Vijf ecologisch Dog Supplies

Ook wel aarde en milieuvriendelijk en gaan groen, eco-vriendelijke producten zijn die er in overvloed voor ons om uit te kiezen. Er zijn allerlei eco-vriendelijke producten van badkamer benodigdheden om gloeilampen, de verpakking van levensmiddelen, kleding en boodschappentassen. We kunnen allemaal bijdragen aan het houden van de aarde schoon te maken in een of andere manier door wat we kopen en hoe we ervoor kiezen om deze producten te gebruiken. Ergens langs de weg iemand dacht aan het idee om onze groene manieren uit te breiden naar onze harige blaffen familieleden. Nu is er een enorme selectie van eco-vriendelijke materialen voor onze honden. Laten we een kijkje nemen op vijf van dergelijke hondenartikelen.
De Bamboo Eco halsband
Gemaakt van 100% natuurlijke bamboe, een bamboe eco kraag is een geweldige manier om uw hond met accessoires in een milieuvriendelijke manier. Omdat bamboe groeit snel en overvloedig, het is minder verwoestende om langzamer groeiende bossen van bomen die worden gesneden in plaats daarvan naar beneden. Bamboe kragen van online eco-vriendelijke dierenwinkel Olive zijn ademend, geurbestendig en sneldrogend. Olive’s kragen zijn niet gemaakt van pesticide of insecticide behandeld bamboe. U kunt een bamboe kraag en bijpassende bamboe leiband combinatieverpakking ook kopen voor ongeveer $ 20 aan hun online winkel.
Hennep Dog Bed
Ook te vinden op de Olive huisdier aanbod website zijn verschillende keuzes van eco-vriendelijke hond bedden. Ik vond op de site een hond bed gemaakt van 100% hennep canvas met 100% ongebleekt katoen met een verwijderbare binnen dat tussen de $ 70 verkoopt – 130 $ afhankelijk van de grootte. De gebruikte kleurstoffen zijn niet schadelijk voor het milieu of uw huisdier en de ontwerpen zijn met de hand geschilderd, net als de bedden zijn elke hand geverfd. Dit is een uitstekende manier om terug te dragen naar de aarde en een geweldige manier om uw hond comfortabel terwijl hij slaapt.
Eco Concepts Bunkhouse Dog House
PetCo draagt ​​een lijn van eco-vriendelijke producten voor de hond, met inbegrip van een hondenhok gemaakt van 100% gerecycled hout en kunststoffen. Hoewel deze hond huis heeft kunststoffen in het samen met bossen, het lijkt als het is gemaakt van natuurlijke hout. Zowel de binnen-en buitenkant van het huis zijn waterdicht en het is ook goed geventileerd. Het komt niet in geschilderde kleuren, maar het materiaal zorgt voor een gemakkelijke schilderen thuis. De Eco Concepts Bunkhouse Dog House komt in medium voor rond de $ 150 of $ 260 voor grote en vereist geen gereedschap in elkaar te zetten. Goede score voor deze hond product staan ​​op de PetCo website.
Naturals Bone met touw hondenspeelgoed
Het stuk speelgoed dat wij onze honden mogen ons niet doen denken aan de mogelijkheid dat onze huisdieren kunnen worden vergiftigd. Er zijn speelgoed beschikbaar die net giftige uitzien met de kleurstoffen bedrijven gebruikt. Met natuurlijke touw speelgoed beginnen rond de $ 6 aan PetCo online en in de winkels, dan kunt u zich minder zorgen hoeft te weten dat uw hond kauwen op een veilige en natuurlijke materialen. De Bone met touw hondenspeelgoed is gemaakt van natuurlijke plantaardige kleurstoffen en materialen zijn niet giftig. Sommige komen ook met die kleine squeakers toegevoegd binnen.
Organic Dog Food
Onze hond voedingsinname is erg belangrijk. Als je wilt dat je hond een natuurlijke en biologische voeding hebben, dan bekijk je lokale dierenwinkels, zoals PetCo, PetSmart en een lokale kleine bedrijven gespecialiseerd in natuurlijke hondenvoer. Deze hond eten kost je meer dan de gemiddelde zak van regelmatige hondenvoer te wijten aan ingrediënten zoals biologische rijst, biologische kip, biologisch geteelde groenten, gedroogd fruit, andere biologisch vlees en nog veel meer. Uit ervaring, kon een 15 pond zak van biologisch hondenvoer loopt u meer dan $ 30, vergeleken met $ 25 voor een 45 pond zak van normaal droog voedsel. Organische hondenvoer zal meer dan waarschijnlijk bevatten toegevoegde vitamines en mineralen die goed zijn voor honden.
Bronnen: Persoonlijke ervaring
Petco
olivegreendog

China Mode Heeft Men’s Wear
Harem Pants – een verklaring van Fashion
Slabbetjes, de nieuwe verklaring Ketting.
Top 5 Valentijnsdag E-card
Tips voor het vinden Coupons voor Items uw gezin echt nodig heeft
Hoe om te beslissen wat te verkopen op een werf verkoop, veiling site of Zending Shop
China Mode Heeft Men’s Wear
Zeven dingen die een man moet nooit, ooit Wear
Veilige opslag van bulk Foods in Emmers
Jean Paul Gautlier’s Kleding Line voor Target Wordt geleverd in winkels met veel fanfare en Mixed Reviews
Computer Winkelen is niet voor mietjes

Leave a Reply