Vijf manieren om het uiterlijk van uw oude Badpak wijzigen

Hebben mensen zie je in bad van vorig jaar pak? Hemel verhoede! Geen geld voor een nieuwe badpak dit jaar? Maak je geen zorgen. Niemand herkent van vorig jaar pak zodra je dat doet een paar eenvoudige stappen die gemakkelijk kan veranderen het uiterlijk. Er zijn veel verschillende manieren waarop je een badpak te veranderen en hier worden vermeld zijn een paar van de eenvoudigere manieren.
Als u een bezoek aan een stof op te slaan vind je allerlei naaien-op applique die direct kan geven uw oude badpak een nieuwe look. U vindt thema’s als stripfiguren, bloemen, letters en nog veel meer. Hand-steek of gebruik maken van een machine om op de applicatie te naaien door gewoon naaien rond de rand van het ontwerp. Als je niet naaien kunt u ook gebruik maken van stof lijm om de applicatie te bevestigen. Omdat de applicatie, noch de lijm te rekken zal het is belangrijk dat u dit in gedachten houden bij het kiezen van de locatie voor de nieuwe applicatie.
Je kan niet makkelijker dan alleen op basis van de oude badpak te maken nieuwe look. Gebruik verf markers van een ambachtelijke winkel te strepen, stippen of andere ontwerpen te maken. Teken geometrische vormen uit de vrije hand of gebruik sjablonen om meer uitgewerkte ontwerpen te creëren. De markers zijn verkrijgbaar in metallic types, parel-look kleuren en nog veel meer, waardoor het gemakkelijk is om een ​​coördinerende kleur voor uw specifieke pak te kiezen.
Verander het uiterlijk van de meeste elke badpak, en geef jezelf een zon tattoo op hetzelfde moment, door het snijden van een ontwerp uit het pak. Snijd de vorm van een halve maan, ster, bloem of ander patroon dan met een stukje kant of netten als dekmantel voor de opening. Na het snijden van de vorm die u wilt een stukje kant of netten achter de rug. Maak je geen zorgen over het snijden van de kant aan de vorm van het nieuwe ontwerp. Naai langs de vorm die u hebt geknipt, terwijl het stikken van de nieuwe kant in het gat. Nu kunt u trim de overtollige kant van achteren. Wanneer u het pak dragen in de zon krijg je een zon tatoeage in de vorm van het ontwerp dat u hebt gemaakt op je pak. Het is een leuke manier om je oude badpak een nieuwe look.
Kleine koperen ringen geeft je tal van nieuwe mogelijkheden om het uiterlijk van een oude badpak te veranderen. Op hetzelfde moment, kunt u een te strakke badpak net iets groter met behulp van de ringen. Vind de goud-tone ringen op bijna elke ambachtelijke of naaien aanbod op te slaan. Ze zijn niet duur en zijn er in verschillende maten. Gebruik ze op de zijkanten van de boven-en onderkant van een twee-delig pak. Snijd de zijkanten van de beha vouw de cut secties over de ring. Vouw de voorste snede over de ring en steek hem op zijn plaats. Vouw de achterkant van de doorsnede aan de andere kant van de ring en steek zijn plaats.
U kunt hetzelfde doen voor de bodem. U kunt ook gebruik maken van een soortgelijke techniek om een ​​pak uit een stuk te veranderen. Snijd het pak in de helft op het middelste gedeelte. Markeer elk gebied waar een ring zal gaan. U kunt kiezen waar de ringen zal worden gepositioneerd, zorg ervoor dat ze elkaar gelijkmatig verdeeld. Knip kleine stukjes van een elastisch of zelfs badpak materiaal tabbladen die houdt de ringen te creëren. Rijg de ring via het tabblad naai de uiteinden van de tab aan de onderkant van het bovenste gedeelte van het badpak. Doen dit rond tot elk van de ringen opknoping van een tab, helemaal rondom de onderkant van de top van het zwempak. Sluit nu dezelfde ringen om de onderkant van de badpak door extra tabs. Snijd de tabs, haal ze door de coördinerende ringen, dan steek de lipjes aan de achterkant van de onderkant van het badpak. De ring techniek geeft elke badpak een totaal nieuwe look en geeft je een beetje betere pasvorm, ook!
Oogjes kan worden gebruikt om een ​​gewone een stuk in iets meer spectaculair te veranderen. Daarnaast kunt u dit oplossen, dat het bovenste gedeelte van het badpak zal een beetje minder strak. De perfecte badpak voor gebruik van deze techniek is er een die geen ruches of hals versieringen heeft. Een U-hals of v-hals pak werkt geweldig. Snijd het pak in het midden zo ver als je wilt. U kunt knippen het gewoon een paar centimeter of helemaal naar beneden naar de navel. Klap de snijkanten en naai ze naar beneden. Prik gaatjes langs de twee kanten, met evenveel tussenruimte uit elkaar, en deze aanpassen aan beide zijden van de split. Hamer in oogjes om de gaten te beschermen.
U vindt kleine, metalen oogjes op bijna elke hardware winkel of stof op te slaan. Om de ogen te installeren plaats dan gewoon een in elk gat van de badpak en tik ze met een hamer. De metalen stukken houden de gaten die je hebt gemaakt van rekken of het ontrafelen. Na de oogjes op hun plaats kunt u gewoon een lengte van roping of lint en rijg de ogen als je zou een tennisschoen. Nu kunt u laat u de schroefdraad lint enigszins te openen en bind het stevig dicht. Als je nog steeds zien meer huid dan je wilt gewoon knippen een stuk stof en het naaien achter het lint.
Als het geld is een beetje krap dit jaar niet een tweede gedachte niet aan het dragen van vorig jaar badpak. Niemand zal het ooit weten het! Gebruik een van de bovenstaande technieken – of zelfs twee of meer van deze technieken – om een ​​geheel nieuw pak dat echt zal opvallen te maken! U vindt de enige die weet het pak is niet nieuw en je gewoon niet meer uit zijn!

Het vermijden van Fashion Don’ts voor plus size vrouwen
Flip Flop en Sandal Veiligheid voor Uw Overweging
Jim Leavitt en Mike Leach
Mother’s Day Gift Ideeën voor elk budget
Een nieuwe militaire Echtgenote’s Guide to the Commissary
Ralph Lauren Cargo Pants voor Mannen – Beoordeling
Amherst Virginia lokale bloemisten Winkels, Groot voor Valentijnsdag
Corum Miss Golden Bridge en de Golden Bridge 2013 Horloge
10 Spring 2013 Fashion Trends
Review: Werk op maat Jeans
Een nadere blik op de zondeval 2013 Victoria Beckham Fashion Collection

Leave a Reply