Vintage Fashions: Een korte gids

Hoe er een te kopen vintage kleding online? De gemakkelijke antwoord is natuurlijk, is om gewoon Google vintage kleding. Tweeëndertig miljoen hits lijkt overweldigend, maar degene die je het meest waarschijnlijk te willen zijn op de eerste pagina. Omdat je het lezen van een handleiding voor het, echter, ben je waarschijnlijk niet op zoek naar het lange antwoord. Met dat in gedachten: Wat is vintage?
Omdat we bespreken mode en niet de wijnbereiding, vintage betekent iets dat populair is, ondanks zijn leeftijd. Victoriaanse antiek, oude auto’s en kleding: het zijn allemaal uitstekende, omdat hun stijl is, zoals Wikipedia het zegt, uit een vorig tijdperk. Het woord omvat alles wat uit de collectie van oude jurken je oma gaf je aan de bell-bottoms u nieuwe zag op het rek bij Wal-Mart. Vintage is een manier om uniek te zijn bij de achtergrond moderne stijlen.
Waar vind ik vintage?
Zoals ik hierboven vermeld, de makkelijkste manier is om gewoon online te gaan. Uniek Vintage is de aanslag op een Google-zoekopdracht. Zij zijn gespecialiseerd in prachtige jurken voor proms en bruiloften, maar ook andere gelegenheden, en hebben een mooie selectie van accessoires.Mod Doek verkopen allerlei dameskleding naast boeken en verschillende items om je huis te verbeteren. Rusty Zipper heeft kleding voor zowel mannen als vrouwen in stijlen 1940 tot 1.980.
Als je iemand bent die liever wandelen in een winkel aan de wisselvallig dimensionering van online winkelen, Amacord heeft drie winkels in New York. Kansas City heeft Boomerang of Vintage Nouveau Fashions?. Als u woont in de buurt van Los Angeles, is er Revamp en Buffalo Exchange (die eigenlijk heel wat winkels verspreid over de VS). Sommige fysieke winkels niet hebben websites, maar zij zullen bedrijfsvermeldingen die u online kunt vinden. De beste manier om te leren als er een vintage winkel in uw buurt is voor het invoeren van vintage kleding en uw postcode in Google.
Is dat alles?
Helemaal niet. U kunt complimenteren met uw uitstekende garderobe met meubels en accessoires. Vintage looks verkoopt allerlei meubelen uit de jaren ’50 tot de jaren ’90. Heeft u liever iets ouder? Vintage Swank heeft meubilair (en kleding) dat gaat zo ver terug als 1920. Antiek op Old Plank Road Aanbiedingen in en vernieuwt echt antiek uit Frankrijk en Brittannië. Victoriana is een webstie en magazine gewijd aan Victoriaanse stijl leven. Antiekwinkels en pion winkels zijn ook goede plaatsen om te kijken.
Als u geïnteresseerd bent in vintage mode, kunt u zich vermaken in de Vintage Expo. De expo wordt gehouden vijf keer per jaar in Californië en is de grootste in de industrie. De volgende expo is te wijten aan worden gehouden 18-19 september in San Francisco.
Zoals je kunt zien, maakt niet uit wat uw voorkeur tien jaar is, iemand die er zijn aandelen die zij en maakt kleding voor het. U kunt zelfs vinden toga’s met een beetje creatief zoeken. Dus er even uit en zoeken, je zult versteld staan ​​van wat je tegenkomt.

Help Haiti door het kopen van een T-shirt!
Dag-of nachtdiensten
Waarom Vrouwen zoeken Winkelen Dus Therapeutische?
Product Review: Mousserend Blueberry Trader Joe’s Juice
Hoe kan Officiële Authentieke Japanse Anime figuren kopen
Zakelijk: Vakantie Retailers Op zoek naar winst Buiten Sales
No Money, Long Christmas List – Wat te doen?
Bloemist voor Valentijnsdag in New Albany, Clarksville, Jeffersonville, Indiana
Vaarwel, 2013. Hallo, 2013
Een overzicht van de John Paul Gaultier voor Target Collection
Top Ivory Bruids Schoenen voor 2013

Leave a Reply