Vijf Prom Dresses met lage prijzen en hoge stijl

Prom is een zeer dure onderneming. Tussen de kosten van vervoer, bloemen, en misschien zelfs de prijs van de toelating, het geld voegt snel op, zelfs vóór de aankoop van een jurk. Echter, de mode niet altijd een fortuin te kosten. Dit artikel bevat vijf prachtige prom jurken in een paar verschillende stijlen die alle kosten minder dan $ 100. Wanneer je een prom jurk te kopen voor minder dan $ 100, ‘s avonds wordt het een veel zuiniger gelegenheid! Alle vijf prom dresses te zien in dit artikel zijn goedkoop in termen van prijs, maar niet in termen van stijl en kwaliteit.
Goedkope Prom Dress – Ruby Rox Strapless Mini Pick-Up Prom Dress bij Macy’s
De Ruby Rox Strapless jurk is een mini-jurk in een schaduw van blauw met een satijnen glans. Het beschikt over een lieverd hals met een sterk contrasterende zwarte band boven een zeer ruches zeepbel rok. Dit prom jurk zou best gedragen worden door de jonge dame met minder conservatieve ouders als het valt een paar centimeter boven de knie en heeft de lagere hals. Op 62,99 dollar, het is een zeer betaalbare optie.
Goedkope Prom Dress – trixxi Plus Size Jurk met riem bij Macy’s
Macy’s heeft een andere afspraak prom jurk in de Trixi Plus Size Jurk. Deze jurk heeft een contrasterende kleur blokken met een diep roze rok met neutrale trim en een neutrale bovenste paneel gescheiden door een dunne riem. Deze jurk past bij de meeste grote maten heel goed, want het vestigt de aandacht op de contouren van het lichaam zonder dat knusse die elke bobbel zou benadrukken. Prijs: 52,95 dollar.
Goedkope Prom Dress – Korting Prom Jurk van Xcite 3601 op PromGirl
De korting Prom Jurk van Xcite biedt een full-length optie met een sexy maar bescheiden genoeg split voor het meisje die wil een traditionele prom silhouet met een beetje flexibiliteit. Op $ 69,00 op een mooie en toch klassiek mos groene kleur, deze jurk zou een blonde prom aanwezigen passen om een ​​tee.
Goedkope Prom Jurk – Blauw Zwart deklaag Kant Prom Dress in AmiClubWear
Deze jurk is een andere korte optie die verkoopt voor 76,99 dollar. De onderjurk is een prachtige blauwe satijnen materiaal met een fijne zwarte kant deklaag met minimalistisch design input die gewoon een beetje oomph toevoegt aan de jurk zonder weg te nemen van de blauwe basis. De jurk is verkrijgbaar in S, M, en L en valt een paar centimeter boven de knie.
Goedkope Prom Dress – paillet Hearts Prom Dress, Chiffon een schouder Gown bij Macy’s
Deze jurk is nog een andere vloer lengte optie die veel stijl en klasse voor de kleine som van 79,00 dollar beschikt. De gedetailleerde enkelvoudige schouderband is een heerlijke kennismaking met de Grieks geïnspireerde plooien van de jurk. De jurk heeft een hoge empire stijl taille geaccentueerd door juwelen detaillering.
Alle vijf van de jurken te zien in dit artikel zijn goedkoop vanuit een geld perspectief, maar ze pakken een hoop prom stijl voor de dollar uitgegeven!

Tips over hoe om te maken Menswear vrouwelijk en sexy
Best Songs op Lady Antebellum’s Nieuwe cd ‘Need You Now’
Victoriaanse Era Wedding Dress Color
5 Eco-Friendly Fashions voor minder dan $ 100
Waarom Online winkelen zou wel eens voor U
Gemakkelijk en goedkoop Homemade Valentijnsdag Party Decoraties
Hoe om te winkelen bij tweedehands winkels en vind de beste stukken zonder te kijken naar
Meghan Fabulous Fashions: Fashion recensie
Soorten Nasty Retail Customers om Avoid at All Costs
Low Budget Grocery Shopping – Hoe te om Geld Doing Your Shopping Opslaan?
Milieu-Running Shoes

Leave a Reply