf 25 jaar persoonlijke ervaring, ik heb liever 5 liter emmers die gemakkelijk kunnen worden opgeheven. Ik gebruik zowel nieuwe als gebruikte vierkante en ronde emmers aangezien beide kunnen worden opgeslagen en efficiënt gestapeld. Voor langdurige opslag, gebruik ik deksels met een rubberen pakking en gooi deksels met beschadigde afdichtingen. Voor de korte termijn opslag of emmers die ik vaak te openen, zijn Gamma Seal Deksels aanbevolen. Gamma Seal Deksels bestaan ​​uit twee delen en worden verwijderd door de deksel. Dit maakt de toegang tot opgeslagen bulk eten zeer eenvoudig. Indien de deksels niet gemakkelijk te verwijderen bulk opslaan voedsel niet gunstig. Ik geef toe dat ik een 25 pond zak van witte rijst opgeslagen in een emmer met een pond op het deksel een keer. Toen mijn bijkeuken container liep ik naar de emmer aan de kleinere container te vullen. Ik kon het niet openen van de emmer en moest naar de winkel om meer rijst te kopen. Sindsdien gebruik ik de schroef uit deksels om ervoor te vullen kleinere containers gemakkelijk. Voor meer informatie over het bewaren van voedsel, die zuinig en emmer gebruik ga naar frugalcanning.blogspot.

Bloemen voor Valentijnsdag-in Kailua, Hawaii
Waar Retired Geuren Zoek uit Yankee Candle Company
Kim Kardashian werd gespot deel te nemen in een Portret Shoot in Sydney
Beroemdheden Flock naar Hot Hollywood Fete
5 van de beste Secret een stuk Victoria’s Badpakken
Best Wedding Flip Flops voor een bruid in 2013
Overleven in de Online Fashion Rush
Het maken van een goedkope Candle Gift Basket
Orthopedische Dog Beds voor oudere honden
Top Zeven Bruids Haaraccessoires voor Beach Styles Trouwen
Tien manieren om geld te besparen met de computer

Leave a Reply